Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - XTeme

Sivuja: [1]
1
Eurooppa / Benelux
« : 09.12.2005, 08:23:50 »
Maaliskuun lopulla olisi tarkoitus lähteä runsaaksi viikoksi Hollanti-Belgia-Luxembourgh alueelle ihan vain kiertelemään. Tarkoitus olisi lentää Damiin ja takaisin ja sieltä kiertää ympäri alue.

Millaist ilmaa on odotettavissa siihen vuodenaikaan, eli kuinka pitkällä on kevät? Ja muutenkin mitä kaikkea nähtävää alueella on ja mitä paikkoja suosittelette?

2
Matkapäiväkirjat / Tour de Eastern Europe (SK)
« : 07.07.2005, 08:08:09 »
Terve,

Tänään pitäisi lähteä tutustumaan Balkaniin ja Euroopan itäosaan. Matkavaiheista on blogi http://www.electrogoblins.com/tdee/ . Vain kuukausi on aikaa, mutta toivottavasti siinä näkee hyvän yleiskatsauksen, jotta tietää mihin vielä pitää uudelleen palata  :)

Nyt sieltä löytyy alustava matkareitti. Aíkataulua ei sen enempää ole, kesäloman lyhyys on suurin rajoittava elementti  :(

No neljän tunnin kuluttua pitäisi ottaa rinkka tuosta työpöydän nurkasta ja lähteä reililli=kesälomareissulle  8)

3
Eurooppa / Ljubljanan hostellit
« : 16.06.2005, 13:12:48 »
Heinäkuu ja reilin alku alkaa vihdoin lähestyä  8) Lento on Ljubljanaan ja kaipaisin hieman tietoa kyseisen paikan hostelleista. Celican on sanottu uusi ja hyväkuntoinen, mutta onko kokemuksia muista?

4
Onkos kukaan tallaaja vuokrannu moottoripyörää Kroatiassa tai Sloveniassa? Onko pyöriä saatavilla vuokraamoissa ja mikäs niiden hintataso on?

Olen kuullut, että Slovenian liikenne on rauhoittunu tiukan valvonnan myötä. Rannikon ja saariston näkeminen lauttoja ja pyörää apuna käyttäen on kesällä suunnitelmissa  :D

Niin ja onko alueella isoja vuokraamoja, kuten Hertz tai vastaava, jossa palauttaminen onnistuu muualle?

Sivuja: [1]