Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - katjab

Sivuja: [1]
1
Vielä melko vähätekstinen blogi löytyy osoitteesta:
http://ukrainajamoldova2010.blogspot.com/

Tällä hetkellä ollaan Pietarissa ja ensi yönä hypätään Moskovan junaan. Vettä sataa ja kylmä on, mutta eiköhän noita hellepäiviäkin osu matkan varrelle.

2
Vaihdossa tulisi siis kerran läpi luettu, tuliterää vastaava Mondon Vastuullisen matkailijan käsikirja. Minua kiinnostaisi:
1. Pariisin matkaopaskirjat (lukuunottamatta Mondoa ja Berlitzejä, mielellään Suomeksi. Esim. Näe ja Koe tai Kaupunkikirjat, Top10)
2. Romania-passi
3. Mondon kirjoista:Kreikka, Amsterdam, Kööpenhamina, Thaimaa, Barcelona, New York, Islanti, Peking, Lissabon + edit: Pietari ja Istanbulkin näkyi jossain mainoksessa.
4. Joku muu? Vaikea sanoa, kun ei tiedä mitä on tarjolla  :D

Vähän vanhemmatkin käy, koska nähtävyydet ei muutu ja en ruoka- ja majapaikkoja niistä etsi, mutta ei mitään rähjäisiä ja ikivanhoja kuitenkaan. Paitsi Neuvostoliitosta käy kaikki, mitä ei jo ole  ;D

Laitahan vastausta tähän ketjuun tai yksityisviestillä, jos vaihto kiinnostaa. Vaihto Jyväskylässä tai postin kautta.

3
Edit: Omat vaihdot on suoritettu, mutta ketjua voi hyödyntää jatkossakin, jos esim. matkaopaskirjoja on siunaantunut kaksin kappalein. Tai muuten vain haluat vaihtaa kirjan toiseen  :D

Jostain syystä minulle on ilmestynyt Mondon Pariisi -opasta kaksin kappalein. Tuliterä Mondon Pariisi siis sinulle ja vaihdossa esim. jonkun itäisen Euroopan tai Venäjän kaupungin opaskirja minulle. Ja Amsterdam kiinnostaisi myös... Kielenä mielellään suomi, englanti tai venäjä. Ei tarvitse olla uusi. Tarjoa tänne tai yksityisviestinä  :P

Sivuja: [1]