Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Crisse

Sivuja: [1]
1
Aasia / Singaporen järkevin alue?
« : 26.04.2010, 15:09:54 »
Heinäkuussa tarkoitus käydä Sngaporessa ja hotelli pitäis löytää jostain järkevältä alueelta niin että siinä lähellä olis kaikki tarvittavat ja hyvät kulkuyhteydet tärkeisiin paikkoihin/nähtävyyksiin.
Muutama yö siellä pitäisi oleskella ja koska matka on heinäkuussa ja silloin taitaa olla aika kuuma siellä, eikä siellä ole kai uimarantojakaan. Niin hakusessa olis sellainen hotelli jossa olis uima-allas ja mieluiten katolla.
Saako sieltä paikanpäältä niitä huoneita vai pitääkö varata kallis hotelli netin kautta, ku eiks ovelta saa halvemmalla?
Vinkatkaa hiukan mille alueelle kannattais majoittua vai onko se niin pieni paikka että on sama missä se hotelli on??
Meitä lähtee 5hlöä jotka kaikki on nuorekkaita mutta ei kuitenkaan mitään bilehile porukkaa, jos tällä nyt on mitään merkitystä.

2
Aasia / Punttisalit/kuntosalit
« : 07.02.2010, 15:09:36 »
En sitten tiedä onko porukka niin laiskaa ettei lomalla kiinnosta kuntosalit kun haulla en ainakaan löytäny yhtään aihetta.

Aloitin nyt ja katotaan mitä tulee.

Lähinnä nyt kiinnostaa akselilla HongKong-kualaLumpuri-Penang-Langawi. Jos jollakin on omakohtaista kokemusta HYVISTÄ kuntosaleista niin kerro jotta muutkin voivat niitä tietoja hyödyntää. Monessa hotellissa on kyllä näitä kuuluisia kuntohuoneita johon kuuluu kuntopyörä, soutulaite ja juoksumatto ja joskus jopa monitoimilaite (joka ei toimi) mutta raudoista ei ole tietoakaan. Nousehan noilla happikunto mutta lihaskuntoa ei noilla ylläpidetä eikä kasvateta.

Onnekseni olen muutama vuosi sitten löytänyt Suomesta kuntosalin jolla pääsin jaloilleni. Ilman lihaskunnon treenausta olisin nyt (ehkä) vuodepotilas.
Olen tätä nyt sitten jatkanut myös lomilla ja hyväksi olen todennut.

3
Lentomatkustus / Nimi varaukseen
« : 21.01.2010, 16:49:33 »
Tässä on nyt sellainen ongelma kun ollaan varaamassa lentoja ja varauksen yhteydessä kysytään etunimeä ja sen pitää samallainen kuin on passissa kirjoitettuna.
Nimi on kuitenkin kaksiosainen tavuviivalla erotettuna ja varaus ei hyväksy tavuviivaa. Eli laitetaanko varaukseen kaksiosaisen nimen ensimmäinen nimi.
Esimerkkinä Pirkko-Liisa. Liisa on kuitenkin kutsumanimi ja postikin tulee sillä nimellä....
vai ensimmäinen nimi eli Pirkko :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

4
Lentomatkustus / Lisäpalvelut
« : 21.01.2010, 12:25:26 »
Matkan järjestäjä tarjoaa lisäpalveluina
-Travelassist ??
-Peruutusturva
-textiviestipalvelu
-vakuutus lentoyhtiön konkurssin varalta

Mietin tässä että eihän noita tarvitse välttämättä mitään ja ilmankin pärjää.
Jos maksan matkani luottokortilla niin eikö ne rahat saa takaisin luottokunnaltakin jos lentoyhtiö menee konkkaan. Tekstiviestipalvelu on mielestäni turha ja peruutusturva on myös toivottavasti turha :o
Tosta Travelassist ei ole mitään kokemusta, niin onko siitä hyötyä kun meitä olisi lähdössä 5 hlöä. Auttaako se paikan saannissa niin että saa vierekkäiset paikat vai saako ne muutenkin. Onko muuta hyötyä tosta?

Käytättekö itse jotain noista tai suositteletteko?


5
Aasia / Synttärit Malesian Penangissa
« : 29.10.2009, 17:02:07 »
Olen tässä päättänyt lähteä ensi heinäkuussa Malesiaan, KL-Penang-Langkawi nyt ainakin. Mitenkä ilmat suosii meitä jos tuohon aikaan lähdemme vai sataako silloin paljon. Jos siellä sataa siihen aikaan niin mikä on sellainen alue Malesiassa jossa ei sada heinäkuussa. Olen ymmärtänyt että Malesiassa paistaa ja sataa ympäri vuoden ja pieni sade ei ole haitaksi, voi tehdä välillä hyvääkin. Mutta jos joka päivä tulee niin se ei ole enää suotavaa.
Ihan samassa paikassa emme ole koko ajan vaan ajatus olisi jakaa loma kolmeen osaan. Osa Penangissa (ehkä suurin) ja sitten jossakin paremmalla saarella (ehkä Langkawilla) jossa kirkkaat vedet ja hienot maisemat. Ostosmatka KualaLumpuriin kestäisi muutaman päivän shoppaillen ja nähtävyyksien kattellessa.
Kokonaisloma on 3 vk ja siihen pitäisi sovitella kaikki nämä ja tietenkin synttärit jossakin, kun tietäisi vaan missä :o

Koska ja mistä kannattaa ostaa lentoliput jotta saa mahdollisimman halvalla kun raha on tiukilla mutta matkaan on kuitenkin päästävä. Isompi porukka lähössä ja kulut keskittyvät yhdelle osapuolelle (tarkoituksella).
Luulisi että lentolipun osto olisi järkevintä tehdä joskus keväällä mutta milloin noin suunnilleen.

Jos jollain on suositella hyvää paikkaa ensikertalaisille, joko KL tai Penangissa missä voi viettää unohtumattoman synttärijuhlan (50v) niin vinkit otetaan vastaan. Paikka olisi toivottavasti upealla paikalla, upein näkymin ja hyvillä ruuilla niin eiköhän se riitä aluksi.

Sivuja: [1]