Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Pete100

Sivuja: [1]
1
On kahdella eri yhtiöllä kolme eri lentoa samalla varauksella ja mietin tuossa vain että mitenkäs laukut menee jos teen netissä lähtöselvitykset niin vaikuttaako mitenkän siihen että eivät voisi pistää laukkuja määränpäähän asti ja antaa valmiiksi jo helsingistä lähtiessä boarding passeja seuraaville jatkolennoille?

2
Tulipa mieleen kun en ole käyttänyt aikaisemmin noita itsepalvelu tiskejä johon laukut jätetään kun teen lähtöselvityksen itsepalveluautomaatilla kentällä  että saankohan laukkuni suoraan hong kongiin mitenkä? Välilasku helsingistä milanossa.
Vai kannattaakohan mennä ihan lähtöselvitystiskille jotta varmasti onnistuu?
Lähtö huomen aamuna.

3
Matkaseuraa / Hong Kong/Thaimaa
« : 15.11.2012, 07:21:16 »
Olen Hong Kong:ssa 22.11-25.11 ja Chiang Maissa 25.11-4.12. Pattayalla/Bangkokissa tapaan muutaman tutun ja olen siellä 5.12-19.12. Tuon jälkeen todennäköisesti palaan Chiang Maihin tai sitten menen Khon Kaeniin ja Udon Thaniin jonka jälkeen Chiang Maihin mutta tuon Pattayan jälkeen mitään varmaa ei vielä ole. Paluu lento on muutosmahdollisuudella Chiang Maista suomeen 21.2.2013 Kiinnostaa eniten tuo Pohjoinen, Isaan ja osittain keskinenkin thaimaa. Joku halpa saarikaan ei mahdoton ajatus ole mutta minnekkään Koh Samuille en kyllä toista kertaa lähde :D Poissuljettua ei ole myöskään Laos, Kambodza, Burma ja Vietnam.

Että jos on suunnilleen samoja suunnitelmia edes osittain ja halua seuralle niin ottele yhteyttä.
Olen vajaa 30 vuotias mies. Thaimaassa kerran aikaisemmin käynyt jonkun verran muuten matkustellut mies jolla nyt ensimmäistä kertaa suurinosa reissusta ilman "valmista seuraa". Minulle iälläsi tai sukupuolellasi ei ole mitään merkitystä jne.

4
Morjes!

Olen lähdössä marras/joulukuussa work and holiday viisumilla australiaan.
Varmaa päivämäärää ei ole vielä kun töiden loppumispäivä on vielä epäselvä mutta tuohon aikaan lähtö olisi.

Kukaan kaveri ei vielä ole halukas lähtemään ja ne jotka olisi ovat jo yli 30 vuotiaita. Olisikin siis todella hienoa saada joku suomalainen reissukumppaniksi seuraksi lennoille ja mahdollisesti töistä riippuen majoitus kulujakin jakamaan.

Tarkoitus olisi hakea töistä ainakin aluksi lähinnä farmi/hedelmänpoimintaa joista 3kk työ oikeuttaa halutessaan sitten hakemaan jatkoviisumia toiseksi vuodeksi. Tuon jälkeen kaikenlaista työtä mikä ei mitään erikoisosaamista juurikaan vaadi.
Itsellä virallista työkokemusta suomessa vain turvallisuus-alalta joten se rajoittaa. Alueella minulla ei ole juurikaan väliä minne mennä australiassa.

Olen 29 vuotias mies joka ei ole aikaisemmin australiassa käynyt mutta reissannut jonkun verran. Englanti ei ole mikään kummoinen mutta kaikista tilanteista vielä tähän mennessä selvinnyt :)

Jos olet suunnilleen samoilla aikeilla niin otappa yhteyttä pikaviestillä ja kerro lisää.
Minulle ei ole mitään väliä oletko minkä ikäinen jne. joten rohkeasti vaan viestiä :)
5
http://www.airbnb.com/

Oletteko testannut jo ja jos olette niin missä, mihin hintaan ja miten meni?

Vaikuttaisi että ainakin länsimaissa voi säästää tuon kautta hyvin esim. USA:ssa.

