Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Jookoskookos

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Reissufiilistelijoiden Whatsapp-ryhma
« : 03.09.2019, 21:36:11 »
Iltaa arvoisat Pallislaiset,

Tuli tassa viskihoyryissa mieleen olisiko jengilla innostusta jonkinlaisen Whatsapp -fiilistelyketjun perustamiseen. Olen itse hardcore-fiilistelija mutta koska aika moni reissukaveri on saanut lahiaikoina muksun niin fiilistelyt jaaneet lahinna Aurinkomatkat vai Tjareborg Fuge vai Bena -tasolle. Reissuja on suunnitteilla kymmenia ja monta varattunakin ja naista olisi kiva jutella ja fiilistella ja miksei jaella ihan hyodyllisia vinkkejakin.

Mita mielta ihmiset?  :)

2
Matkaseuraa / Nepal syyskuussa
« : 23.03.2018, 14:42:13 »
Moi,

Syssyn reissukin saatiin lyotya lukkoon ja Tibetin jalkeen matka jatkuu Nepaliin ja Kathmandun laaksoon. Nailla nakymin saavun Kathmanduun 14.-15.9 ja olen siella X maaran paivia. Nepalin itinerary ei ole viela lukkoonlyoty mutta ajattelin jonkun paivan trekin (Nagargot?) vetaista ja muuten varmaan Kathmandu tukikohtana ja sielta paivaretkia sinne sun tanne  8)

Oujea viestia vaan rohkeasti!


3
Matkaseuraa / Balkan toukokuussa
« : 23.03.2018, 14:38:55 »
Moro!

Kevaan reissun vedan poikkeukselliseti yksin ja ajattelinkin etta miksikas ei voisi jotain valeja menna vaikka jonkun kanssa jos sattuu samoilla kulmilla pyorimaan. Aikataulut ovat jo aika lukkoonlyotyja autonvuokran ja varattujen hotellien osalta etta silta osin en valitettavasti pysty oikein joustamaan mutta jos jollain on aikataulu viela avoin ja tarvitsee esim kyytia tai matkaseuraa niin katsotaan josko osuisi sopivasti  :)

Lahden reissuun 14.5 ja ekat paivat olen Dubrovnikissa, Kroatiassa. Siita 16.5 aamulla auto alle ja Kohti Kotoria. Siella pari paivaa josta mennaa Lovcen National Parkin ja Ostrogin kallioluostarin kautta Mostariin. Mostarissa taas pari paivaa ja syvemmalle Bosnia&Hertzegovinaan Jajcen kaupunkiin. Siella jalleen kerran pari paivaa ja sitten pikkuhiljaa kohti Splittia ja auton palautusta joka pitais olla 23.5. Splitin paassa kayn viela kansallispuistoissa ja varmaan jollain saariretkella mutta se on viela auki.

Laitelkaahan viestia niin kaydaan vaikka bissella tai jotain! 8)

4
Lentomatkustus / Zagrebin kentta ja lyhyt vaihtoaika
« : 18.01.2018, 20:22:12 »
Croatia Airlines myy aikas halpoja lentoja Dubrovnikiin mutta Zagrebin kautta ja erittain lyhyella (35min) vaihtoajalla. Kerkeaakohan tuossa muka vaihtaa konetta? Puhumattakaan jos ensimmainen lento myohassa odottaako jatkolento.... Varmaan uuden lennon saisi Croatia Airlinesin piikkiin jos myohastyisikin, ei vain jaksaisi saatamista...

Kellaan kokemuksia?

5
Otsikossa mainitut kirjat max. 5v vanhoja. Jos on muiden merkkien samoja kirjoja (esim. Rough guide yms) niin nekin kelpaa. Viestiä tähän linkkiin tai spostia [email protected]

Kiitos :)

6
Yleinen / Pankkikorttikeskustelua
« : 10.05.2014, 05:27:25 »
Asun tällä hetkellä Kiinassa ja muutaman kuukauden päästä muuttamassa Thaimaahaan suhteellisen pysyvästi. Ennen reissuun lähtöä tein luonnollisesti töitä Suomessa ja keräsin säästöjä Suomitililleni. No nyt kun olen täällä ja haluaisin siirtää rahaa Kiinatililleni ongelma sekä idea ketjun perustamiseen syntyi.

Automaatista kerralla rahaa nostettaessa menee 5e nostomaksu plus 2.5% nostettavasta summasta eli noston kokonaiskulut menevät yli kymmenen euron. Ulkomainen tilisiirto itse tehtynä maksaa 6e ja pankin tekemänä 11.70e. Siinä on kuitenkin hankalaakin hankalampi maksun lisävahvistus puhelimitse ja koska minulla ei Suominumeroa ole ja vanhempieni/veljeni numero ei kelpaa, on tämäkin vaihtoehto siis täysin hyödytön.

Joudun varmaan tekemään siirron jotain money transfer -firmaa käyttäen kerran menee noin vaikeaksi.

