Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - eppis

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Kun reissu peruuntuu
« : 16.06.2010, 12:57:15 »
Miten olette selviytyneet siitä, jos kauan odotettu ja suunniteltu reissu peruuntuu? Ja millaisista syistä reissunne ovat peruuntuneet?

Mietin tässä, että miten selvitä loppuvuodesta (tai oikeastaan koko ensi talven yli), kun alun perin oli tarkoitus lähteä ensi joulun jälkeen pitkälle, vähintään vuoden reissulle maailmalle, ja nyt avokkini pääsikin opiskelemaan (tosin koulu kestää vain jouluun, tai korkeintaan ensi kevääseen asti)?

Koulu ei siis kauaa kestä, mutta siirtää reissua kuitenkin reilusti, koska opiskellessa avokkini ei saa rahaa tarpeeksi säästöön. Hienoa, että hän pääsi kouluun (koulutus saattaa avata työelämään reittejä ulkomaille), mutta nyt saadaan kärvistellä Suomessa ainakin koko ensi talvi. Mikä tällaiseen avuksi? Kahden viikon loma Kanarialle?  ???

Ärsyttää myös se, että nyt on itsellenikin tiedossa tauotonta (no ehkä viikko, pari lomaa jossain välissä) työntekoa ainakin ensi kevääseen asti. Olen viime joulusta asti paiskonut töitä lomatta ajatellen, että ensi talvena pääsee taas kunnolla reissuun. Nyt kesälläkään mulla ei ole kuin viikon loma, joten Suomen kesästä ei voi nauttia täysin rinnoin.  :(

Ei kai tässä auta kuin paiskia töitä olan takaa, ja pistää niin paljon sukan varteen kuin mahdollista, jotta reissu mahdollistuisi joskus, vaikka sitten pitkänkin ajan päästä. Tällä hetkellä on vaan sellainen olo, että olen puoli vuotta säästänyt rahaa aivan turhaan.

Sivuja: [1]