Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Lk

Sivuja: [1]
1
Brasilia / surffaus brasiliassa?
« : 23.02.2009, 22:36:34 »
heipsan!

varasin lennot huhtikuun lopulle riioon ja ois tarkotus kuukausi kierrellä brasiliaa..mitä nyt siinä kerkee, mut oisko kellään vinkkejä mis päin brasiliaa kannattaa kokeilla surffausta, oon pari kertaa aiemmin kokeillu mut nyt tekis mieli käydä ihan surffikoulu, ja millanen hintataso siel on?

ja oisko mitää muuta vinkkejä mitä siel kantsii nähä? ja yks vielä millanen hintataso yleensäkin brasiliassa on?

kiitos paljon jos vaivaudutte vastaamaan! :)

2
Kenia / sukeltaminen mombasassa?
« : 22.09.2008, 22:42:25 »
heips!

onks teillä kokemuksia sukeltamisesta keniassa ja etenki mombasassa, oon lähdössä 3 kuukaudeksi työharjoitteluun keniaan ja ois tarkotus käydä lomalla mombasassa ja sukeltaminen houkuttais tosi paljo, onko mombasassa sukellus mahdollisuutta? tai käydä sukelluskurssia ja minkä hintaista se suurinpiirtein on siellä päin? ois kiva jos jolain ois vinkkejä/kokemuksia :)

3
Eurooppa / kokemuksia kreikasta?
« : 02.08.2008, 20:13:44 »
moi!

oon lähdössä reissaamaan kreikkaan, onko kokemuksia sieltä? missä kannattais käydä? minkä hintaisia hostellit on siellpäin? onko kreikan rannikolla upeita pieniä kyliä missä kannattais käydä?


Hei! Haulla löytyy Kreikasta useamman ketjun verran tietoa, kokeileppa sitä kautta. Lisäkysymykset ketjun jatkoksi. -Tinja/mode

4
Kenia / surffaus keniassa!
« : 09.07.2008, 17:22:58 »
hei!

onko kenelläkään tietoa voiko keniassa surffata? tai onko siinä lähialueella mahdollista harrastaa surffausta?


Sivuja: [1]