Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Peukaloinen

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Viisain tapa reissata Aasiassa?
« : 16.03.2009, 13:25:18 »
Tarkoituksenani on viettää Aasiassa noin puolivuotta kierrellen ja tutkien paikkoja. Entä sitten kohteet joihin isken? Näin äkkiseltään tulee mieleen Thaimaa, Laos, Kambodia, Malesia, Vietnam, Intia. Jos matkakassa pursuaa yli äyräiden niin myös Japani ja Kiina kiinnostavat kovasti. Näitä asioita en ole vielä edes loppuun asti miettinyt ja mistä sitä tietää moneenko maahan tuo puolivuotta edes riittää. 

Ensinnäkin paras taitaa olla, että ostaa meno-paluulipun esimerkiksi Bangkokiin, jossa paluuaikaa ei ole sovittu? Miten tämä sitten toimii? Onko kuinka paljon kalliimpi kuin normaali meno-paluu ja onko tuolla lipulla joku oma nimi? Termit kuntoon ettei tarvi hävetä.

Onko halvin ostaa lentoliput itse paikanpäältä siellä missä sattuu milloinkin olemaan? Vai kannattaako suunnitella reissua jonkin verran etukäteen ja ostaa esimerkiksi muutamia lentoja valmiiksi ja vetää hieman kellokorttityyliin jotku mestat? Ei ole kivaa tämä kylläkään.

Jos mahdollista niin kannattaako pitempiäkin matkoja kulkea junilla/busseilla? Tuleeko tämä paljonkin halvemmaksi?

Entä saako viisumit hankittua hyvin rajalta ja mitä maksaa suunnilleen?


Aasiassa reissanneet voivat kertoa kaikkea muitakin hyödyllisiä asioita, joita kannattaa ottaa huomioon sielläpäin liikkuessa.
 
Sivuja: [1]