Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Hezekiel

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Kaukainen haave/suunnitelma...
« : 23.02.2006, 01:27:53 »
Moi vaan!

Tässä kun kipristelen matkakuumeisena ja ymmärryksen menettäneenä, niin ajattelinpa laittaa tänne tälläsen jutskan... :

Mulla on koko tämä vuosi (2006) vielä opiskeluja, koulu loppuu joskus joulukuussa. Suunnitelma on säästää siis "runsaasti" rahaa vuoden ajan ja pamauttaa sit niillä säästöillä Afrikkaan! Itäiseen-Afrikkaan...
Reissusta ei mitään sen kummempia tietoja (onhan tässä vielä vuosi aikaa ;)), mutta kesto 1-2kk ja seikkailu-meininkiä!

Ja se miks kirjotin on ihan vaan et jos joku on jo tietoinen sinne lähdöstään kyseisenä ajankohtana, tai ois kiinnostunut sinne lähtemään kyseisenä ajankohtana, niin viestiä ja lähdetään yhdessä!
Ja toki matkaa on helpompi suunnitella/järjestellä porukalla...

Aikastahan tää on, tiedän, mut kerkeepä tosiaan laittaa rahaa sivuun, niin ei ole se ainakaan tekosyynä matkan esteeksi..

Eli jos samanhenkisiä ihmisiä löytyy verkosta, niin katsellaan sit porukalla..

Pzz; Hessu

2
Lentomatkustus / Lento Australiaan?
« : 01.04.2005, 14:44:06 »
En tiedä onko enää edes mahdollista, mutta tuli päähänpisto et pitäs päästä surffaamaan ja ottamaan varaslähtö kesään jonnekkin. Ja mikäs sen paremmin tähän sopii kun Australia!! Oisin vaan lähdössä n. viikon päästä, eli melko nopeesti,  ja paikan päällä vois viettää joku 2-3 viikkoa.

Sellasta kyselisin jos joku mukava sielu osais vaikka auttaa, et mistä sitä kannattas lähtee lentoa kattelemaan?? Kannattaako mennä halvalla laivalla Tallinnaan ja sieltä sit vaan kentälle ja joku lento alle, vai varata jostain muualta?? Nopeesti oisin lähdössä et onko varaaminen enää edes mahdollista...?
Mut halvalla siis pitäs päästä, lippu mieluiten edestakas, ja en ole opiskelija...

Kiitos jos joku osaa auttaa!!
( ei mulla siis kiire ole, oon vaan heti valmis lähtemään!  :lol: )

Sivuja: [1]