Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - SpontaneousRunner

Sivuja: [1]
1
Afrikka / Apua ja vinkkejä itä-afrikan noviisille??
« : 15.01.2009, 01:06:07 »
Parin viikon päästä olen frankfurtissa (28.1) josta ois tarkoitus jatkaa jonnekin..
Suunnitelmissa on ottaa menolippu nairobiin (350e) tai dar es salaamiin (500e). Menolippu siksi että tahdon liikkua spontaanisti ja vapaasti. Aika ei ole ongelma vaan raha...

Käyttörahaa elämiseen ja liikkumiseen afrikassa minulla on 2000-2500e.
Kuinka kauan pystyn oleilemaan afrikassa kun minun loppuviimein pitäisi päästä Johannesburgiin josta lennän sydneyhin (noin 600e).  Eli mieltäni askarruutta pääosin tuo rahan määrä ja se tuottaako matkustelu kohde kerrallaan pelkällä menolipulla ongelmia afrikassa?

Olen etsiny tietoa sen minkä olen osannut, mutta pakko heittää viimeinen oljenkorsi vielä tänne. Toivottavasti ei mene lukkoon.

olisi vaan tylsää matkustaa taas niin tuttuun aasiaan..

2
Afrikka / Paljon massia menee?
« : 09.01.2009, 00:29:34 »
2kk Nairobi johannesburg akselilla. Hostellit ja katuruuat kelpaa mutta aktionia myöskin täytyy olla välillä. Kenya-Tansania-Malawi ja etelä afrikassa ehkä viikko ois tarkoitus viettää. 2kk 1500e? kuun lopulla pitäis lähteä. Lento siis nairobiin ja matka jatkuu johannesburgiin josta bangkokiin. Mitenköhän hyvin maitse pystyy etenemään kohti jburgia. Varmaan joku pätkä pitää lentää?

T: Spontaneous Running Män

Näytitpä kyselleen jo vinkkejä tässä: http://www.pallontallaajat.net/pt2/keskustelu/index.php?topic=19873.0
Tämä siis lukkoon. Heloriina/mode

3
Yleinen / Vinkkejä hurjalle reissu??
« : 08.01.2009, 12:14:20 »
Minun tilanteeni:

-Sain koulun loppuun ja lopetin työt. Ikää on kohta 25V ja rahaa vajaa 7k euroa plus hätävarana 1000 visalla kotiin pääsyä ajatellen.Kokemusta on 2 pidemmältä aasian reissulta kavereiden kanssa.

-Reissun TAVOITTEENA olla yli vuosi matkalla ja tehdä myöskin töitä ulkomailla. (Varmaan austraalia tai seelanti)

- Alustava suunnitelma kuun vaihteessa Frankfurt - Nairobi maitse Johannesburgiin - Bangkok. Lennot 1200 euroa  ja aikaa tuolla välillä menee n.2kk.  Sen jälkeen jatko pläni tai maitojuna. Mietin että noin 4k plus visa ois jäljellä bangkokissa eli hyvin pystyis jatkaan.

Syy miksi aloitan Afrikasta on että tahdon kokea tunteen kun matkustan YKSIN ihan vieraaseen paikkaan ensimmäistä kertaa. Toki varmempaa ja halvempaa varmaan olisi mennä turvalliseen aasiaan jonka kautta töihin ausseihin mutta ei nyt tällä kertaa. Olen kaverina melko fiksu mutta toisaalta olen myös aika suuri riskinottaja.

Vinkkejä siis miten selviän afrikasta ja millä budjetilla luulette minun selviävän aasiaan. Onko realistista että rahaa on niin paljon että pystyy lentämään vielä australiaan siitä töihin? Onnistuiskohan hankkimaan kunnon oman alan duunia sieltä, elektroniikka / tekniikka / ohjelmistot. Niin ja meinasin ottaa läppärin mutta pelottaa että heti nairobissa tulee puukkoa ja se pöllitään.

VINKKEJÄ kaipailen tai edes mielipiteitä?? Oon suunnitellu aikani ja alkaa jo puuduttaa. Eli siis kohta on varmaan toimittava jälleen spontaanisti. :):)

T: SRÄM= Spontaneous running män

Sivuja: [1]