Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Sunny

Sivuja: [1] 2
1
Thaimaa / Matka-ajoista Phuketin lentokentältä
« : 22.12.2013, 20:59:43 »
 Nyt kun ollaan saatu poikaystävän kanssa matka varattua, niin on pienoinen ongelma. Jo pari kertaa Thaimaassa itse käyneenä en missään nimessä halua mennä Patong/Kata/Karon beachille. Olemme kolmekymppinen pariskunta, joka rakastaa luontoa bileiden sijaan ja muutenkin lomasta tulee enemmänkin romanttinen ja seikkailullinen/aktiivinen kuin sellainen ostos/biletys.

 Ajatuksena on siis viettää kahden viikon lomasta viikko Khao Lakissa ja viikko Ko Lantalla. Goolgetettuani kuitenkin näitä matka-aikoja alan tajuamaan ettei se olekaan ehkä niin hyvä vaihtoehto. Kun esimerkiksi Ko Lantalta kestää kuulemma Phuketin lentokentälle 7tuntia, niin se on aika paljon. Kun päälle tulee vielä ne lennot.´

 Eli onko kellään nyt antaa mitään suositusta mitä kannattaisi tehdä, mihin kohteeseen mennä ja miten matka-ajat eivät olisi ihan kohtuuttomia? Krabikin taitaa olla todella suosittu kohde, kannattaako sinne mennä? Onko kaksi viikkoa Khao Lakissa liian pitkä? Kaikki vinkit ovat nyt tervetulleita, oma pää on lakannut jo toimimasta asian suhteen :(

2
 Tiedän, täällä varmasti löytyy jo vastaavaa keskustelua, mutta en jaksanut koluta viestiarkistoja kovinkaan pitkälle.

 Olen siis 30-vuotias ja poikaystäväni 33. Tykkäämme kumpikin lämmöstä, luonnosta ja hyvistä rannoista. Kulttuurikaan ei pahitteeksi. Suunnittelemme ensimmäistä yhteistä reissuamme tammikuun loppuun. Kaksi viikkoa aikaa.

 Sen verran kartoitusta tässä tehny, että poisluettuja kohteita ovat : Bali, Laos, Vietnam, Singapore, Hong Kong, Kambotsa, Kolumbia sekä väliamerikka (olemme kumpikin käyneet, tosin kaikkea emme ole nähneet, joten jos jollakulla on joku briljantti helmi tiedossa ko. paikoista niin saa toki kertoa;)). Ajatuksena olisi, että varaisimme kaksi hotellia, kumpainenkin viikoksi. Ajatuksena ei siis reppureissu, koska haluamme nyt hieman ns luksusta, ei kamojen siirtelyä vaan nauttimista ehkä kivemmasta hotellista kuin yleensä (ei siis tarkoita sitä että olisimme koko ajan hotellihuoneessa, vaan sitä että hotelli/bungalow voisi olla vaikkapa meren rannalla, tai siinä olisi parveke kivalla näköalalla tms). Eli kahdella eri paikalla ei sinänsä väliä, vaikka sijaitsisivat hieman kauempanakin toisistaan, mutta jos välimatkaa paljon, niin sitten alkaa mennä jo lentomatkustuksen puolelle..

 Tiedän että aika vaativalta saattaa kuulostaa, mut siksi tänne kirjoitankin kun toivon saavani loistavia ideoita :D. Budjetti majoitus+lento mielellään n. 1000e/naama.

 Tähän mennessä olen miettinyt seuraavia paikkoja:

 Filippiinit- Sukellusvedet ovat kuulemma loistavat, mutta toistaiseksi muuten tama kohde on tuntematon ja en paljoa ole kuullut paikasta.

 Indonesia, Sri Lanka Indonesia on sen verran laaja ja repaleinen etten osaa sanoa oikein mitään :p. Sri Lankassa kuulemma vähän vaihtelee tuo lämpö riippuen missä pain on?

 Entäs sitten afrikasta esim. Zanzibar, Mombasa, Gambia? Voitteko suositella? Turvallisuus ok?

3
Etelä-Amerikka / Cartagena, Kolumbia ja asuminen?
« : 28.11.2010, 06:17:05 »
 Eli tonne Cartagenaan ois tarkotus mennä vapaaehtoiseksi joksikin aikaa.
 Nyt oon yrittänyt tonkia tietoutta paljonko siellä asuminen maksaa, ja aika kallista ainakin kuulopuheiden perusteella... 11e/hostellissa yö on kuulemma halpa?!  ::)
 Asuisin tosin mielelläni jaetussa kämpässä tms.
 Onko kukaan ollut kylillä päin ja tietäisi enemmän aiheesta?
 Testailija???

