Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - MikaT2

Sivuja: [1]
1
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / videot
« : 26.04.2009, 02:24:47 »

2
Mielenkiinnosta haluaisin kuulla missä ja mitä koulutusta olette saaneet ja oletteko kenties olleet töissäkin esim. YK:ssa jne.

Itse palvelin peruspalvelus aikani Utissa laskuvarjojääkärinä jonka jälkeen hain Utin Erikoisjääkäri joukkoon ja suoritin kurssin jonka jälkeen hain Erikoisjääkäri puolelle aliupseerin virkaan ja suoritin 5 vuoden palvelusjakson.

Nyt ollut arkisissa kevyissä hommissa mutta hieman alkanut kiinnostamaan hakea ulkomaille palvelemaan. Esim merijalkaväki USA:ssa tai muukalaislegioona ranskassa.
YK:n hommatkaan ei täysin poissuljettuja ole.

3
Nyt kun löysin Pattajalta halpoja vuokraasuntoja.
http://www.hanslankari.com/default.asp?Folder=3551&IdProperty=6387 tuossa Pattjan keskustassa. 108€/kk.
Pattjalle olisi todella kätsy muuttaa joksikin aikaa kun teen työprojektia joka ei vaadi suomessa oloa (vähän voi verrata kirjan kirjoittamiseen).

Viisumiasiatkin saa ihan suomenkiellelä hoidettua näköjään Pattjan kautta http://www.hanslankari.com/
Tuossa muuten kun sanotaan että mahdollisuus saada aina 3 tai 6kk viisumi niin onko tuo 6kk viisumi sellainen että saa olla putkeen sen maassa ?

Paljonkohan sähkö ja vesi tuo kuluja kuukaudessa ja mitenhän nettin hommaaminen (ja sen hinta) onnistuisi tuonne asuntoon niin ei tarvitsisi joka päivä mennä nettikahvilaan?

Onko muuten tietoa kellääm Pattjan keskustan hinnoista?
Eli ruokakaupan hinnoista, ravintolaannoksen hinnasta, ravintola oluen hinnasta, kaupan oluen hinnasta? Entä vaatteet ihan normi t paita ja housut jne.
Myös se kiinnostaa kovasti että onko minkähintaist aja miten hyvin mahdollista syödä proteini pitoista ruokaa? sellainen 150g proteinia olisi saatava vähintään/vrk ja tuolla kun maitotuotteita ei paljoa ole niin vissiin kalasta, kanasta ynm. protskut sitten hankittava pelkästään. Mitenhän lisäravinteet?
Kuullut huhua että ne olisi kalliimpia kuin suomessa... Mutta jos ruuasta muuten saisi hyvin otettua protskut niin en tarvitse kuin treenin jälkeen lisäravinteesta palautusjuoman. Eli siis paljon proteinia sisältävää ruokaa jossa on vähän rasvaa tai sitten hyvälaatuista rasvaa kuten kalassa. Pitäisi saada syötyä 3 tunnin välein vähintään 30g proteinia.

MAtkavakuutuksellahan saan kai sitten hoidettua mahdolliset lääkärikulut ainakin suurimmaksi osaksi?

Onko kellään tietoa mitä muuta pitäisi ottaa mahdollisissa byrokratia ja talous asioissa huomioon?

Keskustan läheltä löysin punttisalista tietoa Central Pattaya Gym, Pratamnak Road:lla että hinta olisi 16€/kk. El iei kovin paha koska vaikuttaa pätevältä punttisalilta.

Thainyrkkeilykin olisi tietty kiva harrastus ottaa lisäksi mutta en löytänyt kuin Tony's Gym & Muay Thai Academy, Third Road (340/6 - two blocks north of the junction with Pattaya South Road... Eli tuo on vissiin aikas kaukana sitten tuosta asunnosta? Tuossa olisi tosi hyvä kun thainyrkkeily ja punttisali samassa.

Uiminen tietty myös tulee olemaan yksi vakijutuista punttisalin ja thainyrkkeilyn lisäksi :) Enemmän liikuntaa ja vähemmän alkoholia ja epäterveellisiä ruokia.

4
Kiina / Chengdu
« : 09.01.2009, 20:22:07 »
Päätettiin alkaa säästämään oikein olan takaa piitkään lomaa (6-12kk) joka olisi tarkoitus toteuttaa ensi vuoden puolella.
Rahaa kun on rajallisesti sitten niin tietenkin yhdessä paikassa lomailu on kaikista halvinta kun ei tule matka kuluja ja oppii tietämään alueen jipot miten elää halvemmalla.
Tultiin yhteisymmärrykseen että Chengdu keskiarvolta kaikkia eniten kiinnostava kohde :)

Kuitenkin sitten heräsi kysymyksiä (yllätys) että kun kiinaanhan vaaditaan viisumi ja se kestää vain kuukauden niin miten tuollainen 6-12kk lomailu onnistuisi vai onnistuuko mitenkään? Eli onko suunnitelmat kohdistettava intiaan joka myös halpa ja viisumin saa iankin 6kk?

Chengdu:sta löytyy jo ihan netinkin kautta majoitusta http://www.hostelbookers.com/booking/index.cfm eurolla/vrk eli  6kk majoutus kustantaisi 180€ :D

Onko halvin tapa suomesta matkustaa Chengdu:un tarjous lennoilla pekingiin joita löytyy välillä n. 400€ hintaan ja pekingistä sitten matkustaa Chengdu:un?
Onko jotain vinkkejä mikä on halvin tapa?

Onko tietoa paljon Chengdu:ssa sellainen normiateria maksaa joka nyt ravitseekin?
Entä oluen hinta kaupassa ja pub:ssa?
Entä taxi? Ainakin hostelli sanoo että lentokentältä hostellille pääsee 1.6€ taxilla.

Miten Chengdu:ssa yleisesti suhtaudutaan ulkomaalaisiin vai onko mitään erikoista tuolla saralla?

Ei kai mitään erityisen vaarallista seutua ole Chengdu?

5
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Matematiikka
« : 07.01.2009, 16:09:12 »
Miten sujuu?

Itse pidän matematiikasta perustasolla lukuunottamatta geometriaa.
Eli pitkän lukiotason matematiikka on mieleen mutta se mitä nähnyt yliopistomatematiikasta ei miellytä.

Kuinka moni muuten osaa ratkaista tälläisen erään oppilaitoksen pääsykoe kysymyksen?

Keltaisia palloja on 8kpl.
Kuinka monta vihreää palloa vaaditaan että keltaisia on 0% kun pyöristetään 0.5 ylöspäin?

Sivuja: [1]