Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - AlNU

Sivuja: [1]
1
En loytanyt vastaavaa aihetta ja pakottava tarve kertoa.

Tanaan Laosin konsulaatissa Kunmingissa tapahtuneesta. Aloin tayttamaan normaalisti viisumihakemusta ja olin etunimen saanut paperiin, kun huomasin taustamusiikissa jotain hieman erikoista. Sitten tajusin etta se on Kolmannen Naisen Tasta asti aikaa. Piti ensin katsoa ettei iPod ole paalla taskussa vaikkei se niin kovaa metelia pysty pitamaan. Sitten hetken aikaa onko tulossa hulluksi ja noin minutin pohtimisen ja biisin vaihduttua seuraavaan Kolmannelta Naiselta uskoin ettei se ole paassani. Yritin kysella tiskin kaverilta tietaako se mista taa musiikki tulee (siis miten cd sinne paatynyt), muttei ollut juttutuulella.

Hymyilyttanyt tapahtuma pitkin paivaa.

2
Aasia / Laivalla Osaka->Shanghai
« : 04.05.2006, 12:28:34 »
Syksyllä olisi tarkoitus lentää Tokioon (liput jo ostettu). Sieltä eteenpäin kiertää Japania tai oikeastaan Tokioo ja hiukan Osakaa ja Kyotoo pari viikkoa.

Osakasta olisi tarkoitus mennä laivalla Shanghaihin. Pitäisi kulkea kaksi kertaa viikossa. Onko kellään kokemuksia tai tietoa hinnoista?

Sivuja: [1]