4
Matkaseuraa / Kolumbia ja ympäristö 4.1->26.5.2011
« : 07.11.2010, 06:21:26 »
 Jos joku suunnittelee reissua tai on tuolla suunnalla, Kolumbiassa, Ecuadorissa tai muissa lähimaissa niin ilmoitelkaapa :). Vois olla mukavaa reissata tai treffata jossakin.

 Nos vemos!

5
 Haulla yritin, mutta en varsinaisesti löytänyt etsimääni. Jos kuitenkin sama topic löytyy jostain, niin saa ohjata sinne...

 Eli, haluaisin lähteä tammikuun alussa vapaehtoiseksi. Aikaa tuonne about toukokuun loppuun (ehkä 1-2kk pidempäänkin), ja suuntana siis Karibia tai Väliamerikan maat..
 Olen yrittänyt etsiä järjestöä joka olisi kohtuuhintainen, mutta se onkin yllättävän vaikeaa.
 Olisin valmis maksamaan asumis/syömiskustannuksista 300euron luokkaa kuukautta kohden (rahatilanteeni kun on mikä on, säästökuuri on kyllä jo päällä).
 Esim. EVS:n kautta en voi hakea, koska hakuprosessi vie kuulemma ainakin 3kk, joten se on ihan liian kauan. Etvo.fi, hakuaika mennyt...
 Service Civil International ihan liian tyyris kukkarolleni...


 Onko joku hakenut esim. www.idealist.org kautta? Siellä on monia eri tahoja jotka ilmoittelevat... Ehkä eniten pelottaa se, että jos on jotain ns huijareita liikkeellä tms..
 Eli onko ideoita, vinkkejä... kaikki apu ja neuvo otetaan vastaan.  ???

6
Matkaseuraa / Barcelonassa ketään?
« : 20.02.2010, 09:14:56 »
Hei vain!

 Olen menossa barcelonaan 23.2 työnhakuun. Olisi mukava tavata suomalaisia paikan päällä!  :)

7
 Niin siinä kävi, etten päässyt kouluun. Matkailtua on tultu,2 vuotta ausseissa. 5kk aasiassa ja 6kk usassa sekä useita lyhyempiä reissuja. Ja vaikka edellisestä "suuresta palaamisesta" on kulunut jo 1,5 vuotta, olen päättänyt että haluan saada elämässäni jotain konkreettista aikaiseksi.
 Ehei, rakastan matkustamista, mutta nyt koen sen omalla kohdallani olevan vain pakoilua, jos taas pakkaisin kimpsuni ja lähtisin maailmalle seikkailemaan pidemmäksi aikaa.
 Aikoinaan ajattelin, että siinähän ne ajatukset selkiytyy kun käy reissussa, voi siinä rauhassa miettiä mitä haluaa. No, ei se nyt ihan noin mene (ainakaan omalla kohdalla). Olenkin päättänyt, että seuraavaksi kun lähden, tuskin tulen takaisin. Sen verran rankka oli paluushokki viimeksi.

 Nyt pitäisi sitten keksiä jotain mieluisaa tekemistä ainakin jouluun asti, sitten alkaisi taas uusia koulutuksia amk:ssa.
 Siksi ajattelinkin, että onko täällä kellään heittää mitään hyvää ideaa? Kansalaisopisto, työkkärin kurssi tai joku muu?
 Pidän taiteista, liikunnasta, kirjoittamisesta/lukemista, valokuvaamisesta.. Olen myös melko sosiaalinen. Tällä hetkellä esim sosionomi koulutus voisi kiinnostaa.
 Mitään ideoita kellään??

 

8
Espanja / Koululaisten kesälomat?
« : 22.02.2009, 00:11:19 »
 Ei löytynyt googella eikä pallontallaajien haulla; joten: milloin on yleinen lomakausi koululaisille espanjassa? Entä onko yksityiskouluilla eri aikaan lomat?
 

9
 Niin. Eli ongelma on se, että lähtee lento aamulla 05 jolloin kentällä pitää olla 03. Pääsen töistä puoliltaöin, ja sen jälkeen suoraan kotiin laittamaan kaiken valmiiksi mitä ny tartteekin.
 Asun Helsingissä, mutta sillä lailla ikävässä paikassa, että jos haluan mennä bussilla kentälle, niin sinne pääseminen vie kohtuuttoman paljon aikaa ja se on säätämistä. Matkalaukun kanssa ei se säätäminen kuitenkaan ihan kamalasti kiinnosta, ainakaan tuohon kellonaikaan rättipoikkiväsyneenä jo muutenkin hullusta työviikosta.

