Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Cybu

Sivuja: [1]
1
Eurooppa / Sveitsin Alpit
« : 08.04.2012, 16:34:43 »
en löytänyt varsinaisesti Sveitsin Alppeja käsittelevää topicia, joten uskaltaudun aloittamaan uuden.

matkakohteena siis Sveitsin Alpit heinäkuun puolivälissä, noin 5 yötä perillä, pääpaino pienissä patikkaretkissä, höystettynä muutamilla visiiteillä joihinki hienoihiin nähtävyyksiin (vanha kirkko, linna, vanhakaupunki..) jossain pikkukaupungissa. tärkeintä olisi päästä nauttimaan niistä hianoista vuorimaisemista ja ohittaa ehkä pahimmit turistirysät, mikäli mahdollista.

nyt ensimmäinen kysymys onkin, teillle etenkin, jotka olette Sveitsin Alppeja kolunneet, että mihkä kannattaisi suunnata? ideana siis olisi ,että ihan kauheesti ei reissun aikana, kun lyhyt kuitenkin kokonaisuudessaan, tarttisi siirtyä. eli jos muutamakin kohde olisi (tyyliin joku kaupunki + 1-2- kylää),niin mielellään lyhyin/helpoin siirtymävälein. myös kernaasti suosituksia majapaikoista, nähtvyyksistä yms.

(ja olen kyllä tuon Sveitsi-infon lukenut + kolannut näiutä keskusteluja, mutta enimmäksee ollut puhetta Zurichista ja Bernistä..)

toinen kysymys: miten ko. kohteeseen pääsisis?? suurin osa lennoist näyttää olevan berniin ja zuriciin, tai geneveen, kannattaako mitään noista valita että pääsisi mahd. lähelle??? ja ihmettelen myös, miten on mahdollista, että kaikki lentoliput, mitä oon löytäny, on ollu jotain alkaen 500 euroa (menopaluu/hlö), siis voiko muka olla mahdollista ettei ton halvemmalla löydy..?? olen monta kertaa ettiny eri sivustoilla.. :/

 olisin ihan huippukiitollinen jeesistä!!

2
Myynnissä pikaisesti pk-seudulla Mondon vuosikerta 2006 ja kaupan päälle vuoden 2007 ensimmäinen numero. Lehdet ovat ulkoasultaan uudenveroiset, lukuunottamatta yhtä lehteä, jonka alakulmaa pentu maistanut (ei paljoakaan huomaa tosin.)

Eli tässä mukava ja tasokas lukupaketti vaikkapa seuraavia reissuja odotellessa :)
Laadukkaita kuvia ja huikeita matkakertomuksia, sekä paljon vinkkejä.
Irtonumeron hinnan mukaan laskien koko paketin hinta olisi 53 euroa. Mutta nyt  paketin saisi 15:lla eurolla muuton vuoksi! Muuton vuoksi mahdollisesti muutakin tulossa myöhemmin myyntiin.

Aiheita mm.
-TAHITI kauemmas et pääse
-PATAGONIA Argentiinan takamailla
-Dubai-keinokeidas aavikolla
-Sukukansojen mailla Venäjällä
-Ugandan vuoristogorilat
-Lontoon parhaat
-Provence-pyöräretki pikkukyliin
-Istanbulin vastaväitteet
-12x Intia
-Valaita Tongalla
-Tomi Kontio Tunisiassa
-Naparetkeilijän matkassa
-Vaellus Santiagoon

P.S. Mahdollisimman pikainen myynti! Treffit onnistuu esim. Helsiningin keskusta, Tikkurila...

3
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / O: makuupussi
« : 11.02.2008, 01:18:28 »
elikäs ostettaisi makuupussi, 1 tai 2 hengen, tietysti oltava hyväkuntoinen ja ehjä (etenki vetoketju). Jos 1 hengen makuupussi niin sovelluttava talviolosuhteisiin, 2 hengen: kaikki tarjoukset otetaan harkintaan.

4
Vuokralle tarjotaan 1.3.2007 alkaen määräajaksi (3-6 kk) viihtyisä, kalustettu ja hyväkuntoinen pienkaksio (43,5 m2, oma sisäänkäynti, 2 isoa huonetta + sopivan kokoinen keittiö, ,vaatehuone, suurehko kph sis. pesukone) Vantaalla Suur-Tikkurilan alueella. Sopii esim. parille tai kaveruksille. Ruskeasanta on viihtyisä, kaunis ja rauhallinen pientalo/okt-alue. Erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Lähikauppaan 1 km, postiin 0,5 km. Rauhalliset naapurit :)

Suora bussiyhteys 613 vierestä Helsingin keskustaan, Vantaan bussi 63 vierestä Tikkurilaan n. 10 minuutissa jne. Tuusulanväylän varrella, joten Helsinkiin ajaa varsin nopeasti ja sujuvasti. Vuokra 445 e/kk sis. vesi, sähkö, internet, autopaikka + taloyhtiön tarjoama sauna 1 krt/vk. (Oman viikottaisen saunavuoron voi lisäksi varata hintaan 8 e/kk.) 1 kk takuuvuokra. Vain maksuhäiriötön henkilö voidaan ottaa vuokralaiseksi. Etusijalla työssäkäyvä, lemmikitön henkilö.

