Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tuomas78

Sivuja: [1]
1
Terve,

Postitettuna 40€ mihin tahansa Suomeen. Vain tilisiirto, toki noudettaessa käy setelitkin.

Tuomas

2
Tervehdys.

Matkan loppu häämöttää hieman etuajassa sairastelun vuoksi, joten asunto Helsingistä on haussa, kohtuu pikaisestikin.
Palaamme (2pax) ensi kuussa Suomeen, etsimme 1-2huoneen kämppää Helsingistä, jonkinlaisten kiskojen äärestä. Eli, juna-, metro- ja spåraraiteiden läheltä, mielellään jopa kalustettu. Kalustamatonkin kelpaa, mutta ehkä sitten pidemmäksi aikaa, tai no, kaikki on keskusteltavissa.

Tuomas

3
Matkaseuraa / Bangkok 6.8-7.8 Suckling Pig
« : 15.07.2011, 10:02:11 »
Tervehdys!

Olemme kaksi seurustelevaa mukavaa ihmistä (33&29v) 6.8.-8.8 välipysähdyksellä Bangkokissa pari päivää ennen kuin jatkamme matkaa Kiinaan. Kävimme viimeksi ystävämme kanssa syömässä paikassa nimeltä Tang Jai Yoo, joka on maailmankuulu kalaravintola Chinatown:ssa Bangkokissa. Koska ruoka oli parasta mitä olemme tänä vuonna Aasiassa syöneet, aiomme kyseiseen paikkaan taas takaisin joko 6.8. tai 7.8. illalla.

Kyseinen ravintola sai maailman ensi-iltansa Anthony Bourdain:n No Reservations-sarjan vierailun myötä, jossa hän myös söi kyseistä eläintä. Suckling Pig, joka on siis äidin maidolla elänyt pikkuporsas, tapetaan ja tyhjennetään, laitetaan levyksi ja sen jälkeen avotulella grillataan kokonaisena. Pintaan hierotaan vähän väliä makeaa soijaa, jotta ihosta tulee mahdollisimman rapea sekä maukas.

Porsas tuodaan kokonaisena pöytään, jolloin siitä syödään rapeaksi paistettu iho, sekä mitä sattumia siinä sattuu olemaan kiinni. Tämän jälkeen porsas poistuu keittiöön, jolloin siitä poistetaan lihat, jotka kevyesti fritataan valkosipulin, suolan, pippurin & lievän chilin kera pääruokana.

Haemmekin nyt seurueeseemme jakamaan tätä nautintoa ihan niin montaa ihmistä kuin haluaa, sillä porsaat myydään aina kokonaisina 40 dollaria per. Viimeisellä käynnillämme söimme myös mereneläviä, kun kerta kalaravintolassa oltiin ja nekin oli niin maan perhanan hyviä :) Ravintolassa myös olut oli kylmää sekä sitä oli riittävästi.

Mielellään annamme lisätietoja tarvittaessa sekä ohjeita kuinka perille löytää vaikket näinä päivinä pääsisikään.

Muutamia Kuvia;
http://matkailijat.kuvat.fi/kuvat/Thaimaa+2011/DSC_2888.JPG
http://matkailijat.kuvat.fi/kuvat/Thaimaa+2011/DSC_2931.JPG
http://matkailijat.kuvat.fi/kuvat/Thaimaa+2011/DSC_2936.JPG
http://matkailijat.kuvat.fi/kuvat/Thaimaa+2011/DSC_2941.JPG

Tuomas

4
Matkaseuraa / Peking-Lhasa-Katmandu-?-?
« : 15.07.2011, 09:43:27 »
Tervehdys arvon tallaajat!

Tyttöystäväni kanssa (33v & 29v) olemme Aasian kierroksellamme tulossa kohta Kiinan vaiheeseen ja tässä vaiheessa haluaisimmekin tiedustella josko joku/jotkut haluaisi tulla jakamaan kokemuksia sekä luonnollisesti myös kustannuksia kanssamme etapille Peking-Lhasa-Katmandu.

Suunnitelma on seuraava;

Saavumme Pekingiin n. 15.9, jossa vietämme 5 vuorokautta meitä moikkaamaan tulevien vanhempien kanssa.
20.9 suunnittelimme lähtevämme junalla kohti Lhasaa
Juna Lhasaan vie 2 yötä, saapuen paikalle kolmentena päivänä n. klo 16.
Lhasasta eteenpäin suunnitelma on hiukan vielä auki, mutta perus suunnitelma on sama.
Nepalin puolella haluamme olla viimeistään 1.10, sillä Dashain (Nepalilainen kansanjuhla linkki http://en.wikipedia.org/wiki/Dasain) alkaa 3.10 ja haluamme sitä ennen olla paikalla.
Todennäköisesti viettäisimme pari päivää Lhasassa vuoristotautia vältellen, tutustuen paikallisiin nähtävyyksiin Norbulingkaan & Potala palatsiin yms yms. Siitä sitten eteenpäin, hiljalleen maasturilla kohti Nepalin rajaa.
Lähes kaikki matkatoimistojen reitit vievät myös ainakin hetkeksi myös Everest Base Camp:lle, mutta meille se ei kiinnostusta lisää, mielellämme vaihtaisimme tuon osuuden matkasta johonkin muuhun, mutta olemme valmiit myös menemään sinne jos joku sinne välttämättä haluaa :)
Eli, Tiibetin osuus reissusta olisi suunnilleen 7 päivää, joista 2 Lhasassa.

Kustannukset lienevät matkalle noin ~600€ per nokka, sisältäen junaliput, Tiibetin luvat, auton Lhasa-Katmandu, oppaan kaikille Tiibetin päiville ja kuskin. Tarkemmat kustannukset selviää myöhemmin, tällä hetkellä emme ole vielä yhteyksissä matkatoimistoon, sillä Tiibetin luvat ovat toistaiseksi jäissä, ilmeisesti n. 26 heinäkuuta asti.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä :)


Tuomas

p.s. Lisäkysymyksiäkin otetaan vastaan, mutta kaikkeen ei ole vielä vastausta.

Sivuja: [1]