Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Szarny

Sivuja: [1]
1
Etelä-Amerikka / Bolivian viisumin pidennys
« : 30.01.2019, 20:45:10 »
Moi!

Nyt tarviis nopeita neuvoja miten hoitaa järkevimmin ja nopeimmin viisumin pidennys tai visa run Boliviaan Uyunista käsin.

Eli mitkä ovat lähimmät immigration officet jos La Pazia ei oteta mukaan. Onko pakko mennä Sucreen asti tämän takia?
Vai kannattaako vetää visa run joko Chileen tai Argentiinaan ja miten tämä käytännössä toimii? Täytyykö viettää x määrä aikaa Bolivian ulkopuolella vai voiko vetää suoran U-käännöksen rajalla?
Ja sitten on tietysti vielä viimeinen vaihtoehto eli viisumitta maassa heiluminen seuraavat kolme viikkoa. Paljonko tässä mahtaa olla päivittäinen sakko ja miten kusessa olen myöhemmin Brasilian maarajalla vanhentuneen viisumin kanssa?

Kiitos vastauksista etukäteen reissuruunat! :)

2
Ajattelin avata ketjun kiinnostuneena jengin parhaista, hauskimmista ja koskettavimmista taide pläjäyksistä reissussa. Itselläni hauskimmat keikka kokemukset reissussa löytyy varmaankin Afrikasta hillittömistä dancehall bileistä ja keikoilta (esim. Admiral Tibet Senegalissa) joissa jengi krebaa kympillä ja savuverho on veitsellä leikattava ;D

3
Matkaseuraa / Vietnam helmikuussa 2013
« : 06.09.2012, 10:54:46 »
Olen siis kaverin kanssa reissussa ensin joulu ja tammikuun jonka aikana kierretään Laos ja Kambodza jonka jälkeen kaveri lähtee takaisin pakkaseen töiden perässä. Oon sen jälkeen menossa keskenäni kiertämään Vietnamia kuukaudeksi (eli tosiaan helmikuuksi) jonka jälkeen palaan itsekin Bangkokin kautta härmään.

Olis siis mukavaa saada tälle Vietnam kuukaudelle joku reissukaveri. Tarkkoja suunnitelmia ei vielä tietenkään ole (niinkuin ei kuulukaan olla :D) mutta varmaankin reitti on Saigonista Hanoihin tai vice versa, riippuen olenko maahan tulossa Kambodzasta vai Laosista (Kambodza näyttäisi tällä hetkelle todennäköisemmältä). Itse siis olen 20v jäbä pk-seudulta jos tää nyt pitää vielä mainita :) aijempaa kokemusta löytyy muutamilta kaakkois-aasian reppureissuilta.

4
Tuli mieleeni kun olen lähdössä reissuun ja tarkoituksena olisi viettää 4kk reitillä thaimaa-laos-kambodza-vietnam-thaimaa. Lentoliput on siis menopaluu välillä helsinki-bangkok, niin onko mahdollista saada laosiin tai kambodzaan jonkin näköistä ilmaista läpikulku lupaa tai vastaavaa siirryttäessä jomman kumman läpi vietnamista takaisin thaimaan puolelle? Jotta ei siis tarvitsisi maksaa kuukauden viisumia pelkän maan läpikulkemisen vuoksi.

5
Espanja / Espanjan hintataso?
« : 18.07.2011, 00:51:37 »
Eli paljonkos Espanjassa mikäkin maksaa. Siis en tarkoita luxusta vaan perus kiertolais meininkiä. Eli halpa päiväbudjetti sisältäen majoitukset, tupakit, ruuat, juomat yms. peruskulut.

6
Aasia / Laosin viisumi Khao Sanilta?
« : 16.06.2010, 13:12:55 »
Onko turvallista hoitaa jostain Khao Sanin matkatoimistosta Laosin viisumi. Viimeksi kun Khaolla olin niin lupasivat 12h käsittelyaikaa. Kelasin turvallisuus kysymyksenä sitä että jos passi pitää luovuttaa matkatoimistolle. Onko mahdollisuutta huijaukseen ja pitävätkö matkatoimistojen käsittelyajat esim. 12h paikkansa? Lisäksi kiinnostaa hinta viisumille Khaolta ja viisumin voimassaolo ajat.

