Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - lyydia

Sivuja: [1] 2
1
Tyhmät kysymykset / Uuden elämän aloittaminen muualla
« : 28.06.2016, 21:35:33 »
Kuka on jättänyt kaiken taakseen ja lähtenyt uuden paremman elämän toivossa ulkomaille?

Itsellä tämä pyörinyt mielessä jo monta vuotta. Nyt viimein olen siinä pisteessä että haluaisin ajatuksen toteuttaakin. Lähtö olisi syksyllä ja menolippu bangkokiin. Enempää en ole suunnitellut enkä suunnittele, menen spontaanisti sinne minne huvittaa. Haluan siis jättää aivan kaiken taakseni. Läheisille kirjoitan kirjeet jossa selitän asiat. En tiedä miksi tännekään kirjoitan, kai sen toivossa että saisin "vertaistukea" muilta...

2
Ajatuksen asteella oleva idea: haluaisiko joku tulla asumaan omakotitaloon ja hoitamaan koiria siksi aikaa kun me lähdemme Aasiaan lomalle? Tarve olisi noin 3-6 kuukaudeksi. Kyseessä omakotitalo "keskellä ei mitään" ja kolme "vaativaa" koiraa. Eli aiempaa kokemusta koirista vaaditaan ja pitäisi olla oikeasti luotettava ja rehellinen tyyppi. Jos oikeasti kiinnostaa, niin ota ihmeessä yhteyttä ja sovitaan molempia tyydyttävä diili :)

3
Eurooppa / 12 päivän reissu Eurooppaan
« : 02.07.2012, 10:53:34 »
Olis suunnitteilla 12päivän reissu Eurooppaan. Alustavasti olen suunnitellut tällaista reittiä: hki-bryssel-antwerpen,rotterdam,amsterdam,köpis,tukholma-hki. Brysselissä, Rotterdamissa ja Tukholmassa viettäisimme vain yhden päivän, muissa sitten enemmän. Mutta onko tuossa liikaa paikkoja noin lyhyelle ajalle? Kannattaisiko esim tukholma pudottaa kokonaan pois? Olin vain ajatellut, että tukholmasta olisi kiva tulla laivalla takaisin hkiin. Miten itse tekisit tuollaisen reissun?

4
Eurooppa / Rotterdamin PRIMARK
« : 03.05.2012, 10:29:20 »
Kukaan käynyt? Onko vaatteet yhtä halpoja kuin brittien primarkissa? kaikki tieto tervettullutta:)

5
Eurooppa / Mitä tekisit yhdeksässä päivässä?
« : 01.05.2012, 19:08:44 »
Lennot on brysseliin ja aikaa 9 päivää.

Jos menisit itse vastaavalle matkalle niin missä kaikkialla kävisit? :D

6
Yleinen / Mihin et uskaltaisi matkustaa?
« : 27.12.2011, 18:14:56 »


Itse en uskaltaisi lähteä Lähi-Itään tai Etelä-Amerikkaan..

7
Minulla ollut tähän saakka vanhempien luona, mutta he eivät enää halua ottaa tuota laumaa hoitoon, joten on keksittävä muuta. Hoitoloiden hinnat ovat ihan järkyttäviä jos pidemmälle matkalle mielii lähteä:(


8
Kyselen nyt ihan alustavasti tätä vain kartoittaakseni tilannetta myöhempää aikaa varten.

Asun vuokralla isossa kaksiossa Helsingissä junaradan varrella. Kämppä on täysin kalustettu ja siinä on lasitettu parveke.

Sitten itse asiaan: olen itse lähdössä jossain vaiheessa (vuoden 2012 aikana) ulkomaille muutamaksi kuukaudeksi ja en voi ottaa kissojani (3kpl) mukaan. Joten mietin, että jos löytäisin tähän ehdottoman luotettavan vuokralaisen muutamaksi kuukaudeksi, joka samalla tässä asuessaan hoitaisi kissojani. Vuokra olisi tottakai sen verran alhainen, että siinä olisi "palkka" kissojen hoidosta. Ruoat, hiekat ym. ostaisin valmiiksi, eli niistä ei tarvitsisi huolehtia.