 Taksi kustantaa mukavat 30€. Onko tää ny ainut vaihtoehto? Valitettavasti kaikki tutut taitaa olla sellaisia että autoa ei ole :(.
 Esim ausseissa oli mukavaa kun oli erikseen lentokenttäbussi, joka kiersi hakemassa kotioven luota. Vois olla tarvetta ihanaisessa pääkaupungissammekin (ja varmasti monessa muussa paikassa), missä on kuitenkin paljon ihmisiä joilla ei ole autoa tai muuten vain hankalat yhteydet.
 Kirpeälle tuntuu tuo maksu... jos on kellään ideoita? Vai palkkaaks mä jonkun täältä viemään mut :D?
 Ideoita immeiset, oi, ideoita!

10
Lentomatkustus / Kokemuksia Terminal A:sta?
« : 07.12.2008, 23:35:34 »
 Katselin tuossa lentoja, ja huomasin että tämän Terminal A kautta lennot olivat melkein 100e halvempia kuin monen muun, esim ebookersin kautta. Kuinkahan luotettava sitten on..esim jos tulee ongelmia jne. Vähän aina friikahtelen nimittäin kaikkea netistä ostamista enkä vähiten lentojen hankkimista koska sitten jos joku menisikin pieleen nini v*tuttaisi aika lahjakkaasti.

 Anybody?

11
 Dodii. Jos alkais hankkii jotain että pääsisin vaikka vähän ylöspäin näistä meikäläisen askeettisista oloista....

 Eli:

 -Sänky, parisänky tai ainakin 120cm
-mikro. Pääasia että toimii, ja jos toimii hyvin niin vielä parempi.
-pieni pakastin, en tiedä onko niitä enää mutta sellainen pikkuboxi on ihan riittävä, litran jädepaketti kun mahtuu niin sellanen on riittävä  :)


 Asun Helsingissä eikä ole autoa, joten toivon että sulla on....

12
 En tiiä onko tästä jo topic, olen sen verran laiska etten jaksa ikuisuuksia etsiä josko tämä olisi aloitettu aihe vai ei.
 Eli päätin nyt piristää itseäni keksimällä, että lähden vähän syksymmällä (mahd. elokuun loppu-lokakuu) äkkilähdöllä tai varaan halvat lennot jonnekkin eurooppaan lyhyelle reissulle. Kivaa olisi jos olisi aurinko ja biitsi, mutta ei välttämättömyys. Muuten sitten ainakin iso kaupunki (=helsinkiä isompi...). En ole äkkilähtökä koskaan kokeillut, eikös niihin kuulu majoitus ja lento siihen hintaan vai? Ryan airin lennot on näköjään ainakin buukattu aika hyvin jo ainakin kktta etukäteen.

 Ja kerro millaisella summalla olet itse reissaillut. Mulla tuskin on varaa viikkoa pidempään reissuun, 4-5 päivääkin "riittää"(kukkarolle...). Olin ajatellut koko reissuun jotain 400e. Pärjääkö? Eihän eurooppa ole kamalan halpa joten siksi niitä vinkkejä kaivataan, että missä pääsisi vähän halvemmalla?

13
Matkaseuraa / cambodia/Phnom penh 11.2 - bangkok 1.3
« : 10.02.2008, 08:30:38 »
yeps. aattelin etta jos nyt sattus loytyy joku nailta suunnilta niin voishan sita vaikka treffata. naisseura etenkin olisi kivaa naille loppuviikoille mita taalla aasiassa vietan. Kertokaahan jos ootte suunnilla ;)

14
Aasia / Kylmyytta karkuun Vietnamista?
« : 05.02.2008, 16:06:58 »
No niin. Tuntuu etta taalla on epatavallisen kylmaa siihen verrattuna mita pitais olla. Laosissakin sain jaatya, 20 raatia jos oli niin hyva. Ja surkeet ilmat sen kuin jatkuu. Mihinkas tassa pyrahtas akkia pakoon naita surkeita keleja? Lento hong kongista lahtee vasta kuukauden paasta joten tassa on viela aikaa.
 Olisiko vaikka halpoja lentoja jonnekkin?

 Nimim. jaady ensin aasiassa, sitten suomessa...  :roll:

15
Aasia / Kauneuskirurgia aasiassa?
« : 05.01.2008, 21:30:26 »
No niin. aattelinpa pallukoita vaivata koska jostai syysta ooma googlettamiseni ei tuottanut oikein toivomiani tuloksia.