7
Matkaseuraa / heinäkuu -> Laos!
« : 05.05.2010, 23:02:16 »
oon 17 vuotias jannu vantaalta ja matkaseura kelpais kesällä. Mul loppuu duuni 4.7. ja siinä paikkeil olis tarkotus lähtee Laosiin. Paluu joskus elokuun alkupuolella. Tarkotus olis ottaa lennot Bangkokiin ja sieltä hoitaa viisumi ja mennä maitse Laosiin. Reppuilu kokemusta on parilta reissulta: Thaimaasta ja Marokosta.

8
Matkaseuraa / Ketaan lahipaivina Ouarzazatessa?
« : 01.01.2010, 21:43:44 »
Joo olis hauska naha jotain suomalaisii ku frendiki lahti tos vaha aikaa sitte takas suomeen ja oon nyt yksin taalla Ouarzazatessa viel 4-5 paivaa. Ottakaa yhteytta jos satutte osumaan kulmille.

9
Intia / Delhi-Varanasi
« : 30.08.2009, 14:17:22 »
Onko tietoa että millä kyydillä pääsee nopeasti ja halvalla Delhistä Varanasiin ja kuinka paljon maksaa ja kestää?

10
Thaimaa / luvat? 16v yksin Thaimaahan
« : 27.05.2009, 14:16:57 »
Minkähän laisia lupia tarvitaan 16 vuotiaalle joka lähtee kaverin kanssa (saman ikäinen) Thaimaahan eikä siellä ole vastassa ketään tuttua vai tarvitseeko lupia ollenkaan? Ja onko kaikilla lentoyhtiöillä samat säännöt asian suhteen?

11
Thaimaa / Rokotusten hinnat Thaimaahan matkustavalle?
« : 24.05.2009, 17:10:04 »
Onko kenelläkään muistikuvaa paljonko kaikki tarvittavat rokotukset Thaimaahan matkustavalle tulee kokonaisuudessaan maksamaan?

12
Thaimaa / Thaimaan viisumi???
« : 22.05.2009, 19:06:58 »
Elikkä siis paljo toi Thaimaan viisumi maksaa ja kuinka kauan sillä saa olla maassa ja mistä sen saa hankittua???

13
Aasia / Mihin kesällä?
« : 14.05.2009, 16:05:08 »
Mihin kannattaa mennä kesällä (heinä-elokuu) Aasiassa niin että ei paahdu kuoliaaksi ja että ei huku sateisiin?

Tätä kysyit jo kertaalleen jo täällä: http://www.pallontallaajat.net/pt2/keskustelu/index.php?topic=12861.440
Laitan tämän lukkoon. Heloriina/mode

14
Noniin vanhat Intia konkarit kertokaapa muistinne sopukoista että minkä laista keliä tuolla Varanasissa ja Delhissä mahtaa olla tuohon kesä-elokuun aikaan.
Yritin kyllä katsella sää saiteilta mutta sademääristä ei saa mitään tolkkua.

15
Matkaseuraa / Heinäkuussa Thaimaahan!
« : 20.04.2009, 18:17:24 »
Eli siis tarkoituksena olis lähteä kiertää itä Thaimaata Heinäkuun alusta Elokuun ensimmäisille viikoille saakka eli noin 5 viikoks. Mä oon 16 vuotias ja suurinpiirtein saman ikänen seura olis erittäin tervetullutta. Myös aikasemmasta reissukokemuksesta saattais olla reissussa hyötyä. Itelläni kokemusta on lähinnä vähän Intiasta ja Länsi-Afrikasta.

Jos oot matkaseuraa vailla niin pistä tulee yksityisviestii.

Sivuja: [1]