Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - chian

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Lennot Kossille! HÄTÄ!
« : 06.04.2006, 12:17:22 »
Eli siskoni osti ebookersilta lennon Kossille (helsinki-dami-ateena-kos) pelkän menon hintaan 310e, ja hänen työpaikkansa peruuntuikin. Lennot ovat 23.4. mitä ihmettä niille enää voi tehdä, onko todella niin ettei niitä pysty perumaan/muuttamaan lahjakortiksi tai yhtään miksikään rahanarvoiseksi oravannahaksi?

Jollei pysty NIIN MYYDÄÄN HELVETIN HALVALLA!
[email protected]

2
Matkaseuraa / Lontoo 04/06
« : 21.07.2005, 12:45:52 »
Eli joskus huhtikuun alussa olisi tarkoitus tonne Lontoon suunnille muuttaa... eli jos jollakulla muulla samankaltaisia suunnitelmia, ottakee yhteyttä :)

3
Tyhmät kysymykset / minne päin!!
« : 09.06.2005, 22:48:13 »
Tiedän, tämä on todella tyhmä kysymys (mutta niitähän tähän osastoon kuuluu laittaakin). Eli olemme lähdössä kaveriporukalla reissuun mitä ilmeisimmin syyslomalla ( n. 15-25.10. ei niin tarkkaa ajankohtaa tiedossa). Noin 4-7 päivää olisi reissulla tarkoitus viettää, ja ongelmana onkin, ettei mieleeni tällä hetkellä tule yhtään sellaista paikkaa, jonne pääsisi suht koht edullisesti (eli halvat lennot) ja jossa elelisi edullisesti. Toki Praha/Bratislava olisi mieleen, mutta muutama matkaan osallistuvista henkilöistä haluaisi edes hieman lämpimämpää ilmastoa. Pakettimatkat ovat sikakalliita syyslomalla, eikä kohteissakaan ole niin paljon hurraamista.... Eli siis, jos on jotain hyviä ideoita, täällä niitä odotellaan innolla :)

Eli: Minne ihmeeseen kannattaisi lähteä pienillä rahoilla lokakuussa?

4
Matkaseuraa / Miksi tuntuu, että olisin ainoa...=/
« : 31.03.2005, 15:57:56 »
Olen oikeasti jo pitkään kamppaillut tämän asian kanssa *avautuu*... Ongelmani siis on, että tuntuu ettei tässä maailmassa ole ketään ihmistä, joka unelmoisi samoista asioista kuin minä ;) Tiedän, että heitä varmasti on, mutta kuitenkin tuntuu omituiselta, ettei yksikään ole vielä sattunut vastaan tulemaan.

Olen siis nuori tyttölapsonen Turun seutuvilta, ja tällä hetkellä yksi suurimpia unelmiani ainakin olisi tulevaisuudessa ulkomaille pysyvästi muuttaminen. Lukio on vielä pahasti kesken (tai no vuosi vielä), joten vielä joutuu jonkin aikaa ainakin odottamaan, mutta tulevaisuus häämöttää jo kuitenkin...

Tällä hetkellä suurin unelmani taitaa olla tuo vastustamaton Lontoo... (en kylläkään sanoisi,etteikö muutkin kohteet kiinnostaisi). Ja näin  olisin aivan innoissani jos tutustuisin saman henkiseen ihmiseen (tai vaikkapa moniin). Yhdessä olisi mukavampi suunnitella tulevaa ja keskustella asiat halki...

E-mail poistettu pyynnöstä. -Mr. V

5
Tyhmät kysymykset / NIMENVAIHDOS!!!!!! (Ryanairilla)
« : 07.02.2005, 07:38:42 »
Hei
Voisitteko ystävällisesti kertoa onko mahdollista, että tuttuni käyttää Ryanairin lentolippuni ja vaihtaa näin itse nimen lippuuni huom.ILMAN MINUN elctron korttiani. Muutoksethan nimeen joutuu tekemään puhelimitse!!! Voimmeko siis suorittaa asian niin, että luovutan ko. lentolipun hänelle, ja hän maksaa omalla luottokortillaan nimenvaihdoskustannukset? Vai pitääkö minun maksaa samalla kortilla nimenvaihdos, millä ko. lippu on varattu!?!?!?

edit: muutin hieman otsikkoa, jos joku kiinnostuisi paremmin asiasta, juspu.

6
Matkaseuraa / Matkaseuraa keväälle ;)
« : 09.01.2005, 18:39:34 »
Kyselisin, että onko porukka lähdössä hiihtolomalla minnekään päin maailmaa? Tai muuten tässä keväällä???

Itse ajattelin lähteä Lontooseen helmikuun lopulla, ja matkaseura uupuu vielä ...

 :shock:

Sivuja: [1]