Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kuukkeli

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Matkaväsymys
« : 22.02.2012, 16:28:50 »
Tästä on varmasti ketju jossain, mutta haku ei löytänyt, joten aloitin uuden (iski myös hakuväsymys  ::))...


Olisi kiva kuulla parhaat vinkit mitä tehdä kun alkaa reissu rasittamaan. Tai tarinoita siitä mitä muut ovat tehneet.


Minulla reissua takana nyt 8kk, edessä vajaa 2kk, eikä jaksaisi enää yhtään mitään, vaikka ympärillä on upea Brasilia. Voihan plaah. Olen aikaisemmin törmännyt samaan pitkällä reissulla ollessa. Viime kerralla nukuin viisi päivää putkeen hostellissa, ja lopulta joku reissukaveri tuli samaan mestaan ja nappasi mukaansa. Nytkin on kaveri kiikarissa, jota voin seurailla parisen viikkoa, mutta harmittaa kun ei pysty täysillä nauttimaan kaikesta tästä mahtavasta. Niin ainutlaatuisia aikoja, hienoja hetkiä, ja takaraivossa jäytää vain koti. Hjälp...

2
Meksiko / Humalasta selliin
« : 18.09.2011, 04:34:39 »
Heip, meikä heiluu täällä Meksikon huikkeilla, Playa del Carmenilla tällä hetkellä. Meidän hostellista on muutama tyyppi heitetty yöksi selliin poliisin toimesta kun ovat kävelleet kännissä baarista kotiin. Toiselta poliisit varastivat iPodin, kellon ja 60 dollaria, sekä lähtiessä pistivät maksamaan vielä 50 dollaria lisää. Helposti satasen joutuu pulittamaan jos poliisin kätösiin joutuu, joten kannattaa nautiskella vetenä illan pari viimeistä drinksua.

3
Yleinen / Ashram-matkailu
« : 29.08.2011, 03:49:44 »
Vietin viime kuun ashramilla USAssa, ja laitoin kokemuksia jakoon jos jotakuta kiinnostaisi sellaista kokeilla. Kirjoittelin Virginian ashramista pätkän, mutta ehkäpä tähän ketjuun tulisi muitakin kokemuksia (en haulla löytänyt aiheesta olemassa olevaa ketjua, mutta jos on, niin tämän voi toki poistaa).

Ashrameiden etu on ehdottomasti edullisuus - niiden ei ole tarkoitus tehdä voittoa, vaan edistää juuri sinun henkistä matkaasi (ruoka ja majoitus korvataan työllä). Lisäksi niillä voi hengailla vaikka loputtomasti, ja ne tarjoavat erilaisia ohjelmia monipuolisesti ympäri maailmaa. Paikkoja on ainakin Bahamasaarilla, Kanadassa, Ruotsissa, USAssa, Intiassa...

Vaatimukset ja tarjonta vaihtelevat ashram-kohtaisesti.

Itse olin siis Yogaville-ashramilla, mutta olisi kiva kuulla muistakin mestoista. Jäi vähän kutkuttamaan, että olisi kiva käydä muissakin mestoissa tulevilla reissuilla.


4
Luen Eat, Pray, Love -kirjaa, jossa Elizabeth Gilbert analysoi itseään reissaajana. Nauroin ja itkin kuvausta lukiessani, kun mieleen tulivat myös omat puutteet ja onnistumiset.

Hän kuvasi omaavansa onnettoman suuntavaiston, olemattoman suunnittelukyvyn (päätyy silloin tällöin pyörimään ympyrää juna-asemalle), kasvot jotka näyttävät välittömästi kaikki tunteet (näyttää eksyneeltä kun on eksyksissä jne) ja vatsan joka menee sekaisin pienemmästäkin. Mutta myös saavansa ystäviä missä tahansa ja kenestä tahansa, osaavansa pakata kevyesti ja omaavansa rennon asenteen.

Jäin miettimään mistä ominaisuuksista oikeasti on hyötyä reissussa. Olen reissannut aika monenlaisten ihmisten kanssa, ja joillakin on todellakin ilmiömäisiä kykyjä. Eräs sai bileet pystyyn joka ilta (poppikone, pullo rommia ja päivän mittaan viljellyt vihjeet ajasta ja paikasta), toisella oli täsmällinen suunnitelma joka päivälle, aikataulut, hostellit, kartat, kaikki hallussa, kolmas oli mestari tinkimään.

Mitä ovat sinun puutteesi ja vahvuutesi? Missä olet kehittynyt? Onko se ollut tietoista vai tullut kokemuksesta? Missä haluaisit olla parempi?

5
Tuollaiseen hassuun kisaan tuli nenu pistettyä, ja nyt olisi tiukat äänestykset menossa. Kisaan systerin kanssa, eli Essi & Tuikku. Jos pari ääntä saisi tätä kautta niin super! Tosin epäilen että kaikki muutkin kisaajat ovat pallislaisia, mutta yrittänyttä ei laiteta...

Äänestäjätkin voivat voittaa jotain tähdellistä - kuten vuoden kumit... jee...

6
Olen pitänyt blogia matkastani osoitteessa

http://kannella.blogs.fi

Yksin siis reissailen Berliini - Praha -Wien - Kroatia ja mahdollisesti Bosnia akselilla. Bosniassa käyn jos suinkin ehdin. Päiviä on käyttää 24.

Sivuja: [1]