Tarkemmasta vuokra-ajasta voidaan neuvotella, sen ollessa kuitenkin vähintään 3 kk ja alkaen 1.3.2007. Lisätiedot sähköpostitse. Asunto löytyy Laaksotien varrelta Vantaalta.

5
Eurooppa / Menovinkkejä Pietarin ympäristöön
« : 19.02.2006, 20:01:20 »
oliskohan kenelläkään vinkkejä missä viettää päivä,pari pietarin lähialueilla? tilanne on siis se, että olen maaliskuussa n. viikon Volosovassa, joka on pietarista 70 km Narvaan päin. Muu porukka lähtee sieltä suomeen, ja itse olen menossa tuttujen luo pietariin..mutta olen ajatellut, että vois viettää pari päivää tai vaikka päivänkin jossain...en tiedä missä. kohtuullisen matkan päässä pietarista. ja majoitusta pitäisi löytyä. volosova-pietari -välillä hatsina (ven. Gatsina) on entuudestaan tuttu, mutta onko ketään ollut esim. semmoisissa paikoissa kuin siiverskaja, tusina, saari. mielummin tosiaan ehkä pietarista viroon päin olevia alueita, mutta muutakin saa suositella..kaikki vinkit otetaan vastaan. =) joo ja vaatimukset oli siis junalla mielellään pitäis päästä, ja jonkinnäkönen majapaikka löytyä  :roll: ja miel. max. n .4h etäisyydellä pietarista.
edit: tuli vielä mieleen, että saatan kyllä tulla muun ryhmän mukana pietariin, joten onko kenelläkään forumilaisista kokemuksia esim. pähkinälinnasta, terijoelta tai muista vastaavista kohteista pietarin lähellä? tai sit semmosesta paikasta ku Vsevolozsk.

edit: jaoin aiheen Pietari-kokemuksista. Tänne voi sitten kirjoitella vinkkejä kaikesta Pietarin ympäristöstä löytyvästä. Jouni

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Israel/Palestiina
« : 07.02.2006, 23:39:56 »
Nallis03, miks boikotoit israelilaisia tuotteita? kiinnostaa vaan..

edit juspu, tämä viestiketju on jaettu Boikotti-ketjusta, täällä jatkokeskustelu Israel/Palestiina aiheesta ja boikottiketju pidetään puhtaan boikotista puhumiseen.

7
Olettekos kuulleet... / FlyMe 21 eur
« : 27.09.2005, 01:29:32 »
FlyMe:llä nyt lennot 21 eur. Myynnissä lokakuun alkuun saakka. ks. tarkemmin kotisivut.

8
Matkaseuraa / TRANS MONGOLIA 2006
« : 19.09.2005, 15:17:17 »
onko suunnitelmissa lähteä trans mongolian reissulle 2006? tarkempi ajankohta on vielä auki mutta tarkotus olis heittää tommonen 6 viikon reissu, aikaisintaan keskikesällä tai sen jälkeen milloin vaan ennen joulua.. tällä hetkellä suunnitteilla olis tommonen perussetti eli moskova-irkutsk-ulan bator-peking mutta tää on ihan vaan raakaversio ja sitä vois kehitellä tarkemmin. ollaan kaks parikymppistä tyttöö ja olis kiva lähtee vaikka isommalla porukalla. millään muulla ei ole väliä mutta rento asenne on toivottavaa..  :lol:
edit: ja K-20  :roll:

9
Tyhmät kysymykset / ryanair
« : 20.04.2005, 22:33:21 »
ei oo aikasempaa kokoemusta halpalentoyhtiöistä, joten olis pari kyssärii.. oon menos tre-frankfurt/hahn ens vk:l, oisin kuullu et tre.lta lähtis joku dösä sinne lentokentälle pitääkö paikkansa.. tuun siis stadista junalla tre.lle. ja lento lähtee 18.15. Sitten onko kukaan menny hahnista stuttgartiin dösällä? ja eikö tosiaan tarvi muuta ku varausnumeron ja passin?

10
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Budapest?
« : 10.04.2005, 02:07:39 »
Heippa..
nyt te, joilla on kokemusta Budapestistä, mielellään pitempaikaisesta oleskelusta, niin olis kiva kuulla vähän.....olis meinaan mahdoliisuus lähtee sinne vaihtoon ens keväänä (vähn. 3kk) mutta en oo ikinä käyny siellä, joten mitä mieltä olettel olisko hyvä vaihtokohde? Olisin halunnut itse asiassa ihan toiseen maahan, mutta heräsin koko vaihtoajatukselle vasta nyt, 2 kk hakuaikojen jälkeen.. Unkariin pääsisi kuitenkin, jonku stipendin vuoks..Eli tosiaan olis kiva kuulla mielipiteitä ja kokemuksista.. =)

11
Matkaseuraa / elokuussa reissuun?
« : 08.04.2005, 04:43:58 »
Oon 21v opiskelija helsingin yliopistosta ja tarkotus olis lähtee muutamaks viikoks keski-eurooppaan joskus elokuun alussa viimestään..laittakaa tänne viestiä ni lähetään yhessä.. =)
t. Susci

Sivuja: [1]