6
Tyhmät kysymykset / gdansk vuokara asunnot
« : 24.03.2012, 09:57:53 »
Tietääkö joku Gdanskin vuokraasuntoja esittelevästä internet sivustosta? Kaikki mitä itse löytänyt on hemmetin kalliita yhtä vuorokauttakin tarjoavia. Asunnossa kuitenkin olisi iso plussa jos olisi valmiiksi varusteltu. Vuokra aika olisi muutama kuukausi.

Asunto voisi sijaita myös Sopotissa tai Gdyniassa.

7
Tyhmät kysymykset / Kaveri lennolle
« : 22.04.2011, 16:41:39 »
Joo elikkäs kaveri pitäisi saada mukaan 3.5 Wizzairin lähtevälle lennolle mutta taitavat sielläkin passin/henkilökortin numeron tottakai pyytää lipun ostaessa samalla ja hänellä ei sitä vielä ole ja nyt on nämä pyhät vielä sekoittamassa pakkaa.

Virastoon pääsee anomaan passia tai henkilökorttia siis vasta tiistaina jolloin pitääpi hommata mahdollisimman nopeasti saatava vaihtoehto ja katsottiin että passin saisi experessinä yhdessä päivässä eli se olisi keskiviikkona mutta onko tähän jotain vaatimuksia?
Saako henkilökortin jolla pääsee puolaan wizzairin lennoille samana päivänä nopeammin samana päivänä?
Pikapassissa kestäisi 2-3 päivää jolloin passi olisi 28-29.4 ja tuolloin ainakaan emme usko että lentoja enään saa samaan hintaan lähellekkään josko ollenkaan.

Itselläkin nyt lähtö kiinni tämän kaverin lähdöstä koska muita ei ole lähdössä...

En ole aikaisemmin Wizzairin lentoja käyttänyt niin en varmasti tiedä että passin numeroa pyytää lentoa ostaessa mutta näin ainakin muistanaina aikaisemmin muilta yhtiöiltä ostaessa olleen.

8
Lentomatkustus / Pekingiin Moskovan kautta
« : 28.01.2011, 18:40:14 »
Elikkäs kun ei ole tullut EU maita ja Bahrainia lukuunottamatta tehtyä välilaskua minnekkään niin onko Venäjällä/moskovankentällä mitään erikoista mitä pitää ottaa huomioon kun välilaskun tekee?

Lentojen tiedot.
ti 6 syys 2011
18:45   HEL Helsinki Vantaa   Aeroflot   SU204
21:30   SVO Moskova Sheremetyevo   1 t 45   
        Vaihtoaika   0 t 55   
22:25   SVO Moskova Sheremetyevo   Aeroflot   SU571
(+1)    09:50   PEK Beijing Capital   7 t 25   
ti 27 syys 2011
02:30   PEK Beijing Capital   Aeroflot   SU574
06:40   SVO Moskova Sheremetyevo   8 t 10   
        Vaihtoaika   10 t 30   
17:10   SVO Moskova Sheremetyevo   Aeroflot   SU203
18:00   HEL Helsinki Vantaa   1 t 50   

9
Eurooppa / Gdansk:sta Tshernobyl:iin
« : 14.12.2010, 18:14:09 »
Onkos kukaan käynyt Gdanskista käsin Tsernobyl:ssä?

Wizzair kun aloittaa taas kesäksi lennot tampereelta Gdansk:iin ja sinne tarkoitus mennä meidän käymään niin tuli mieleen että samalla kävisi tuolla.

Mitenhän matka kannattaisi kulkea juna/bussi vai ihan lentäen?
Paljonkohan aikaa ja rahaa välille menisi suunnilleen?
 

Kaikki muutkin vinkit tottakai kiinnostaa.


10
Baltian maat / Tallinnasta Kaunakseen halvimmalla
« : 12.07.2010, 13:52:54 »
Kaveri on tallinnassa ja olisi tulosssa ensi viikolla kaunakseen jossa itse olen silloin.
Millähän pääsisi halviten kulkemaan bussi vai juna ja osaisiko joku rietin/aikataulua kertoa sekä noin hintaa? Esim ensi viikon maanantaina.
Myös tallinna- riika ja riika - kaunas välin tiedot olisi hyvä saada jos kaveri päättää nyt välissä mennä latviaan.

Sivuja: [1]