Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Aragorn

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Upein Rautatieasema
« : 03.12.2005, 14:08:26 »
En ainakaan löytänyt tällaista kysymystä, joten aloitan ihan oman tobicin. Parin reilin jäljiltä on minulle jäänyt sellainen päähänpinttymä, että rautatieasemat kiinnostaa. Nykyään tulee niillä poikettua, vaikka ei aina edes junalla matkustaisikaan. KO. paikat on useimmiten aikamoisia kolosseja ainakin suurkaupungeissa ja niinhän meillä suomessakin ainakin Helsingissä. Mutta mikä on teidän mielestänne upein näkemänne asema. Olin juuri New Yorkissa piipahtamassa ja löysin sieltä oman suosikkini eli Grand Central Terminalin. En oikein edes osaa selittää miksi mutta se on kyllä upein asema jolla olen päässyt tähän mennessä käymään. Kertokaahan oma suosikkinne?

2
Olettekos kuulleet... / Rautatie Tiibettiin valmis
« : 16.10.2005, 18:27:13 »
Ylen uutisissa juuri kerrottiin että rautatie Tiibettiin on nyt saatu valmiiksi. En kyllä tiennytkään ettei sellaista vielä ollut. Rata sijaitsee korkeammalla kuin mikään muu rautatie maailmassa ja junanvaunut pitää olla paineistettuja vuoristotaudin estämiseksi.

Siinä taas pallontallaajille uusi upea kohde. Tämänhän voisi olla vaikkapa pienen kisan paikka: kuka mahtanee ehtiä ensin rataa pitkin pääteasemalle??? Taisivat kyllä kertoa että liikenne alkaa vasta ensi kesänä.

3
Ehkäpä matkapäiväkirja tämäkin, tosin pääosin kuvien muodossa lisättynä lyhyillä kuvateksteillä. Huom. olen vain satunnainen harrastelijakuvaaja, joten kuvat ei mitään taideteoksia ole.

Linkki kuviin: http://kuvablogi.com/blog/52

4
On tullut selailtua läpi Thaimaa-aiheisia foorumeita, mm. Thairy ja Thai-klubi, nyt kun oma matka parin päivän päästä häämöttää. Varsin mainioita tietopankkeja jos Thaimaaseen aikoo eli suosittelen. Siellä vain tuntee itsensä niin kovin vieraaksi kun ketään ei "tunne" niinkuin täällä Tallaajissa. Sitten kun KO. foorumeilla surffailun jälkeen kurkkaa tänne Tallajiin on kuin kotiin olisi palannut, tuttuja nimiä joka puolella.

Onko muilla samanlaisia tunnelmia :?:  :D

5
Onko kukaan vielä bongannut kenenkään päältä Minjan värkkäilemää mainiota KROONINEN MATKAKUUME-paitaa? On kyllä  totta, että vielä se on ollut aika epätodennäköistä kun paras matkailukausi on Euroopassa vasta edessä, mutta onhan noihin voinut tuolla kaukomailla jo törmäillä. Toisaalta eipä niitä nyt niin hirveän paljoa ihmisillä ole, joten taitaa niihin törmääminen  harvinaista herkkua olla kesäaikaankin.

6
Ranska / Aguille du Midi
« : 14.07.2004, 16:48:12 »
Olen menossa ensiviikolla Chamonixiin ja niillä "kaapeliautoilla" Aguille du midille. Paikkahan on jossain 3800 metrin korkeudessa ja nyt on alkanut vaivaamaan että mitenkä kylmä tuolla on, kun ei nyt millään haluaisi ottaa rinkkaan mitään talvivaatteitakaan mutta riittääkö kun laittaa vaan riittävästi kesävaatteita päälle ja hyppää kabiinin kyytiin. Oisko jollain kokemuksia paikasta kesällä???

7
Lentomatkustus / RyanAirista taas
« : 24.09.2003, 23:29:20 »
Tämä on varmaankin monen mielstä todella tyhmä kysymys mutta kun en itse ole kauhean paljoa lentänyt niin kysympä seuraavaa. Ehtiikö RyanAirin Tampere – Tukholma lennolta 25 minsaa Tukholmaan saapumisen jälkeen lähtevään Pariisin lentoon??? RyanAirin sivuillahan sanotaan että lähtöselvityksessä pitää olla 30 minsaa ennen lähtöä mutta kaippa matkatavaroiden lähtöselvityksen voi tehdä jo Tampereella Pariisiin asti vai onko asia näin.

8
Tyhmät kysymykset / Alennuksista IR-lipulla
« : 28.05.2003, 18:08:48 »
Saako IR-lipulla alennusta junamatkasta Helsinkiin mikäli lippuun ei skandinavia kuulu vaan lippu alkaa vasta esim. Saksasta???? ???

Sivuja: [1]