Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - annipurna

Sivuja: [1]
1
Intia / Sikkim
« : 10.07.2010, 16:49:30 »
Olen pahoillani jos aiheesta on jo ketju tai keskustelua jostain, mutta oma hakuyritykseni tarjosi eioota. Jos sellainen on niin lukittakoon tämä ja ohjatkoon joku viisaampi minut oikealle reitille. Kiitos.

Mutta asiaan: Osaako joku kertoa Sikkimiin/Assamiin tarvittavista luvista. Tarkoituksena olisi mennä sinne kuukauden kuluttua pikavisiitille. Saako luvan Darjeelingista vai pitääkö hakea jossain muualla. En enää muista vaikka Darjeelingissa joskus olin. Silloin oli Sikkim kiinni turisteilta mellakoiden takia. Tarvitseekohan nepalilainen kaverini tuota lupaa?

Sen lisäksi jos joku siellä olisi juuri nyt ollut, niin mikä siellä on tilanne. Assamissa näyttivät jonkun junan taas raiteiltaan työntäneen pommin avulla. Eli onko levotonta?

Kiitos :)

2
Olettekos kuulleet... / Nepalin uusi viisumikaytanto
« : 28.08.2008, 11:32:11 »
Ja niinhan se uusi hallitus paatti, etta Nepalin viisumikaytanto ei ole hyva ja uusivat hinnat.

tata nykya (ainakin maitse rajalta saatava viisumi) hinnat ovat:

15 paivaa $25
30 paivaa $40
90 paivaa $100

kaksi kuukautta on myos tuon 100 dollaria...tai mika tahansa aika yli kuukauden. kathmandussa ja pokharassa voi yha uusia viisumia mutta hinnat ovat nama samat.

Ei spämmäystä. Jatketaan keskustelua toisessa avaamassasi ketjussa. Tämä lukkoon. -Milma

3
Aasia / Nepalin uusi viisumikaytanto
« : 28.08.2008, 11:05:49 »
Ja niinhan se uusi hallitus paatti, etta Nepalin viisumikaytanto ei ole hyva ja uusivat hinnat.

tata nykya (ainakin maitse rajalta saatava viisumi) hinnat ovat:

15 paivaa $25
30 paivaa $40
90 paivaa $100

Ainakin Sunauli-Bhairawa rajalla saattoi maksaa myos Intian rupioilla.

kaksi kuukautta on myos tuon 100 dollaria...tai mika tahansa aika yli kuukauden. kathmandussa ja pokharassa voi yha uusia/jatkaa viisumia mutta hinnat ovat nama samat.

4
Intia / Ladakhiin
« : 19.04.2008, 10:48:14 »
Aloitan nyt uuden ketjun tasta kun tuo vinkkeja kaivataan alkaa olla niin pitka,etta tallainen aluekohtainen ketju ei ehka ole ihan turha...

Eli haaveissa olisi kesakuussa suunnata kohti viileampia saita taalta Kolkatan kuumuudesta ja ajattelin lahtea Ladakhiin. Onkos taalla paljon tallaajia jotka ovat silla kayneet? Voisin kuvitella paikan olevan miellyttava.

Ensin on tarkoitus kavaista pikaisesti Delhissa ja siita sitten matkata pohjolaan. Oletteko suorintein menneet Lehiin vai kannattaneeko matka tehda pienemmissa patkissa, pysahtyen valilla muutamaan paikkaan?

Kaikenmoiset meno ja majavinkit otetaan ilolla vastaan :) Ja toki suositukset muista matkan varrella olevista paikoista.

5
en tiedä onko tätä kysytty tai vastattu mutta en ainakaan nopeasti hakua vilkaisemalla löytänyt. eli...

olen menossa intiaan mahdollisesti vuodeksikin. paluumatkaa haaveilen mahdollisesti pakistanin ja iranin jne läpi. MUTTA mites on kun ainakaan tuolla ko. maiden rajamailla ei varmasti löydy electron automaatteja (löytyyköhän jo pääkaupungeista?)niin miten käy rahanvaihto?

pystyykö esim intiassa vaihtaa paikalliset rupiat pakistanin rupioihin? ja pakistanissa rupiat rialeiksi?

tai vaihtoehtoisesti, saako intiassa vaikka pankissa matkashekkiä vastaan euroja joita voisi sitten muissa maissa vaihtaa. kun en viitsisi valtaisaa summa euroja kantaa mukana koko vuotta. jonkun verran toki, mutta ne saattava kulua äkillisissä tilanteissa jo aiemmin.

onkohan tämä tyhmäkysymys? :)

6
Pohjoismaat / urkult festarit
« : 21.07.2006, 18:34:41 »
onkohan joku menossa pohjois ruotsin urkult festareille (http://www.urkult.se) . pohdinpa vain että jos on ja autolla menossa, niin jos saisi kyydin. itse olen edellisen viikonlopun ylivieskassa, että jostain sieltä päin voisin hypätä mukaan.

ja niin. jos joku tietäisi miten tuonne pääsisi julkisilla olisi sekin kiva info. liftillä kai koitan ensin mutta jos menee epätoivoiseksi niin bussitkin käy. paikan nimi on siis ilmeisesti näsåker. ei tarkkaa tietoa sijainnista, mutta jossain siellä pohojoisessa. kiitos :D

7
Tyhmät kysymykset / viisumiasiaa
« : 20.07.2006, 14:12:11 »
niin siis kanadaanhan kuulema ei tarvitse viisumia alle 3kk lomamatkoille. kuulema voi saada working holiday viisumin..onkos se totta?

ja sitten, mitens toisinpäin. tarvitseeko kanadalainen viisumin suomeen? sen schengen jutun tai muuta.

