Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - alano

Sivuja: [1]
1
Iso-Britannia / Wimbledon - mistä liput (2015)?
« : 17.03.2014, 16:29:01 »
Tsau! Tarkoituksena olisi järkätä reissu Lontooseen & Wimbledoniin heinäkuun alussa 2015. Mies on intohimoinen tenniksenpelaaja joten muutama matsikin olisi tarkoitus käydä siis katsomassa. Hotelli on jo varattu, lennot heti kun tulee myyntiin.

Mutta, kaipaisin käytännön vinkkejä lippujen hankkimiseen. Kuulin jostain, että helpoiten saa paikan päälle menemällä ja jonottamalla, onko näin? Siinä jonotuksessakin varmaan on omat niksinsä? Ei niin väliä mihin peliin pääsee, kyllä se kokemus ja tunnelma on tärkeintä :) Eikä mieskään voi valittaa kun on lahjaksi saanut, hahah.

Kiitos jo etukäteen!

2
Aasia / Mitä kautta Vietnamiin (huhtikuu)
« : 12.08.2013, 11:40:44 »
Tsau,
mikä on todettu parhaimmaksi reitiksi Vietnamiin, lennot huhtikuussa 2014. Sinänsä tarkoitus seikkailla pitkin maata eli tarkemmin ei niin väliä mihin päin maata päätyy.

3
Matkaseuraa / New York elo/syyskuussa
« : 04.07.2009, 16:37:20 »
Lomaa kulunut viikko ja pää meinaa hajota... Huomasin, että Nykiin ja takaisin pääsee nyt noin 400 eurolla, joten miksei? Olisko mukaan lähtijöitä, tai jo reissun varanneita? Ajankohtana elokuun viimenen ja/tai syyskuun ensimmäinen viikko.

4
Hola!

Onko täällä muita, ketkä lähdössä Aurinkomatkoille tulevana syksynä oppaiksi? Olisi kiva vaihtaa kuulumisia, fiiliksia ja tietenkin kuulla myös nykyisten ja/tai entisten oppaiden kokemuksia  ;D


Sivuja: [1]