Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - -duracell-

Sivuja: [1]
1
Moi,

Eli tuona ajankohtana matkaamme Borneolle ja tarkoitus olisi mennä Sipadanille seaventuririkselle  http://www.youtube.com/watch?v=cMsRO2AdrD4 , Sandakaniin ja Layang Layang diveresorttiin  http://www.youtube.com/watch?v=075iCnNTXSw , joten jos kiinnostaa matkamme vaiheet tai haluut vinkkejä/arvosteluja noista kohteista niin käy katsomassa: http://mikajariikka.blogspot.com/ , sieltä löytyy myös juttua aikaisemmista matkoista ympäri Indonesiaa.

2
Matkapäiväkirjat / Indonesiassa Sukeltaminen
« : 07.08.2010, 02:52:05 »
Ollaan sukelleltu ympäri Indonesiaa ja kirjoteltu blogii, jos jotaki kiinnostaa.
http://mikajariikka.blogspot.com/ Similanillakin käytiin...

3
Aasia / Jakarta
« : 10.05.2010, 12:07:49 »
Moi,

Osaisiko kukaan suositella edullista majoitusta yhdeksi yöksi mahdollisimman läheltä Jakartan lentokenttää?

4
Aasia / Tallelokero Balilla?
« : 15.05.2009, 16:20:07 »
Hei,

Tietäisikö kukaan mistä voisi vuokrata tallelokeron Balilta(kohtuu hintaan)? Mieluiten mahdollisimman läheltä Denpasarin lentokenttää. Ainakin Pattayalla oli tälläinen mahdollisuus aikoinaan ;D Ois mukava saada rahat ja kortit turvaan....sitten vois majoittua vaikka taivasalla :o

5
Aasia / Padang Bai
« : 19.04.2009, 01:35:15 »
Ollaan menossa Balille kesäkuussa ja ensiksi mennään Padang Bai:lle. Olisikohan kellään kokemuksia Bamboo Cafe & Homestaysta? (http://www.myspace.com/hotelpadangbai)
Vaikuttais hinta/laatu suhteelta hyvältä vaihtoehdolta. Tietty muitakin majoitus vaihtoehtoja otetaan mielellään vastaan.

Sitten viel semmoinen, että Padang bai:n sukelluskeskuksista.....onko kellään hyvää/pahaa sanottavaa?!?

6
Aasia / Sukeltaminen Komodolla
« : 17.12.2008, 17:22:55 »
Olemme lähdössä kesäkuussa Indonesiaan ja olisi tarkoitus mennä sukeltamaan Komodon alueelle. Olisiko kenelläkään kokemuksia Labuan bajossa olevista sukellus keskuksista? ( Divekomodo, Bajo Dive Club ja Reefseekers, joka hukkas sukeltajia viime kesänä :))
Olisi myös mukava kuulla mihin kannattaisi majoittua Labuan Bajossa?

Sivuja: [1]