Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - kissankoipi

Sivuja: [1]
1
Italia / Italia (Umbria & Toscana)
« : 25.05.2004, 09:34:42 »
Pakko alottaa uus aihe kun enää vajaa kuukausi lähtöön ja ei oo hajuakaan minne menis. Kolme viikkoa ois aikaa, lennän Ryanairilla lontoon kautta Bolognaan, ja eka ois tarkotus suunnata Perugiaan. En tiiä kauanko jaksan siellä olla, isää ois tarkotus tavata ja vähän epäilyttää miten se menee..
Joku sitä Luccaa mainostikin, paluulento on Pisasta joten siellä ois tarkoitus kävästä. Muita kivoja paikkavinkkejä, varsinkin Umbriassa, ja miksei Toscanassakin otetaan vastaan! Roomasta en vielä oo varma, meenkö vai en. Ja jos joku on samalla suunnalla samaan aikaan, seurakin kelpaa!

2
Väli-Amerikka ja Karibia / Kuuba!
« : 30.01.2004, 17:12:17 »
Onkos täällä ihmisiä jotka ois käyny Kuubassa? Kovin monella matkanjärjestäjällä ei näytä valmismatkoja olevan. Kaikenlaisia kokemuksia ja vinkkejä otetaan vastaan! :)

3
Eurooppa / halvimmalla Romaniaan?
« : 19.03.2003, 20:05:05 »
???Auttakaa nyt mua! Lennot maksaa vähintään 500 euroa, ja suoraan ei lennä kukaan! Yritin ettiä junayhteyksiä, tuo mikä on linkkisivulla (saksan rautatiet) lähettää venäjän ja ukrainan kautta eikä hintaa kerro. Busseja inhoan! mitä mä teen? Ammattilaismatkaajat, auttakaa! Mun on pakko päästä sinne, se on mun kotimaa! :'( Vinkkejä, vihjeitä pliiiis!

4
Tyhmät kysymykset / tallinnaan laivalla..
« : 27.07.2003, 21:47:29 »
Mikä laivayhtiö on halvin? Onko tallinnassa sama aika kun suomessa? näyttäis et mikään laiva ei mee tarpeeks aikaisin tallinnaan, ku bussi lähtis 10.00, pitääköhän sitte mennä jo edellisenä päivänä? apua :-/

5
Tyhmät kysymykset / junalla ilman reililippua..
« : 22.07.2003, 19:22:56 »
Miuh..Kysyisin sellaisia että mitenkäs kun olen tuossa kohta puolin lähdössä Romaniaan päin eka eurolinesilla varsovaan ja siitä ois sitte tarkotus jatkaa junalla romaniaan..niin mitenkäs kuinkas se sit sujuu..onko joku käyny varsovan asemalla? Ku kysynkö mä sit sielä vaan et "lippu romaniaan" 8) vai miten se kannattais..ku oon tuolla saksan rautateiden sivuilla kattonu reittejä mut onko niillä sielä joku valmis ehotus vaiko hä? (avuton..) käyköhän siellä electron? juu kertokaa ny eka jotain..kyselen ku taas mieleen juolahtaa.. :)

6
Yleinen / kasvisruokailu ulkomailla
« : 23.01.2003, 23:01:55 »
miauh! ;D me kun ollaan lähös kesällä sinne automatkalle via baltica, ja kiinnostais tietää josko kukaan kasvissyöjä on selviytyny hengissä tuolla päin?maat jossa haluaisin syödä ovat latvia liettua puola romania tsekki slovakia ja unkari..kuinka helppoa esim ravintoloissa on saada kasvissafkaa?ja tarkoitan nyt ilman mitään kanaa tai kalaa. aiotaan kyllä ottaa myös trangia,eiköhän silläkin jotain loihdita!mutta olisi kiva kuulla kokemuksianne! ja noista maista saa muutenkin varoitella jos haluaa! :D

7
hei kaikki kivat ihmiset täällä!Minä ja ystäväni Rimpula olemme suunnittelemassa ensi kesäksi autoreissua tuonne eurooppaan,ja kaikenlainen apu,vinkit ýms olisi kivaa..tarkoitus olisi mennä tuolta ruotsin ja tanskan kautta ehkä saksa-itävalta-unkari ja romaniaan pidemmäksi aikaa..siitäkin voi kertoa kokemuksiaan. Joo,mitäs kautta kannattais tulla takaisin,via baltica vai samaa reittiä?Olisi tosi kivaa kuulla kokemuksia (onhan täälä jo jotain mut lisää..) ja tosiaan vinkkejä mitä pitää muistaa,maista jotain ja silleen..kiitos jo etukäteen! ;D

Edit: Otsikko suomennettu -Suvih

Sivuja: [1]