Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kapu

Sivuja: [1]
1
Kanada ja Yhdysvallat / NyyRokkiin tammikuussa?
« : 26.12.2006, 19:50:03 »
Finskin viikkotarjouksena HKI-NY-HKI 299e tammikuussa. Ketään tarttumassa syöttiin? Saattaa visa vingahtaa..

2
Eurooppa / Madrid-(Ranska)-Barcelona viikossa autolla..
« : 17.07.2005, 13:41:03 »
Olemme kaverin kanssa lähdössä reissuun Epsanjan suuntaan ja sattumoisin Kilroy juuri tarjoaa Fly&Driveä sopivasti, eli sitä tulee liene testattua tässä - kellään muuten tietoa paljonko tuo "nuorten henkilöiden" lisämaksu on autoa heiltä vuokratessa? Pari vuotta alle tuon 25v kun olemme molemmat :?

Mutta, matkavinkkejä kaivattaisiin! Viikko aikaa kierrellä, tarkoitus olisi ehkä päivä-pari käyttää molemmissa kaupungeissa ja sitten muutama päivä siinä välissä hiljalleen Barcelonan suuntaan kulkiessa. Ainoa päätös on ollut että matkan tarkoitus on olla leppoisa ja että turistirysiä vältellään, luonnollisesti.

Esillä on myös ollut suunnitelma notta ajamme ripeästi halki Pohjois-Espanjan ja koukkaamme Ranskan ja Andorran kautta Barcelonaan.

Saa suositella niin viihtyisiä paikkakuntia kuin nähtävyyksiäkin, ja mielellään myös majoituspaikkoja, ja jakaa omia kokemuksiaan Espanjasta muutenkin 8)

3
Onkos kukaan muu opiskelija huomannut Diners Clubin luottokorttimainoksia tupahdelleen postiluukuista? Itselleni tuli vihkonen campus.fi-lehden välissä.

Markkinoivat näemmä DC Vision -nimistä korttia jonka saa jo 0ov 1000e luottorajalla ja olikohan 80ov jälkeen normaalina. Mikä tästä reissaajauutisen tekee on se että tuolla rajoitetullakin Visionilla pitäisi saada täysmääräiset oikeudet DC Loungeille pääsyyn lentokentillä, joita näytti olevan kohtuullinen määrä eurolandiassakin - Helsinki-Vantaalla tosin ei valitettavasti.

Ensimmäinen kokeiluvuosi on näemmä vielä ilmainen, muuten 40e vuosimaksu. Ajattelin ottaa vuodeksi ihan noiden loungejen takia - kyllä lounge aina tavalliset penkit voittaa nukkumisessa ;)

Ei, en liity mitenkään DC:n organisaatioon vaikka mainostukselta saattaisi näyttääkin :)

Sivuja: [1]