Mites teillä muilla on nämä ulkomaan siirrot sun muut pankkisetit onnistuneet? Minulla korttina siis lasten visa eli Electron ja pankkina OP. (joo tavallinen Visa olisi pitänyt hommata ennen lähtöä mutta en sitä silloin tajunnut  :P )


7
Kiina / Proteiinia Suomesta Kiinaan
« : 30.04.2014, 06:49:03 »
Moi,

Ei ehkä suoranaisesti kuulu tähän osioon (modet voivat siirtää muualle) mutta ajattelin että täältä tavoittaisin Kiinanmatkaajat parhaiten  :)

Eli onkos kukaan tulossa Kiinaan ja tarkemmin Shanghaihin lähiaikoina? Heraproteiinini alkaa loppua ja täällä nuo maksavat maltaita niin ajattelin, että jos jonkun matkalaukussa olisi tilaa niin voisi minulle säkin pientä korvausta vastaan :)

Jos siis voit tuoda tai tiedät jonkun joka mahdollisesti voisi niin pistä vaikka tähän ketjuun viestiä :)

8
Matkaseuraa / Huhti-elokuu hengailua Shanghaissa
« : 28.04.2014, 12:16:55 »
Terve palliskumppanit!

Olen tällä hetkellä "jumissa" Shanghaissa ja koska jumiutuminen on kuitenkin väliaikaista on hieman pöljää sekä liki mahdotonta löytää mitään mielekästä työtä. Näin ollen päivät käyvät pitkiksi kun tyttöystäväkin on töissä eikä salillakaan voi ravata montaa kertaa päivässä. Anyway long story short jos olet Shanghaissa lyhyen tai mieluummin pitkän ajan niin pistähän viestiä niin käydään kaljalla!  :D

9
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / M: LP China (2009)
« : 02.11.2013, 10:26:43 »
2009 vuoden LP China enkuksi. Käytön jälkiä mutta muuten täysin luettavissa.

Hp. 5e

10
Yleinen / Kysely omatoimimatkailusta
« : 17.09.2013, 17:07:51 »
Hei!

Olen Jyväskylän Ammattikorkeakoulun matkailun koulutusohjelman opiskelija ja teen kyselyä opinnäytetyöhöni liittyen suomalaisten omatoimimatkailusta ja reppureissaamisesta. Kysely on tarkoitettu niille henkilöille, joilla on kokemusta omatoimimatkailusta/reppureissaamisesta tai jotka kokevat jollain tasolla olevansa omatoimimatkailijoita. Kyselyyn vastaaminen vie noin viisi minuuttia.

Kiitos jo etukäteen vastauksistanne ja antoisia reissuja tulevaisuudessa!


Terveisin

Jookoskookos


http://www.webropolsurveys.com/S/889FD84A913ED36A.par

11
Myynnissä uudenveroinen sukellustietokone, jolla takana VAIN 8 sukellusta Thaimaan sekä Filippiinien trooppisissa vesissä! Tyylikäs, käytännöllinen, monipuolinen sukelluskello kovaan käyttöön. Kysymällä tai googlettamalla tarkemmat tiedot mutta mainittakoon kolmen kaasun modet, digitaalinen kompassi, dyykkiprofiili ja ladattava akku (USB). Myyn koska en opiskelujen takia pääse pinnan alle muutamaan vuoteen :(


Kysykää vapaasti niin vastailen sitä mukaa!

Hp. 400e / tarjous

12
Tyhmät kysymykset / Unionpay?
« : 09.01.2013, 06:42:08 »
Moro,

Ongelma on siis seuraavanlainen: Visa Electron -korttini kopioitiin täällä Shanghaissa ja näin ollen luonnollisesti mitätöin sen. No lähtö Filippiineille kolkuttaa jo ovella enkä ehdi Suomesta uutta pankkikorttia tilaamaan, joten joudun käyttämään omistamaani Bank of China -pankkikorttia, jossa siis on tuo kyseinen Unionpay-ominaisuus. Koitin asiaa googletella mutta punainen lanka jäi silti saamatta. Eli jos joku fiiksumpi voisi pistää tiivistelmän Unionpaysta, kuinka se käytännössä toimii ja eritoten toimiiko se Filippiinien automaateissa rahaa nostettaessa.

Kiitos ja kumarrus!  :)

13
Matkaseuraa / Filippiinit helmi-maaliskuussa 2013
« : 15.11.2012, 10:33:40 »
Moro!

Vaihdon loputtua Shanghaissa meikä suuntaa Filppareille yksin, joten jos joku pyörii niillä suunnilla niin ois kiva käyä bissellä tai jotain. Suunnitelmat on aikas auki joskin jonkunnäkönen reittisuunnitelma on kyllä olemassa. Lento ekana Manilaan ,siel pari pv ja sit kohti pohjoista. Varmaan muutama viikko siellä ja sit Manilan kautta etelää kohti. Ainakin Puerto Princesa, El Nido, Coron, Boracay, Bohol, Cebu City ja Dauin olis ajatuksena käydä mutta kuten sanoin kaikki on auki.

