Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - forssi

Sivuja: [1]
1
Väli-Amerikka ja Karibia / turistikortti Dommarit
« : 05.01.2019, 17:36:33 »
25.4.2018 on muuttunut käytäntö, että se 10$ turistikortti kuuluu lentolippuun, onko näin? Ainakaan Finnairillla ei osattu vastata kysymykseen, yllätys  ;) 4.2 lähdössä Dominikaaniseen tasavaltaan, viime vuonna ton kortin pysty ostaa netistä etukäteen, eikä tarvinnut jonottaa tiskisllä. Nyt ihan oli ohjeet paikallisilla sivuilla, mutten matkanjärjestäjältä, enkä lentoyhtiöltä vastausta saanut. Jos joku on käynyt, oisko tietoa?

2
Thaimaa / Hotelli netistä, vai paikan päältä?
« : 27.11.2012, 07:23:00 »
Morienttes, helmikuussa taas Krabi-Ko Lanta- Karon, viimeksi tuli otettua etukäteen majoitus, kuinkas on, onko järkevää/ edullisempaa ottaa esim 2 yötä etukäteen, ja sitten jos kämppä on o.k, niin neuvotella jatkoyöpymisistä edullisemmin, kuin mitä netissä(booking.com).
Onhan siinä ainakin se hyvä puoli, jos ei kämppä miellytä, voi siirtyä uuteen asumukseen. Mutta lähinnä kiinnostaa, onko hinta halvempi paikan päällä? kuinkas ite olette toimineet.

Sivuja: [1]