Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - luzniq

Sivuja: [1]
1
Hei,

Olen itse muuttamassa pois huoneesta, joka sijaitsee kivassa kimppakämpässä lounais-lontoossa toimivat bussi- ja junayhteydet vieressä. Huone on todella tilava, säilytystilaa löytyy ja kalusteet ovat valmiina. Ikkuna takapihalle päin, eli myös todella mukavan rauhaisaa nukkua. Kämppiksinä kolme yhteiselon mukavuutta kannattavaa naishenkilöä (suomenruotsalainen, espanjalainen ja amerikkalainen), yhteinen lounge jossa kirjoja, dvdtä ja lautapeleja, keittiössä yhteiset keittövarusteet. Erityisen hyväksi tämän kämppätarjouksen tekee lontoon hintatasoon nähden älyttömän edullinen vuokra. Itse olen viihtynyt tässä vuoden ja voin todella suositella, Richmond puisto ja Thames 10min kävelyn päässä, naapurissa huippuja second hand shoppeja ja keskustan humu ei haittaa, mutta sivistyksen pariin ei myöskään kestä kuin puolisen tuntia!

Huone vapautuu 15.8

ps. huone on mennyt, haluaisin poistaa viestin, mutten pysty.
 

2
Aasia / Filippiinien tilanne?
« : 17.05.2007, 06:27:10 »
Hei!
Olisiko kellaan tietoa tilanteesta Filippiineilla, nyt kun vaalit on olleet ja aanten lasku kaynnissa? Lehtia olen yrittanyt lukea taalla k-aasiassa, mutta olisi mukava saada tietoa joltain, joka olisi vaikkapa ollut paikanpaalla tassa lahiaikoina.. Turistit eivat ole ainakaan tarkoituksellisesti vakivallan kohteena, mutta sivullisiakin uhreja on lukemani mukaan ollut.. Ihan hullua tuollainen touhu nain suomalaisen silmin, mika pointti tuollaisissa vaaleissa, tuloskin kaikkea muuta kuin luotettava..

Mutta siis asiaan. Haluaisimme lentaa Cebuun/ lahisaarille tassa viikon paasta *ilmeisesti pakko menna manilan kautta*. Onko jarkevaa menna, jos kerran tuollaisia levottomuuksia on ollut, eika vaalien tuloksetkaan viela tiedossa? Mielipiteita? Enta noin muuten, ilmeisesti sadekausi taifuuneineen alkamassa *pitaisi* vasta kesakuun puolella.. Muuta huomioon otettavaa?

Kaikki vinkit tervetulleita, hinku olisi filippiineille hirmuinen, mutta faktaa tarvittaisiin paatosten tueksi, mieluitin matkustajien kommentteja! Kiits kiits taas!

 8)

3
Heips!
Lokakuun puolessa välissä olisi lähtö kohti Singaporea, vaihtariksi paikalliseen Temasek Polytechniciin 5 kuukaudeksi.

Ajattelin tiedustella, josko täältä pallontallaajista löytyisi kenties ihmisiä, jotka ovat tällähetkellä paikan päällä, tai osaisivat vain muuten antaa jotakin hyvää vinkkiä ns. kimppakämpistä ja niiden löytämisestä.

Majoitus onnistuisi toki koulun asuntolassa pääkampuksen läheisyydessä (Tampines), mutta suurin osa luennoistamme tulee todennäköisesti olemaan Sentosan saarella sijaitsevassa yksikössä. Sellaista vinkkiä olen saanut, että tuo päivittäinen koulumatka Tampinesista Sentosalle saattaa alkaa jossain vaiheessa rasittamaan enemmän kuin vähäsen (~2h ruuhkassa/suunta).

Näin ollen minä ja matkaseurani mietimme, josko olisi mahdollista löytää paikan päältä muita vaihtareita tms. jakamaan jonkunmoinen yhteisasumus? Sataman läheisyys olisi meille paras sijainti.

Kaikki info ja muutkin vinkit ovat tervetulleita!

