Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - kumina

Sivuja: [1]
1
Mulle kävi tosi ikävästi, kun jouduin umpparipoisto-leikkaukseen 3 vkoa ennen Intian matkaa ja sain sen lisäksi vielä jonkun suolistotulehduksen. Tottelin lääkärisetää ja ajattelin säästää muutenkin kurjia suoliani Intialta ja delhi-bellyltä. Vakuutusyhtiö korvaa lennot, mutta mikä auttaisi tähän kaameaan masennukseen ja tyhjään oloon? Kertokaa omia kokemuksia, vertaistuki olisi nytten tarpeen.

2
Heippa tänne aiemminkin kirjoittaneena etsin yhä matkaseuraa. Lähtö olisi 18.3 ja takaisin 3.5. Olen 21 nainen ja oikea suupaltti, joten jutun juurta pitäisi löytyä. Tarkoituksena olisi kierrellä Pohjois-Intiaa ja tsekkailla hindujen pyhimpiä mestoja. Seikkailuhenkisenä en mitään kamalan tarkkaa reittiä oo ainakaan vielä miettiny. Olen myös avoin ehdotuksille.

3
Yleinen / Vaaratilanteita matkalla?
« : 22.01.2009, 15:22:45 »
Millaisia vaarallisia/sykettä nostattavia tilanteita olette joutuneet kokemaan reissuillanne, miten niistä selvisitte/jäikö kammo? Onko kukaan joutunut esim. ryöstetyksi?

4
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / Ostetaan LP:Intia
« : 17.01.2009, 14:18:24 »
Mielellään suht. uusi painos, reissussa rähjääntyminen ei haittaa, suomeksi tai englanniksi.Asun Tampereella, mutta lähettäminenkin kai onnistuu.


5
Matkaseuraa / Pohjois-Intiaan maaliskuun lopussa?
« : 14.01.2009, 17:42:49 »
Hei, kiersin Keralaa elokuussa ja ihastuin Intiaan. Nyt olisi tarkoitus lähteä takaisin n. 6 vkoa, mut tällä kertaa pohjoiseen, ehkäpä Gangesia seuraillen, ainakin Varanasi on must. Lähde mukaan, jos innostuit ;D

Sivuja: [1]