Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Loe

Sivuja: [1]
1
Tulipa tässä uutisia katsoessa taas mieleen että ollaankohan tuolla hallituksessa nyt ihan kaikilla valoilla liikenteessä. Keskusta ja Liisa Hyssälä näyttävät tekevän kansan holhoamisesta lähes taidetta ja ulkomaalaiset saavat taas yhden syyn nauraa meille. Ei siinä ihan sama vaikka nauravatkin mutta kyllähän tässä nyt on jo selvää vittuilun makua.

 Ensinäkin paljousalennukset tulee poistaa eli yhden pullon hinta on oltava sama riippumatta siitä ostaako 1 vai 24. Osaako kukaan arvata mitä kesällä tapahtuu. Kaupoista löytyy tuotetta A vain 6-packeissa, 12-packeissa tai koreissa ja tuotetta B myydään yksittäisenä. Kukaan ei kait ole määräämässä että erimerkkisten oluiden on maksettava saman verran ja että jokaista tuotetta on saatava yhden kappaleen erissä. Jokainen varmaan arvaa kumpi käy paremmin kaupaksi, A vai B.

 Toinen hieno homma on tämä oluen myynnin alkamisajankohta, eli olutta saisi vasta 09.00. Minulle homma on yleensä ihan sama mutta mitä tästä nyt kostutaan. Sitä olutta varmaan muutenkin myydään ihan järkyttäviä määriä 07-09 ja kauppiaille homma tuottaa taas pirusti lisätyötä. Homma menee siihen että kesällä jengi ostaa sitä bisseä vaan pirusti enemmän jos bileiden on tarkoitus jatkua useampia päiviä.

 Alkoholin mainostukseen televisiossa tulee myös muutoksia. TV:ssä saisi siis mainostaa bisseä vasta ilta yhdeksän aikaan. Homman hyötyä en oikein tajua tässäkään. Eiköhän se ryhmä jota tässä halutaan suojella (12-17v) ole varmemmin TV:n ääressä juuri yhdeksän jälkeen.

 Alkoholipulloihin tullee myös varoitusmerkintä sikiövaurioista. Onko kukaan nähnyt tutkimusta jossa todetaan nuorten tupakanpolton vähentyneen askeissa olevien varoitusten vuoksi. Pientä naureskelua nuo tekstit saavat aikaan, eivät muuta.

Onhan se silti mukava nähdä vaikutukset tulevaisuudessa. Veikkaampa että sitä olutta kuluu kesällä ihan vanhaan malliin ja kesällä mökeille kannetaan halpoja mäyräkoiria sekä koreja.

2
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vedonlyönti...
« : 16.12.2005, 21:57:54 »
Tsekkailimpa huvikseni ja huomasin että Pallontallaajia näyttää olevan aikamoinen joukko. Vedän siis tästä omat johtopäätökseni ja toivon etten ole yksin. Eli onko täällä muita jotka rahoittavat matkansa "uhkapeleillä" tms? Itse olen asian suhteen tällä hetkellä semipro, enkä juuri nyt edes toivo asiaan suurta muutosta.  Tienaan siis vedonlyönnillä/pokerilla matkarahat itselleni, mutta kyllä tässä töissä käydään silti. Jos tässä ketään kiinnostaa asiasta keskustella niin ainakin yksi kaveri vastailee kysymyksiinne.

3
Muutama yö sitten päästettiin Juuassa muutama sata sinikettua ja jokunen supi vapaaksi. Miten on Pallikset, miten suhtaudutte. Jos kettutyttö/poika tulee vastaan niin lyötkö vai onnitteletko.

Sivuja: [1]