Miltä tällainen diili teidän mielestä kuulostaa? Ihan ketä tahansa en tähän ottaisi, vaan pitää oikeasti olla luotettava ja rehti.

9
Missä päin ja mitä siellä teet?:)

10
Kenelläkään kokemuksia (isojen) koirien kuljettamisesta lentokoneen ruumassa? Mistä mihin menit ja kuinka paljon kustansi? Kaikki tieto ja kokemukset kiinnostaa!

Onko kenelläkään kokemuksia petcargosta ( http://www.petcargo.fi/index2.htm )?

11
Matkaseuraa / Kuka lähtis mun kanssa belgiaan?!
« : 13.12.2011, 14:55:46 »
Suunnitelmissa olis muuttaa Belgiaan, Antwerpeniin "joksikin aikaa". Töitä yritän etsiä paikanpäältä, mutta jos ei löydy niin sitten vaan "oleilen" ja opiskelen flaamin kieltä. Vähintään pari kuukautta olis tarkoituksena siellä asustella, mutta jos järkevää tekemistä löytyy niin en laita pahakseni vaikka jäisin pidemmäksikin aikaa;)

Ajattelin siis etsiä kämppistä tätä kautta.. Jos jollain ois samanmoisia suunnitelmia.. Lähdön ajankohta on vielä auki, mutta vuoden 2012 aikana kuitenkin..

Anyone interested??:)

12
newlook.co.uk
asos.com

nuo on jo tiedossa. tietäiskö joku (halpoja) nettivaatekauppoja euroopasta?

13
Aasia / Minne kannattaa keskittää vaateostokset?
« : 25.01.2009, 02:23:18 »
Shanghai, honkkari, kuala lumpur, bangkok. Mihin noista kannattaa keskittää vaateostokset, missä siis halvinta? Ja mistä löytyy parhaiten "isoja" kokoja, eli 40 -42?

14
Lentomatkustus / Jetstar(asia) ja tiger airways
« : 24.01.2009, 01:55:47 »
Kokemuksia ko.lentoyhtiöistä?

15
Sattuipa sitten hassusti... Varasin klm:ltä kaikkein halvimman lipun, jolla ei kai ole mitään vaihto-oikeutta. Kävin juuri katsomassa klm:n sivuilta varaustani ja siellä ilmoitettiin että lennon lähtöaika on muuttunut. Oikea lähtöaika olisi ollut 7.00 ja saapuminen 8.30, muutettu aika on lähtö klo 6.45 ja saapuminen 10.55. Samana iltana on jatkolento samalla yhtiöllä. Onko kokemuksia, että saisikohan tällaisessa tilanteessa lippuja muutettua esimerkiksi päivää (kahta päivää? viikkoa?) aikaisemmaksi? Ei sillä että minulla oikeasti mitään hengenhätää sitä olisi vaihtaa, mutta jos sanoo esimerkiksi, että minun olisi pitänyt saapua amsterdamiin juuri silloin 8.30, että tuo 10.55 on aivan liian myöhään, niin meneeköhän se läpi heille? Kokemuksia, tietoa?


16
Aasia / Auttakaa mua suunnittelemaan reissuani
« : 21.01.2009, 23:25:47 »
Varasin toukokuulle matkan aasiaan. hki-shanghai ja bangkok-hki. Jotain ideoita on reissua varten, mutta en hirveästi tiedä aasiasta mitään, joten kaipailisin apua reissun suunnitteluun...

Vaihtoehto 1. Shanghaissa ja lähialueilla olisin 5 päivää. Sieltä yöjuna hong kongiin, jossa viettäisin n.4 päivää, yksi päivä macaolla. Macaolta lentäisin bangkokiin, jossa olisin n.5päivää ja lopuksi ajaksi menisin johonkin rantakohteeseen mikä on mahd.lähellä bangkokia.

Vaihtoehto 2. Shanghai 3-4 päivää, yöjuna honkkariin, siellä 3 päivää, macaolla yksi päivä, josta lentäisin singaporeen. Singaporessa 2-3 päivää ja yöjuna kuala lumpuriin. KL:ssä olisin 3-4 päivää ja sieltä junalla bangkokiin (mahd.pysähdys jossain välillä jossa pääsisi rannalle) loppuajaksi.