8
Tyhmät kysymykset / blue1 & kasimatkatavara
« : 28.06.2006, 11:54:35 »
tassa polja kysymys, mutta pakko tietaa. koitin etsia tietoa netista mutta ei loytynyt...

eli blue1...minka kokoinen/painoinen kasimatkatavara heidan kyydissaan saa olla mukana. ryan airilla oli muistaakseni 7kg...oisko se sama?

kirjattu tavara on vissiin economy luokassa 20kg. ja niin...paljonkohan niista lisakiloista maksutetaan?

ja saako sen yhden kasimatkatavaran lisaksi naisena olla se kasilaukku myos tassa halpislentoyhtio maailmassa?

pitaa kohta alkaa pakkaamaan tavaroita  :(  ja pitaisi tietaa paljonko pistan kulkemaan kotiin postin mukana.

9
Aasia / kathmandusta rishikeshiin
« : 10.06.2006, 17:16:09 »
no kuulkaas tallaaja toverit. nyt kavi niin, etta kavi kutsu rishikesiin...ja olen siis nyt kathmandussa. kuulin huhua etta joku bussi menisi taalta suoraan (?!?) intian puolella olevaan hardiwariin (tms.) josta paasee katevasti rishikeshiin. mutta minkakohan rajanylityspaikan lapi tuossa mennaan, onko avoin lankkarille....ja mitenkohan kauan mahtaa tuossa kestaa...taitaa sinne rajalle saada pikku matkaaja istua bussissa kathmandun puolella melko kauan. mutta siis....mukavuus ei ole tarkeinta nyt. lonely planetista ei ollut apua...tai ainakaan en tietoa loytanyt.

ja jos ei tuo onnaa, niin mikakohan olisi nopein keino muuten. meen kylla huomenna kyselemaan tutun matkatoimistosta etta tietaako ne, mutta kysytaan nyt teiltakin kun olette aina niin viisaita.  kittos.

10
Iso-Britannia / Heathrowlta Standstedille
« : 09.05.2006, 19:21:20 »
nopea kysymys...mika on nopein reitti lontoossa heathrown lentokentalta standstedille. lennan tassa tulevaisuudessa heathrowlle ja blue1 nayttaa lentavan standstedilta....eli mitenka paasee helpoimmin ja paljonko pitaa varata rahaa?

kiitos.

11
Aasia / christmas in cambodia
« : 10.12.2005, 08:36:41 »
joudumme valitettavasti poistumaan vietnamista 22.12, vaikka suunnitelmissa oli viettaa taalla joulua isolla porukalla. lahto johtuu siita etta emme ole valmiita maksamaan pyydettya 70 euroa tuosta viisumista, kun tulimme maahan ilman sen 15 ilmaisen paivan lumoisssa. valitettavasti ristiriitaisten tietojen takia luotimme etta viisumien hankkiminen ei ole temppu eika mikaan...no toisin kavi. nyt nopeasti open tour lipulla parin suuremman kaupungin lapi riennetaan ja sitten rajan yli 21 tai 22 paiva varmaankin. vietnamiin paluu siintaa kylla mielessa kunhan tuo kambodzha on nahty.

siksipa kysynkin etta olisiko jollain hyva vinkki mihin menna kambodiassa jouluksi. haaveissa oli oman kampan vuokraaminen mutta taitaa vetaa aika tiukille sellaisen kanssa. mutta kaikki kivat neuvot otetaan huomioon. ja muutenkin vinkit kyseisesta maasta, kuukausi sinne ainakin vierahtaa. tai jos olisi joku hyva kirja vinkki missa olisi tietoa hyvista vaihtoehtoisista paikoista....

12
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / kämppä vuokralle
« : 19.08.2005, 13:07:57 »
2h+kk, 37m2 (pieni makuuhuone+olohuone, wc, suihku, keittonurkkaus &parveke). helsingin meri-rastilassa, heti metron vieressä tarjotaan vuokralle vaikka heti. vuokra 443 e/kk + sähkö. ilmainen pesutupa, ja taloyhtiössä on sauna (ei vuoroa tällä hetkellä mutta varmasti haettavissa) sovitusti vaikka ensi kesään asti, mutta ainakin maaliskuun loppuun. vuokra nousee tod.näk. helmi-maaliskuussa 15e.

oon itse lähdössä reissuun marraskuussa, mutta kämppään voi mielellään muutta vaikka heti syyskuussa. saa kalustettuna, mutta ainakin osan kalusteista saan kyllä hoidettua poiskin muualle säilöön.

laittakaahan s-postia jos kiinnostaa. t. anni
[email protected]

ps. myös jos kiinnostaisi kissan hoito niin voin jättää kissan asumaan luoksesi/luoksenne :D

Sivuja: [1]