Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - devilangel

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Aasian seinäkarttaa kaipailen...
« : 25.07.2008, 13:29:30 »
Ja päivää :)

Olisi tarvetta Aasian seinäkartalle, että voisi aloittaa reisun suunnittelun. Lähinnä semmoselle missä näkyis Thaimaa, Laos, Kambodza, Vietnam edes jollain tarkkuudella. Onko arvon kanssatallaajilla moisia ja mistä ostitte / mitä maksoi?

Ainoa mitä itse on lyötänyt on tässä: http://www.vaivaton.com/product/134-1-8999  ,mutta ilman tuotekuvaa ei viitsisi ostaa sikaa säkissä  :-\

kiitos avusta ja vastauksista!


edit: nettilinkkejä suunnitteluun otetaan myös vastaan, vaikka perinteinen kartta +  korkkialusta + nuppineula & lanka onkin se pop vaihtoehto ;)

2
Tyhmät kysymykset / Matka maailman ympäri
« : 21.07.2008, 13:47:36 »
Eli, haaveena ollut jo kauan että teksi vaimon kanssa reisun maailman ympäri. Tarkoituksena puhtaasti nähdä maailmaa ja ihmetellä paikkoja vielä kun siihen on mahdollisuus perheettömänä.

Kysymyksenä lähinnä, millaisia kokemuksia porukalla on näistä reisuista? Millaisella budjetilla jos ei kiinnosta töitä tehdä matkalla ja mikä olisi realistinen ajatus miten kauan tuommosella reisulla menee? Töistä kun ei ole mahdollista olla pois kuin normi lomapäivät (5vko yhteensä)... Samsonite matkahan tämmönen ei ole, se on selvää, eikä semmoselle edes haluta.

Esmes Kilroyllä on noita paketteja jossa käydään useammassa maassa eikä hinnat ole kovin kauheita (2000 - 3000e). Onko muita ehdotuksia mistä noita lentomaileja saisi edukkaasti tai muita matkanjärjestäjiä jotka noita paketoi? Sen verta mukavuudenhaluisia kuitenkin ollaan, että olemme valmiita maksamaan siitä, että joku ajattelee meidän puolesta edes jotain tuosta matkasta (eli järjestää liput, verot, viisumit ym...)..

Kokemusta Aasian matkailusta löytyy jonkin verran, Thaimaasta ja Kambodzhasta...

Kovin kiinnostaisi esim: Helsinki - Delhi - Singapore - Brisbane - Fidji - Los Angeles - Helsinki -reitti..

Kaikki kommentit ja kokemukset trekkareilta otetaan vastaan =) Nyyppä kiittää jo valmiiksi!

Sivuja: [1]