Oon siis aika paljon Aasiaa nähny 23vee nuori mies, kiinnostuksen kohteita sukellus, chillailu, luontoaktiviteetit, leffojen kattelu ja  kaljan tissuttelu :P Pari kuukautta olis tarkotus pyöriä Filippiineillä ennen Singaporea ja Phukettia. Huhtikuun lopussa sitten takasin Suomeen :(

Jos liikut niillä seuduilla ja tarviit seuraa nii pistä vaikka mailii [email protected] niin sovitaan treffit johonkin! :D

14
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / M/V Kirjoja
« : 01.04.2012, 10:54:54 »
Eli hostellien book exchangen periaatteella "anna yks, ota yks" tai sitten ihan vaan rahaa vastaan olisin valmis luopumaan näistä kirjoista

David Baldacci: Winner

Kirja kertoo köyhästä yksinhuoltajasta, jonka elämä muuttuu silmänräpäyksessä täysin. Hänelle järjestetään lottovoitto ja tämä tietenkin herättää epäilyksiä, kateutta sekä vihaa tietyissä ihmisissä. Osta kirja ja lue, kuinka uuden elämän saaneelle Luann Tylerille lopulta käy!  :)

Neil Strauss: The Game

Kirja kertoo kaikkien miesten ainaisesta ongelmasta eli naisten saamisesta. Päähenkilö päättää huonon naismenestyksensä johdosta luoda täysin uuden, pelimies-Alter-egon itselleen. Tämä onnistuu täydellisesti ja kirjan edetessä sekä naiset että miehet kiinnostuvat henkilöstä, kokonainen pelimiesten yhteisö luodaan ja naisten todellinen kaataminen voi alkaa! :D

Eli siis ehdota kirjaa ja kuvaile juonta/sisältöä lyhyesti! Jos haluat vaihtaa rahaan molempien kirjojen hintana 7e :)

15
Lp Italy, 2010  10e
LP Eastern Europe, 2005, 5e

Tuotteet tällä hetkellä Porvoossa mutta liikkuvat tarpeen tullen Jyväskylään. Postittaessa ostaja maksaa postikulut.

16
Myynnissä siis Seacsubin P2K -tasapainoliivi
     - Koko L
     - Liivillä sukellettu noin 100 sukellusta Thaimaassa
     - Muuten erittäin hyvässä kunnossa mutta tankin kiinnitysremmin tarraosassa hieman suolakovettumaa.

Hintapyyntö: 150e

Myynnissä myös Suunto Vyper -sukellustietokone
     - Laitteella sukellettu noin 50 kertaa
     - Ostettu Thaimaasta uutena kesällä 2010
     - Ranneke leikattu lyhyeksi eli jos haluat sukeltaa kuivapuvulla kaipaa uutta ranneketta.

Hintapyyntö:150e

Molemmat tuotteet tällä hetkellä Porvoossa mutta liikkuvat tarvittaessa Jyväskylään sekä pk-seudulle. Postittaessa ostaja maksaa postikulut.

Liiviin kaupan päälle Raya Divers -varustekassi!!!!  :)

17
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / O/V LP China
« : 20.02.2012, 21:52:46 »
Etsinnässä LP China tai Rough Guide to China! Vaihto joko rahaan tai jompaankumpaan seuraavista kirjoista:

- LP Italy
- LP East Europe

yhteydenotot joko tähän ketjuun tai osoitteeseen maka.ksh(at)gmail.com

18
Myynnissä siis vuoden 2010 LP Italy -kirja. Kirja on englanniksi ja hieman kärsinyt johtuen hostellin vesiongelmasta mutta siis täysin luettavissa ja ok kunnossa.

Hp. 15e

Jos nurkassa lojuu joku muu LP tai Rough Guide -opaskirja niin ehdota vaihtoa! Eritoten Aasian kirjat kiinnostavat :)

19
Hei kaikki kanssareissaajat!

Aion lähteä huhtikuussa parin kuukauden mittaiselle reppureissulle Aasiassa ja aikomuksena olisi siis käydä myös Kiinassa ja tulla takaisin Suomeen Trans-Siperia junalla halki Venäjän. Ongelmana on vain kyseisten maien viisumit. Molempien maiden Singaporen suurlähetystöjen nettisivuilla lukee, että turistiviisumiin vaaditaan muiden paperien lisäksi myös lentoliput maahan/maasta sekä todiste siitä, missä aioit majoittua reissun ajan esim. hotellin varausvahvistus tms. Onko kellään kokemuksia miten tiukkoina tämän vaatimuksen kanssa ollaan? En siis tiedä vielä tarkkaa päivää milloin menen kyseisiin maihin, en tiedä kauanko niissä olen enkä todellakaan ole vielä varannut mitään hotelleja tms. Mikä siis neuvoksi? Ajattelin kysyä teiltä ennenkuin lähden itse ihmettelemään suurlähetystöihin :)

Sivuja: [1]