Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - softhead

Sivuja: [1]
1
Reissulta jäi muutama opaskirja rinkan pohjalle.

LP: Vietnam, Cambodia, Laos & the Greater Mekong (2. p., 2009).  Kirja sisältää myös osia Thaimaasta, mm. Bangkok. 10 euroa
LP: USA (6.p., 2010),  17 euroa
LP: Middle East (6.p., 2009), 17 euroa
LP: Rajasthan, Delhi & Agra (2.p., 2008), 13 euroa
RG: South Africa (6.p.,2010), 18 euroa

Kaikki kirjat aitoja ja alkuperäisiä. Ei merkintöjä, hyväkuntoisia.
Kaupan päälle matkavinkit.
Sijoituspaikka tällä hetkellä Savossa. Toimitus pääkaupunkiseudulle pienellä viiveellä mahdolllinen.

2
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Omahyväisyys
« : 30.01.2009, 20:57:13 »
Kuuntelin firman jälkilöylyissä korvat punaisina kuinka sopimuksen vastapuoli, "maailmanmatkaaja", kehui reissujaan. Kuulemma vuosittain useita työmatkoja ja melkein joka vuosi lomamatkalla. Siinä selvinpäin kuunnellessa aloin miettimään, että ollaanko me "tosireissaajat" samanlaisia? Kehutaan niin omia matkoja ettei tajuta toisten elämää.

Usein keskustellaan kuinka ihmiset voivat olla niin tyhmiä, että tyytyvät kolmeen lapseen ja perunamaahan. Onko ihminen sen parempi, jos on kiertänyt kuusi mannerta ja nähnyt todellista köyhyyttä(toisten kärsimänä).

Tyhmiä kysymyksiä, mutta sen verta vitutti kuunnella maailmanmatkaajaa, että oli pakko avautua. Annetaan kaikkien kukkien kukkia vaikka ollaankin niin hyviä...

3
Sattuipa sopivasti alennukset Kilroille:

http://www.kilroytravels.fi/Uutisia/lue_kilroy_news.htm?nid=132

Itsellä tarkoitus lähteä kahden vuoden matkalle, kunhan saa asunnon myytyä. Lama tuli kämpän myynnin kannalta huonoon aikaan, mutta aina ei voi voittaa.

4
Tarkoituksena on aloittaa maapallon kiertäminen lännestä. Viivymme Pohjois-Amerikassa jokusen kuukauden ja ainakin Yellowstone, Grand Canyon ja Niagaran putoukset tulee käytyä. Jostakin lueskelin, että olisi mahdollista saada vuosikortteja ainakin USA:n kohteisiin. Löytyykö keltään tietoa asiasta?

Sivuja: [1]