Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - da b0ss

Sivuja: [1]
1
Eli kyseinen teos olisi hakusessa.

Vähän hazardilla mennään, mutta jos jollain sattuisi olemaan kyseinen teos ylimääräisenä nurkissa pölyttymässä, niin tarjoa ihmeessä!

Tähän tai yv tai pulloposti.

2
Näin tosiaan kuuluu radiossa kertova, tästä päivästä alkaen 19.8. päivään saakka.

No, toki siihen pieni porsaanreikä sisältyy Smile
Ilmaisen lennon edellytyksenä on vähintään yhden yön maksullinen majoitus kesämatkailupulasta kärsivistä paikoissa. Jos en ihan väärin kuullut niin Levi, Ylläs ainakin paikkoina...

Kyllähän tuo ihan hyvä tarjous on, jos sattuu olemaan asiaa sinnepäin, maksaa siitä yhdestä yöstä sen 60-80 euroa(villi veikkaus), ja näin ollen saa lennot ilmaiseksi. Jejee.

Lähde: Ylex uutiset

3
Niin, tuommoisen kysymyksen ajattelin pykätä, kun monet tuntuvat kovasti kyselevän että löytyykö sieltä tai tuolta ATM:ää josta voisi visalla tai muulla luottokortilla nostaa rahaa?!

Itse pidän kyllä jokseenkin selvänä asiana, että ei kovat kädessä pulaan joudu missään. Toki se voi olla harhakuvaakin, itse en vaan edes vaivaudu kysymään moisia asioita, vaikka muovi onkin se pääasiallinen matkustusvaluutta omalla kohdalla.

Tuoko on sitten huoletonta tyyliä, mene ja tiedä.

Mutta, listatkaa ihmeessä jos moisia paikkoja mieleen tulee.

4
Thaimaa / Thaimaan sisäiset lennot?
« : 28.02.2005, 21:11:31 »
Eli lähinnä itseäni kiinnostaisi Bangkokista etelän "turistikohteisiin" menevistä(ja takaisin..) lennoista seuraavat seikat:
    -hinta
    -saatavuus(ostaako kentältä, onko hyvin tilaa)
    -kannattaako ostaa meno-paluu kerralla
    -meneekö useita lentoja päivittäin

Tuossa nyt alkuun mieleen tulevia seikkoja.. kertokaa ihmeessä jos tulee jotain sellaista mieleen mikä olisi hyvä tietää!

5
Tuollaista tarvitsisin... tiedän että ei paljoa maksa uutenakaan jostain stadin retki liikkeistä, mutta täältä mikkelistä ei noita oikein löydy. Ja oon jo ens viikonloppuna lähdössä reissuun ja siks en viiti tilata mistään nettikaupasta jos ei ehdi perille tulee..

6
Thaimaa / Mihin Thaimaassa kannattaa nyt mennä?
« : 27.02.2005, 02:38:10 »
Eli tuommoinen seikka kiinnostaisi vähän tietää. Lähinnä se pyörii mielessä että onko tuhon jäljet saatu jo hyvälle mallille vai onko tietyt mestat vielä syytä kiertää?

Ekaa kertaa maahan lähdössä, joten muitakin vinkkejä otan vastaan :wink:

7
Lentomatkustus / "Lentomatkustajien oikeudet paranevat"
« : 17.02.2005, 13:09:32 »
Tällainen uutinen pisti silmään tuolta jos ketään kiinnostaa, tai ei ole vielä sattunut omaan silmään osumaan.

Noistahan on paljon ollut keskustelua ja varmasti täälläkin palstalla, mutta avasin nyt sille ihka oman ketjun.

Sivuja: [1]