Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Iceage3

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Maitojunalla kotiin?
« : 27.02.2013, 16:04:51 »
Haluaisin kuulla kertomuksia siitä milloin olet joutunut palaamaan ns. maitojunalla reissusta kotiin? Tarkoitan tilanteita, jolloin palaat kotiin suunniteltua aikaisemmin ja ehkä hieman "luovutusfiiliksellä".
Sairastuitko? Tapahtuiko kotimaassa jotakin joka sai palaamaan? Iskikö kestämätön kulttuurishokki?

Aihe saattaa olla hieman tabu, mutta väittäisin että syystä tai toisesta näitäkin tapauksia on matkailijoille sattunut.


Olin suunnitellut yli viikon matkaa vanhoille kotiseuduille Irlantiin, mutta paikanpäällä iski jonkinlainen masis. Oli talvi, kaverin kämpässä kylmää ja flunssa iski. Joten päätin jättää maaseutukierroksen väliin ja varata lennot takaisin kotimaahan! Sairastuminen oli oiva syy, mutta oikeasti en vaan viihtynyt ja alkoi kaduttaa etten lähtenyt aurinkoon :)

2
Tyhmät kysymykset / Majapaikan etsiminen paikanpäällä
« : 28.11.2012, 15:18:12 »
 ???    ???

Mieltäni on jo pitkään askarruttanut se, miten ihmiset toimivat matkustaessaan niin, että majapaikat on tarkoitus etsiä vasta kohteessa. Se kuulostaa niin coolilta ja rennolta, mutta käytännön toteutus on mulle hepreaa. Mulle ei jotenkin mene jakeluun sen yksinkertaisuus ja helppous, mutta haluaisin oppia "samoille tavoille".  :D

Monet varmasti ihmettelevät koko aihetta, mutta itsestä tuntuu että katuja harhailemalla ei voi löytää sopivaa yösijaa. Eihän sitä ikinä löydä sitä mitä varta vasten etsii! Ja ainakin hostellit ovat joskus niin oudoissa paikoissa, että hyvä kun löytää perille vaikka tietää osoitteenkin.

Kerran kokeilin olla varaamatta etukäteen paria yötä, jotka reissasimme vuokra-autolla, mutta koin stressaavaksi sen että uudessa kaupungissa pitää ensimmäisenä etsiä yösijaa. Turisti-infon kauhistuneiden tätien kommentit eivät auttaneet asiaa (kyseessä oli elokuun viikonloppu Keski-Euroopassa).

Joten haluaisin tietää mitä KÄYTÄNNÖSSÄ teette, kun saavutte uuteen paikkaan, jossa teillä ei ole majoitusta varattuna etukäteen.

- Oletteko katsoneet muutaman vaihtoehdon valmiiksi?
- Harhailetteko ja luotatte sisäiseen hostellitutkaanne?
- Kysyttekö apuja paikallisilta?
- Eikö etsimiseen tuhraannu turhaa aikaa?
- Otatteko ensin pari bisseä vai miten hallitsette stressiä? Eikö tosiaan pelota, että joutuu maksamaan ylihintaa tai nukkumaan kadulla?
- Miksi suosittelet tätä vaihtoehtoa etukäteen varaamisen sijaan?


Kiitos etukäteen fiksuista vastauksista!

Sivuja: [1]