 :)

4
Afrikka / Qatar
« : 23.04.2006, 14:59:54 »
Varaudun jo ennakkoon vähäisiin vastauksiin, mutta kysynpäs silti!

Onko kellään omakohtaisia kokemuksia maasta nimeltä Qatar? Kaikki mahdollinen info aiheesta on tervetullutta! Kyseessä on eräs projekti, jossa minun tulisi perehtyä mahdollisimman tyhjentävästi Qatariin maana, sekä sen kulttuuriin. Myös näkökulmana "matkailu" on yksi olennaisimmista työni kannalta.

Itse en ole koskaan käynyt lähelläkään Arabian niemimaata, kerrottehan siis mitä vain jos tietoa/kokemusta mahdollisesti löytyy? Raportti pohjautuen pelkkiin "tietokirjalähteisiin" on aina hieman kuiva, tahtoisin lisäväriksi kokemuksia tms. maata meitä lähemmäksi tuovaa!! :)

P.s. Tiedän kyllä ettei kyseinen maa kuulu otsikon "Afrikka" -alle, mutta mihinkäs sitten näistä vaihtoehdoista parhaiten, Aasia!?

5
Tyhmät kysymykset / Ryanair --> lentosektori?
« : 01.11.2005, 12:06:35 »
Hei!
Meillä varattuna 4hengelle menopaluu Riikaan joulukuun alkuun. Nyt sit ilmeni, että kolme henkilöä eivät pääse lähtemään. Laskeskelen tässä, tulisiko halvemmaksi vaihtaa lähtijät (nimenvaihto 65e) vai vaihtaa koko reissun ajankohta.

"Muutosmaksu on 20 puntaa tai 30 euroa (tai vastaava summa paikallisessa valuutassa) lentosektoria ja henkilöä kohden. "

Mitä tuossa tarkoittaa ilmaus "lentosektoria" kohden? tre-riga-tre 30e, vai tre-riga 30e+ riga-tre 30e= 60e?

Kiitos paljon jo nyt avustanne, ehkä tää pian selviää...

  :?

6
Tyhmät kysymykset / hyväntekeväisyys "rannekorut"!
« : 09.08.2005, 20:26:46 »
Heips!
Kysymykseni hieman hämärähkö, mutta ehkäpä joku ymmärtää mua?
 Eli näin siis brittivieraiden ranteessa eräänlaisia kumisia nauhoja, joissa luki esim. "breast cancer" "Finland" jne. Minulle kerrottiin, että näiden "korujen" tuotto menee niitä edustaville hyväntekeväisyysjärjestöille.
 Kysymys kuuluukin, voiko näitä tilata netistä? (ei hajuakaan niiden oikeasta nimityksestä, jolla voisi kenties googlettaa...)

Apuja?!?

 :D

7
Heips!
Olisin tosi iloinen, jos saisin hieman kommettia kyseisestä koulutusohjelmasta, opintojen sisällöstä, hyödyllisyydestä, valmistuneiden tilanteesta ja käytännön töistä ym.
   Minulla suuri opiskeluinto ja motivaatio päällä, töiden loppua ja koulun alkua odotellen, tietoa jo etukäteen jonoten,

 :)

8
Lentomatkustus / Halvat lennot Tukholmaan?
« : 14.06.2005, 20:42:13 »
Ehtisikö joku jelppiä, mistä kantsis etsiä halvinta lentoa tukholmaan, kun aika on rajallinen (heinäkuu, pe-su) ja lähtö pitäs olla TRE:ta? (joo-o, kokeilin jo hakua)

Kiitos! :D

9
Yleinen / Programme in Facility management
« : 09.05.2005, 19:17:10 »
Hei!
Osaisiko joku kertoa enemmän kyseisestä koulutusohjelmasta? Sain pääsykoekutsun Jyväskylään, ja kaikki info esim. siellä opiskelleillta olisi tosi jees! Onko opetus minkä tasoista, minkä aiheisia kurssit ovat, onko ulkomaalaisia opskelukavereina, puhutaanko oikeasti koko ajan englantia?

Kiitosh!

10
Espanja / Kivoja/edullisia hostelleja Etelä-Espanjassa?
« : 16.03.2005, 17:00:32 »
Heips!
Oisko kellään tiedossa kivoja youth-hostelleja seuraavista paikoista:
-Jerez
-Sevilla
-Malaga
-Fuengirola

Myös muut vinkit ja must jutut tervetulleita!!

 :D jalat jo puoliksi ilmassa, taas lähdetään!

Sivuja: [1]