Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - 4rska

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Matkailusi Suomessa -kysely! 10 kysymystä
« : 16.01.2017, 13:40:35 »
Heippa!

Olisi kiva jos voisitte vastailla kymmeneen kotimaan matkailuun liittyvään kysymykseen. Kiitos jo etukäteen! Ja kysely on juurikin tutkimuskyselyä että mitenkä Suomen isommissa kaupungeissa esimerkiksi hostellit ja hotellit nykyää menestyy. Ja ihan itse kyselen, josko vaikka jotain matkailualan yrittämistä Suomessa voisi harkita! :)

https://fi.surveymonkey.com/r/VN72KPT

2
Matkaseuraa / Ketä Jenkkilässä juuri nyt?
« : 25.01.2011, 22:09:52 »
Ite olen täl hetkellä Nykissä, tarkemmin sanottuna Bronxissa. Olisko ketää vapaalla lähteen jonnekin käymään kahvilla edes tai pöristelemään jonnekin päin Jenkkilää?

3
Hei rakkaat pallikset. En nyt odota että keltäkään tulis mitään säväyttävän mullistavia vinkkejä, mutta tekee mieli hieman avautua. Kaikki kommentit on kotiapäin. Tässä lähiaikoina on tullut mietittyä vähä syntyjä syviä ja funtsattu että kuinka se elämä kulkeekaan. Päällimmäisenä mielessä pyörii tällänen ongelma. Tiedän että pääsen reissuun alle kuukauden sisällä. Reissaaminen on ollut monta vuotta sitä mitä olen halunnut, mutta nyt on jotenki ihmeellinen masennus/nollatilanne ja reissufiilis on kadonnut. Tämä tilanne on vaivannut noin kuukauden päivät. Se täpinä ja innostus joka on ollut monta vuotta PIENISTÄKIN reissuista on totaalisesti kadonnut. Tiedän etten saisi valittaa, koska on mahdollisuus lähteä reissuun ja varmasti monellakaan ei ole samanlaista mahdollisuutta. Onko kukaan muu törmännyt tälläseen efektiin että ei tiedä miten pitäisi olla tai mitä pitäisi tehdä? Suomeen en todellakaan halua jäädä, mutta reissufiilis on kadoksissa silti lähes täysin. Tuleeko hyvä fiilis takasin ku näkee taas auringon taivaalla? vai mitä tässä pitäs tehä...

4
jo hyvissä ajoin alotettu blogi. virallisesti matka alkaa 1.7.2010

http://www.travelpod.com/travel-blog/arskamaailmalla/1/tpod.html

5
Löytyisi yli 2m korkea dvd-hyllykkö, kapea 2m korkea lasivitriini, osista kyhättävä tv-taso, olohuoneen sininen tuoli, iso tietokonekulmapöytä, keittiön pöytä neljällä tuolilla. kotiteatterisarja (2 isoa lattiakaiutinta, 2takakaiutinta, keskikaiutin) ja kunnon yamahan vahvistin. olohuoneen pöytä, joka on kulutusta nähnyt. 120cm sänky. 22" LG:n hyvä LCD-tietokonenäyttö. kaapelidigiboksi. adsl-modeemiboksi. dvd-soitin. hyvät Creativen 5.1 kaiuttimet. tarjolla myös arviolta 500dvd-elokuvaa/sarjaa. aitoja tietokonepelejä. ynnä muuta krääsää.

jos kiinnostaa ni ota yhteyttä privalla tai maililla, molemmat tarkistetaan päivittäin. helpointa olisi jos paikanpäälle tulisit kattomaan. kuljetuksista pirkanmaan alueelle voidaan sopia. pienemmät kulkee vaikka postilla/matkahuollolla.

[email protected]

EDIT: painotan sitä että hinnat varmasti TODELLA edullisia tai sitten poiskannettavissa. kamoista täytyy kuitenkin päästä eroon ennen kesäkuuta.

6
Varusteet ja pakkaaminen / reissaajan kellot?
« : 28.10.2009, 21:41:02 »
pitkän aikaa olen halunnut rannekelloa. eli nyt olen päättäny hommata vähän normaalia paremman aikaraudan näyttämään kaikenlaisia TÄYSIN turhia ja joitakin hyödyllisempiä tietoja kaikesta asiaankuuluvasta/kuulumattomasta. onko täällä siis kenelläkään kokemuksia esim. Suunnon kelloista tai muista "rannetietokoneista"? itseäni ehkä kiehtoisi tuo Suunnon Vector-kello, jonka saisi mielestäni suhteellisen huokeasti saksalaisesta nettikaupasta hintaan 132e? mitään sykemittaria en tarvi, mutta jos korkeusmittari löytyisi, kompassi ja vaikka jotain sukelteluun liittyvää niin se olisi jo enemmän kuin tarpeeksi. kaikenlaiset vinkit ja kokemukset auttavat asian kanssa. kiitos!

7
eli tuossa olisi parhaimman ystäväni/matkakumppanini synttärit ovella ja nyt täytyisi keksiä todella hyvä ja mieluiten ERIKOINEN lahja hänelle? onko pallislaisilla joitain jänniä lahjaideoita mitä olette esimerkiksi itse hommanneet tai tehneet läheisillenne? voi olla siis kyse minkälaisesta tai hintasesta lahjasta vaan, kuhan lahja olisi "erikoinen"? kuinka olette itse tärkeimpiänne muistaneet?

8
Matkaseuraa / 3 ukkoa frankfurtissa
« : 04.09.2009, 11:09:38 »
jos joku on frankfurtissa hollilla 10-13.9 ni mennää käymään kaljalla!

9
en löytäny palliksesta aihetta ni alotetaa itse! eli onko tallaajissa muusikkoihmisiä tai harrastepohjalta soittelevia tai kotirämpyttelijöitä?
mikä on soittimesi? jos on bändiä pystyssä niin minkälaista musiikkia soitatte? löytyylö peräti kotisivuja tai materiaalia netistä? vai soitteletko hiljaisuudessa vaimolle kotona hempeitä?
itse soittelen kitaraa ja jotenkuten rumpuja. basso menee pahana päivänä :D. parhaan ystävän kanssa aiomme yhdistää tulevat reissut ja musiikkimme jollain tavalla.

10
voi olla mahdollisesti muutto kanadaan edessä, joten nyt kiinnostaisi tämänhetkisiä tietoja mitä mikäkin kanadassa maksaa ja että kuinka vuokrakämppiä on saatavilla ja mihin hintaan. tarkemmin sanottuna montrealissa. kaikki esimerkit ovat hyviä.

11
Aiheesta oli vanhakin äänestys, mutta tehäänpä tämän vuoden äänestys! Ite sain palautuksia 1Kiloeuron ja siihen ei ole vielä laskettu bensakorvauksia! tämä menee matkakassaan!

Sivuja: [1]