Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - maaly

Sivuja: [1]
1
Moikka!

Oletko lähdössä reissuun ja kaipaat alivuokralaista asuntoon kuluja jakamaan?! Olen tulossa ulkomailta Suomeen syksyllä viimeistelemään opintoja yliopistossa. Opiskelija-asunnot tarjoavat eioota ja vuokra-asunnon löytäminen lyhyeksi aikaa on lähes mahdotonta. Siispä kokeilen tätä kauttakin.
Olen 30+ naispuolinen henkilö, kaikin puolin luotettava ja kunnollinen.  :) Luottotiedot ovat kunnossa, lemmikkejä ei tule mukana enkä järjestä bileitä.
Jos siis olet lähdössä reissuun tai tiedät jonkun niin ilmianna asunto, päivissä ja hinnoissa hieman jouston varaa  :D

Voin pistää s-postin sitten yksityisviestinä.

2
Tarjolla olisi Mondoja vuodesta 2003 alkaen, vuoteen 2011 saakka lähes vuosikerrat joka vuodelta.
Jostain ihmeen syystä olen nämäkin säästänyt, ja nyt muuton tieltä olisi päästävä eroon  :)

Jos joku haluaa reissufiilistellä tai tehdä vaikka tutkimusta lehden kehityksestä  ;D

3
Heips..

Ollaan nyt pitkällisen pohdinnan jälkeen päätymässä reissuun Karibian suunnalle. Ajankohta olisi marras-joulukuussa (n.15.11-28.12).
Lentolippuja ei olla vielä hankittu, joten nyt mietinnässä minne ne kannattaisi ostaa, jotta olisi mahdollisimman helppoa lähteä myös muille saarille?! Tarkoituksena on kiertää ehkä 2-3 saarta. Vaihtoehtoina olen ajatellut Guadeloupe, Dominica, Barbados, St. Lucia, St. Vincent ja Martinique. Toisaalta myös Trinidad&Tobago kiinnostaisi  ::) Eli noista pitäisi valita jotkut, joiden välillä pääsisi helposti kulkemaan ja itse saarilla oli nähtävää/tehtävää ja sitä snorklailua minäkin kaipaisin  :D

Nyt olen noita lentoja kytännyt ja halvimmalla pääsisi Barbadokselle ja St. Lucialle, joten mitä sanotte kokeneemmat kannattaisiko ottaa jommalle kummalle lento ja lähteä siitä eteenpäin? Jostain luin että Barbadokselta olisi lauttayhteydet ainakin St. Lucialle ja jonnekin muuallekin..
Majoituksen suhteen taas on mietitty asunnon vuokrausta osaksi aikaa ja siihen näytti olevan hyvin vaihtoehtoja Guadeloupella, edulliseen viikkohintaan..

Ja matkaseurueena meillä on 2 aikuista + 2 lasta, jos se nyt johonkin vaikuttaa.. No ehkä ihan mielettömiä viidakkovaelluksia ei voida harrastaa  ;)

Sekavaa ja liikaa vaihtoehtoja, mutta jos jolla kulla olisi heittää kommenttia, niin olisin kiitollinen!! 
Ja saa liittää jonkun muun ketjun jatkoksi, jos aihetta jossain käsitellään  :)

4
Lentomatkustus / Finnairilla vai Lufthansalla Malesiaan?!
« : 22.07.2009, 10:58:14 »
Tätä samaa on varmaan jo pyöritelty eri muodoissa muissakin ketjuissa, mutta kyselen nyt kuitekin mielipidettä näiden kahden suhteen...

ELI suuntana Malesia ja matkassa 2 aikuista + 2 lasta. Otetaanko lennot Lufthansalla Munchenin kautta Singaporeen vai Finskillä ( ja Cathaylla) HK:n (paluu Bangkokin) kautta Kuala Lumpuriin.
Hinnat pyörii samoissa, Lufhansa hiukan halvempi. Lento- + vaihtoajat lähes samat. Koneet Airbusseja + MD11. Kyseessä siis vaan makuasia, mutta kun ei osaa päättää...  ??? Kokemusta Lufthansasta ei ole, mut mielikuva vähän  kulahtanut  :D

Malesiassa tarkoitus pyöriä 6viikkoa ja tsekata KL, Spore, Tioman ja Borneo, järjestystä ei olla päätetty. Sikäli kyllä mietin, että olisiko loogisinta lentää Sporeen ja jatkaa siitä Tiomanille ja Borneoon, josta lennot taas KL:n.

Mutta sanokaa kokeneemmat mielipiteitänne... Jää pian koko reissu tekemättä tän lentokonedilemman takia  ;D

5
Aasia / Malesia loka-marraskuussa
« : 11.04.2009, 18:51:42 »
Tarkoituksena olisi lähteä Malesiaa kiertelemään n. 5 viikoksi loka-marraskuussa. Tarkoistus olisi tosiaan lentää Kuala Lumpuriin, josta sitten eteenpäin. Mietinnässä kohteita molemmilta rannoilta; Pangkor, Perhentia, Cameron, Singapore ja Borneon puolella kiertämistä jonkin verran myös.

ONGELMANA nyt on tuo ajankohta, joten kertokaa viisaammat, onko mitään järkeä lähteä tuohon aikaan reissuun?!? Kun vähän ristiriitaista tietoa tarjolla, toisten mukaan itäpuolella saarille ei pääse monsuunien takia jne. toisten mielestä monsuunit ei ole mikään ongelma. Onkohan joku siellä päin kierrellyt tuohon aikaan, niin että voisi vähän kertoa?!?!?
Periaatteessa ne "hetken" kestävät sateet eivät elämää/lomaa pilaa, mutta jos osa saarista on kiinni, lautat ei kulje jne. niin se tietenkin pistää suunnitelmat uusiksi... Eikä se nyt tietenkään haitaksi ole, että aurinko paistaisi. :D

Joten apua tarvitaan =))

Sivuja: [1]