Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - operatio

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Montenegro NYT
« : 13.07.2010, 16:36:25 »
Jos joku onnellinen on tanne sattunut eksymaan juuri nyt ja kaipaisi seuraa ( ja jakamaan autonvuokraus kuluja ) niin ilmottautukoon. Olen talla hetkella Kotorissa ja taalta meina vuokrata auto ja ajella hiukan ympariinsa, ehka viikon verran.

2
Matkaseuraa / Saksaan Lappeenrannasta?
« : 10.03.2010, 20:03:15 »
Ketään kiinnostuneita lehtä lyhyelle visiitille Dusseldorfiin vai miten se kirjotettiin 21.3-25.3? Lähtö lappeenrannasta Ryanairin uudella yhteydellä, liput näyttäisi olevan noin 60 € per nuppi.
Itseäni kiinnostaisi vuokrata auto ja käydä hollannin puolellakin ehkä amsterdamissa, tämä olisi kaverin/kavereiden kanssa huomattavasti halvempaa.

Itse olen reilu parikymppinen miespuoleinen. Matkaseuralle ei ole mitään vaatimuksia millainen olet  :)

3
Matkaseuraa / Argentiina/Uruguay Joulukuu
« : 01.11.2009, 00:33:14 »
Palliksia joulukuussa kyseisissä maissa? Taikka menossa? Olen näillä näkymin yksin suuntaamassa tuonne päin. Lennot siis hankittu jo. Yhteyttä saa ottaa!

4
Matkaseuraa / Joulukuulle seuraa
« : 27.06.2009, 05:53:37 »
Joulukuu olisi melkein kokonaan käytettävissä reissuun, seura puuttu. Lämpimäänhän talvella tottakai mennään! Vai mitä?  :) Määränpää on avoin, etelä-amerikka kiinnostaisi mutta kaikki maat on kyllä mahdollisia.

Reissu kokemusta hiukan on ennättänyt tulla, mutta ei mitään extreme reissuja, ihan normaalia reppuselässä menemistä ja rantabaarissa istumista ja nähtävyyksien katselemista.

Matkaseuralle ei hirveitä kriteereitä ole, jos samaa ikäluokkaa olisit niin se riittää vallanmainiosti=). Seura kelpaa koko ajaksi taikka vaihtoehtoisesti osallekkin matkaa, yksinkin pärjään  :D  Mutta hiukan halvempi, mukavampi ja turvallisempi kaverin kanssa reissata

Olen ilmeisestikkin ihan normaali miespuolinen  :D, hiukan yli parikymppinen ja etelä-suomessa asustelen.

Ota yhteyttä vaikka yv:llä jos samoihin aikoihin jonnekkin olet menossa ja matkaseuran kanssa on ongelmia!!

Sivuja: [1]