Vaihtoehto 3. suosituksia??? ;)

Aikaa on siis vain kolme viikkoa, onko järkeä lähteä toteuttamaan vaihtoehto kakkosta noin lyhyessä ajassa? Mitä nyt itseäni tunnen, niin en yleensäkään viihdy yhdessä paikassa liian kauaa, mutta meneeköhän tuo jo kuitenkin liian tiukille... Tai entäs jos pudottaisi singaporen kokonaan pois kakkosvaihtoehdosta ja menisi suoraan macaolta kuala lumpuriin. Hmmm... Vaikeaa suunnitella kun en oikein tiedä mistään mitään O_o Enkä liikaa suunnitelmia halua tehdä (kun ne aina tuppaavat muuttumaan reissun varrella...), mutta jonkunlainen alustava reitti pitäisi kyllä olla tiedossa. Shenzen olisi varmaan myös ihan mielenkintoinen paikka, mutta...

Olisi sittenkin pitänyt varata suoraan ainakin kuukauden matka.... Mutta eipä taida enää pystyä tuota halvinta lippua vaihtamaan, edes maksua vastaan.

Jos teille iskettäisiin hki-sha ja bkk-hki lentoliput käteen ja aikaa olisi kolme viikkoa, miten sen ajan käyttäisitte? ;)


17
Tyhmät kysymykset / Hostellien security locker:it
« : 16.01.2009, 23:39:41 »
Minkäkokoisia nuo hostellien security lockerit  yleensä ovat? Single roomin ajattelin hostellista varata ja mietin että jos otan läppärin mukaan, niin saakohan sen mahtumaan tuonne security lockeriin? Läppäri ei ole iso, about 33cm x 27cm.

Joo, voisin olla varmaan suoraan hostelliin yhteydessä tästä, koska on varmaan aika tapauskohtaista, mutta kysytäänpä nyt kuitenkin... :o Ja kohteena on muutama Aasian maa!

18
Thaimaa / Bangkokin lähellä kivoja rantakohteita?
« : 16.01.2009, 21:40:26 »
Bangkokissa olisi tarkoitus viettää Aasian reissullani n.5päivää. Ajattelin että olisi kiva poiketa johonkin rantakohteeseen vaikkapa yhdeksi yöksi. Suositelkaapa jotain kivoja rantakohteita mahdollisimman lähellä bangkokia:)

19
Annan vuokralle ison yksiöni (35m2) Pohjois-Helsingissä aivan juna-aseman, ostarin ja bussipysäkin vieressä. Lähden matkalle 7.5 ja palaan kesäkuun alussa. Olen joustava vuokra-ajan kanssa, esim. 1.5 - 5.6 tai ihan miten sovitaan.. Asunto on täysin kalustettu, iso olohuone, jossa alkovi, erillinen keittiö, kylpyhuone ja vaatehuone. Vuokra on 500euroa, sis. sähkö, vesi, netti.

[email protected]

20
Matkaseuraa / Aasia toukokuu 2009
« : 05.01.2009, 23:11:49 »
Varasin juuri lennot aasiaan toukokuulle, alkukuusta lento shanghaihin ja loppukuusta bangkokista takaisin helsinkiin. Alustava suunnitelma olisi shanghai - hong kong - macao - singapore - kuala lumpur - bangkok. Kaikki on tietysti mahdollista ja avoimin mielin olen reissuun lähdössä, enkä halua suunnitella liikaa etukäteen.

Aika paljon on tullut matkailtua kaverin kanssa sekä yksin, mutta tämä on ensimmäinen reissu itäiselle pallonpuoliskolle! Olisi hienoa jos täältä löytyisi joku jolla on samankaltaisia suunnitelmia toukokuulle:) Koko reissua ei tietenkään tarvi yhdessä tehdä, mutta edes osalle ajasta olisi kiva saada seuraa:) Olen 23-vuotias naispuoleinen ihminen... Tällainen omien teiden kulkija.. Yleensä tulen kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen.


Sivuja: [1] 2