 Eli en siis mitaan boob jobia ole hankkimassa, vaan haluaisin vihdonkin, 20 vuoden jalkeen eroon leuassani olevasta 5cm arvesta. Aasiassa hinnat varmastia huokeammat, mutta mista naita sairaaloita loytaisi, ja siis luotettava sellainen. osaako kukaan auttaa? Minun tapausessa kyse tulee olemaan siis laserhoidosta. Jos kellaan tietoa luotettavasta paikasta tai mista sellasita voisi etsia niin annattehan vinkkia! tai jos jollakulla kokemusta niin viela parempi. Kiitan ja kumarran  :D

16
Tyhmät kysymykset / vaihtoehtohoitoja ulkomailla?
« : 09.11.2007, 07:57:17 »
No niin. Siis oletko kaynyt ulkomailla hieronnassa/rohtotohtorilla/akupunktiossa tai ottamassa muita vaihtoehtoisia hoitomenetelmia? Olisi mielenkiintoista kuulla, millaisia kokemuksia muilla tallaajilla on, ja tietenkin, suosituksia jos olet osunut helmeen.
 Itse olen menossa aasiaan pian (hong kong - vietnam - kambodia - thaimaa tms) ja jos kellaan on esim naista maista mitaan vinkkia heittaa, niin olen kiitollinen. Aihe kiinnostaa ihan muutenkin. Kerro kokemuksesi, vaikka se olisi sitten huono sellainen :).

 Itse kavin malesiassa sokealla hierojalla, jalkahieronnoissa ja thaikuissa hierojalla monta kertaa. Ei ollut toistaiseksi ketaan erittain hyvaa, vaikka hoidot itsessaan olivat mukavia.

17
Eli lento honkkariin ausseista 11.1 sen jalkeen tarkoituksena olla aasiassa 1-3kktta. Reitti on aikalailla hong kong-vietnam-kambodia-thaikut. Thaikuista tosin vain pohjoisempi puolisko kun etelaa on jonkin verran nahty. Luultavasti lennan takaisin honkkariin ennen kuin on lento suomen suuntaan.

 Kerro jos oot nurkilla ja katotaan miten matsaa :)

18
Varastettiin sitten tosiaan kamera+150dollaria rahaa. Etta VITUTTAA!!!!!! Huoneisiin kuljetaan avainkorteilla, mutta niissa ei ole sailytyslokeroita. Sailytyslokerot on jossain alakerroksessa kai. Kuljetin koko ajan tavaroitani mukana, vain yoksi jatin ne rinkkani sisalle. ajattelin talla toimenpiteella varmistavani sen etta ehka kuulisin jos joku yrittaisi keskella yota pollia jotain rinkastani. Mutta ei. Aamulla huomasin etta kamera oli mennytta...eika pelkastaan se rahallinen arvo vituta, vaan se etta siella oli 500 kuvaa yli kahden kuukauden ajalta, mukaanluettuna thaimaan reissua.  :evil:

 KAvin sitten tuossa jo melkein kohtalooni alistuneena kyselemassa uusia vastaavia kameroita kaupasta, joka on hostellin laheisyydessa, ja he kertoivat etta paivittain sielta haviaa kamaa. Varoituksen sana vain niille jotka tahan hostelliin eksyvat. Muuten niin mukavan oloinen hostelli, mutta jatkuva varuillaanolo on suoraansanottuna p*rseesta.
 Ja siis tavaraa on viety jopa lukituista lokeroista.

19
Heips!

 Taalla ollaan toista paivaa Ausseissa  :D .

 Onko kellaan tietoa mista loytaisi jotain luetteloa eri yhteisoista Sydneyssa? Kiinnostaisi mm. Jooga, meditaatio ja muu henkinen juttu  :) .
 Tai jos joku jopa tietaa joitai paikkoja, aina parempi!
 Kiittaa ja kumartaa!!!!

20
Aasia / Malesia, Penang. Mihin nyt?
« : 22.11.2005, 08:23:33 »
Tsaude.

 Oon Penangissa nyt, ja ajattelin etta onko kellaan mitaan paikkaa jota suosittelisitte tassa sanotaan 3h matkan sateella?
 Kamerani on korjauksessa, joten sen takia en voi lahtea kovin kauaksi , koska se taytyy taalta myos noutaa.
 Langkawia ajattelin, mutta onko siella majoitus kovin kallista?
 Muita ideoita?

Sivuja: [1] 2