Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ashrak

Sivuja: [1]
2


Kaupan yhden reissun tehnyt alumiinirunkoinen ultrabook kone. Siistissä kunnossa edelleen ja toimii moitteettomasti.
Malli on Samsung Series 5 Ultrabook NP530.

Etenkin reissukoneeksi erinomainen kapistus, pieni, ohut, kevyt, alumiininen, nopea käynnistymään ja hyvä yli 5h akunkesto.

Kone ei ole aivan uusinta uutta vaan on jostain 2013 vuodelta, mutta silti aivan riittävän nopea varsinkin kun sisällä on uusi SSD levy ja rammin määrä on tuplattu. Pyörittää ongelmitta esim 2K 35mbps videot (esim gopro).

Puutteena on se että oikean puolen usb2 porteissa on kosketushäikkää ja toimivat vain jos kaapelin asettaa juuri oikein. Vasemman puolen usb3 portti pelaa ongelmitta. Mukaan virtaadapteri ja katopussi koneelle.

HP: 380e 350e 325e!
Joensuussa, myös postitse.


Speksit:
Manufacturer   Samsung
Model name   Series 5 13.3
Model id   NP530 U3B
CPU type   Intel Core i5 2467M
CPU speed   1600 Mhz
Graphics   Intel HD Graphics 3000
OS   Microsoft Windows 7 Home Premium (windows 10)
Display Size
13.3" 1366 X 768
Screen Type
LED-Backlit LCD
RAM   4096 MB + 4096 MB
SSD   256 GB Sandisc
Battery capacity   45 (Wh)
Weight   1430g / 50.4 oz.
Size (w/h/d mm)   315/18/99.9 mm

3
Northface 60L (M-selänkoko), oliivin vihreä/ harmaa. Taakse ommeltu pieni suomenlippu. Täysin ehjä. Käytetty kahdella reppureissulla.

HP: 80e // Joensuu tai posti.


4
Haulla en pikaisesti löytänyt keskustelua joten aloitetaas uusi. Eli viimereissullani kannoin mukana Verkkokaupan Hakkapeliitta GPS:ssää johon olin laittanut  thaimaan kartat valmiiksi. Tämä kuitenkin osottautuin ihan sudeksi. Kartan käyttö kankeaa ja akunkesto surkea.

Nykyaikana ihmisillä alkaa olla jo älyluureja, kuten itsellänikin Galaxy S. Etsin sitten tuohon sopivaa kartta softaa jossa olisi ilmaiset offline kartat niin laosiin, kambotsaan kuin indoihinkin. Vastaan tuli MapDroyd.  http://www.mapdroyd.com/ Ilmaiseksi koko maailman kartat, ihan jees. Mutta selvästi tehty heikompien laitteiden ehdoilla, kun pienempiä teitä alkaa näkyä vasta todella lähelle tsuumattuna.

Olisko porukalla kokemuksia noista softista, mikä olis paras GPS navi softa Androidille kun vaatimuksena on kartat esim Laosiin? Navigointia en tartte, paikannus + kartta riittää ja ei ole pakko olla ilmainen.

Keskustelua, ajatuksia, muuta`?

5
Yleinen / Matkailuohjelmat -keskustelua tv-sarjoista
« : 10.04.2011, 21:14:45 »
Mielestäni matkailuohjelmat ovat varsin mielenkiintoista ajanvietettä ja mielellään niitä töllään. Saa välistä aina hyviä vinkkejä että missä kannattaisi käydä. Ja tottakai, näkee paikkoja joissa ei ole käynyt tai tule edes koskaan käymään. Ketjun idea olisi siis että yritetään kerätä tietoa ohjelmista yhteen ketjuun, itse ainakin kaipaisin jo uutta katsottavaa. :D

Aloitetaampa, itselle tuttuja ja nähtyjä ovat Madventures, Lonely Planet pätkät, Anthony Bourdain - No Reservations sekä Travels to the edge ("luontokuvaajan matkassa"). Kaikki varmaan tuntee Madventuressin ja Lonely planet ohjelmat. Anthony bourdain maailmalla -sarjassa seurataan entisen ravintolakokin reissailua ympäri palloa. Juontaja sekoilee ohjelmassa  paikallisten mättöjen ja alkoholituotteiden kanssa, samalla kun näytetään jonkin verran paikallisia nähtävyyksiä ja toisaalta nimenomaan sitä paikallisväistön elämää.  Travels to the edgen ideana on seurata luontokuvaajan arkea. Näkee kivasti mitä kaikkea mahtavien kuvien saamiseksi joutuu tekemään. Maisemat tottakai mahtavat jatkuvasti. Ei sinänsä aivan täysin matkailuun keskittynyt mutta liippaa riittävän läheltä.

Mitä muita matkailuun edes jollain tasolta liittyviä ohjelmia olisi olemassa? Suosituksia?

Sivuja: [1]