Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Alppimurmeli

Sivuja: [1]
1
Kiina / Taroko Gorge, Taiwan
« : 10.08.2011, 14:35:41 »
Joulukuussa on luvassa matka Shanghain kautta Taiwaniin, ja Taipein lisäksi olisi tarkoitus viettää muutama päivä Tarokon kansallispuistossa. Mielelläni lukisinkin muiden tallaajien kokemuksia paikasta!

Mikä on paras tapa tutustua kansallispuistoon? Tarjolla tuntuu olevan kaikenlaisia kiertoajeluita, mutta mieluiten tutustuisimme paikkaan patikoimalla. Mikä on paras tapa päästä kohteesta toiseen tai vaellusreittien lähtöpisteisiin? Vuokra-auto, taksi vai kenties polkupyörä?

Entä millä kulkupelillä kannattaa siirtyä Taipeista Tarokoon? Välimatkaa näyttää olevan alle 200 km, mutta olen ymmärtänyt, että aikaa kuluu matkaan yllättävän paljon. Onko juna näppärin vaihtoehto? Entä onko auton vuokraamisesta kokemuksia?

Myös parhaat vinkit Taipeihin ovat tervetulleita :)

2
Kiina / Minne Shanghaista?
« : 02.02.2011, 12:20:13 »
Suunnitelmissa on Shanghain reissu ensi syksynä, ja tarkoitus olisi käyttää matkaan aikaa reilun viikon verran, ehkä 10 päivää. Meillä on Shanghaissa sukulaisia ja näin ollen majoitus tiedossa. Koko aikaa emme kuitenkaan haluaisi kaupungissa viettää, vaan lomaan olisi kiva yhdistää myös jokin muu Aasian kohde. Joko niin, että lentäisimme Shanghaihin ja olisimme pari päivää siellä, viettäisimme muutaman päivän jossain muualla ja lentäisimme taas kotiin Shanghaista - tai sitten niin, että lentäisimme Shanghaihin, olisimme siellä nelisen päivää ja jatkaisimme sitten kotiin jonkin toisen matkakohteen kautta. Jokin Aasian rantakohde ei olisi hullumpi vaihtoehto 8) Minne Shanghaista pääsee lentämään suoraan?

Olen Aasian-matkailussa aika amatööri: Thaimaata on tullut kierreltyä ja Hongkongia ihmeteltyä, siinä kaikki. Olen siis kiitollinen kaikista varteenotettavista vinkeistä :-*

3
Ensi viikolla koittaa kauan odotettu lähtöpäivä, mutta ennen kuin pakkaan räpylät laukkuun, tiedustelisin paikan päällä käyneiltä, millaiset ovat saarten tarjoamat puitteet snorkkeloinnille ???

Viime vuoden Guadeloupen reissulla mielenkiintoisimmat maisemat olivat ehdottomasti veden pinnan yläpuolella, mutta sen sijaan mm. Bonairella ja Curaçaolla parhaat seikkailut koettiin pinnan alla.

Onko St. Martinilla tai Anguillalla hyviä snorklausmaastoja heti rannan tuntumassa vai pitääkö riutalle päästäkseen hommata venekyyti?

Puolen päivän snorklausretki Creole Rockille ollaan buukattu etukäteen. Onko kokemuksia mestasta?

Otan kiitollisuudella vastaan myös muita kuin snorklaukseen liittyviä vinkkejä saarista!

Sivuja: [1]