Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Niyna

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Lokakuussa esim Balkanille
« : 11.08.2017, 20:40:10 »
Moikka.

Suunnitelmissa olis lähteä lokakuussa reiluksi viikoksi johki päin Balkania. Esim Montenegro ja Albania jolloin lennot toiseen maahan ja veks toisaalta. Suunnitelmat vielä rakentumassa. Olen toki avoin muillekin ehdotuksille, sillä Maltalle menokin käynyt mielessä. Reissauskokemusta kertynyt ja tänä vuonnakin ehtinyt ollut maailmalla reilu 5kk. Olen joustava ja aina uusille kokemuksille sekä seikkailuille avoin päältä kolmikymppinen ainaista matkustuskuumetta poteva nainen. Matkaseura kelpais vaikka osaksikin aikaa. Olen myös paljon itsekseenkin matkustanut ja sohvasurffannut, mutta mukavahan se olis jonkun kanssa kokemukset jakaa :)

-Niina

 


2
Lentomatkustus / Air indian ok to board?
« : 06.11.2016, 15:04:21 »
Onkos kenelläkään kokemuksia, että olisi lentänyt Intiasta Arabiemiraatteihin esim Air Indialla? Lentovarausta tehdessä ja säännöissä on maininta sähköisestä viisumin etukäteen lataamisesta jotta olisi "ok to board". Sama näyttäs vaadittavan lensi sitten SpiceJetillä tai Indigolla. Lennolle pääsy voidaan jopa evätä ilman tätä toimenpidettä. Mitenkäs kun suomalaisen ei tarvitse etukäteen mitään viisumia hankkia alle 30 päivän matkaan ja leima isketään saapuessa passiin.

Osaiskos joku neuvoa kuinka saan itseni "ok to board" kuntoon? :)


All passengers travelling to UAE, Kuwait, Bahrain, Sultanate of Oman and Qatar are requested to have their VISA on ARRIVAL message (OK to board) updated from an Air India office unless the original Visa is stamped in their passport. (air india)

3
Moikka.

Olen lähdössä tekemään työharjoitteluani Sri Lankaan tammikuusta maaliskuun lopulle. Suunnitelmissa kuitenkin lähteä reissuun jo heti jouluaaton tietämillä. Reittisuunnitelma hakee vielä muotoaan mutta ajatuksissa ujuttaa Sri Lankan oheen Andamaanit, Malediivit ja Etelä-Intiaa. Intiassa joskus tullut käytyäkin.. Olisi kiva saada seuraa Sri Lankaan jos joku siellä päin pyörii ensi vuoden puolella.. Näillä näkymin asetun Gallen lähettyville 3 kk:deksi.  Myös mikäli jollain on matkaseura hakusessa joulukuun puolivälistä tammikuun alkuun tai huhtikuulle ja yllä mainitut kohteet kiikarissa niin olisi kiva reissata yhdessä. Olen myös avoin muille ideoille kun lentoliput vielä hommaamatta!

-Niyna

4
Matkaseuraa / Matkaseuraa syyslomalle?!
« : 17.09.2014, 22:15:56 »
Heiii.

Löytyykös täältä pallontallaajista ketään muuta kuka kärkkyis äkkilähtöä tai halpoja lentoja esim. johonkin päin Eurooppaa syyslomalla eli vko 42.
Olen kolmekymppinen nainen, jolle on kertynyt reissaamisesta kokemusta, jos jonkin verran. Nykyinen elämäntilanne sallisi tällä erää vain lyhyen pyrähdyksen. Myös pelkät lennot ja sohvasurffaaminen voisi olla hyvä kombo. Tai jopa kylpyläreissu Pärnuun ;D Ideoita ja matkaseuraa otetaan vastaan.

-N

5
Myydään Everest 2070 rinkka eli 70+10. Väritykseltään rinkka on harmaa-musta ja kunto hyvä.

Rinkka sijaitsee Tampereella. Saa lisätiedustella.

Tarjoa !

6
Myydään parilla reissulla käytössä ollut Osprey Kestrel 48 rinkka. Kaikki säädöt ja hihnat sekä ohjeet sun muut tallella. Ostettu Partioaitasta jokin vuosi sitten. Ovh. ~100e. Kuvaa voi tutkailla esim. http://www.rei.com/product/828434/osprey-kestrel-48-pack

/Tarjoa !


Rinkka sijaitsee Tampereella. Nouto tai postitus, postitettaessa vastaanottaja maksaa kulut.
Tiedustella voi yksityisviestien kautta. Ja voin lähettää tarvittaessa kuvan.

7
Varusteet ja pakkaaminen / Ripustettava toilettilaukku?
« : 30.11.2012, 22:11:14 »
Osaisiko joku vinkata mistä voisi löytää kevyen, kätevän, peilillisen ja tietenkin ripustettavan toilettilaukun? Netistä tutkittaessa näilläkin tunnutaan osattavan rahastaa kun Deuterin (Deuter wash bag) versioiden lähtöhinnat olivat 20e->. Ei tarvitsisi reissussa puljata taas monen pussukan kanssa ja koittaa vältellä kylppäreiden likaisia tasoja. hjälp vinkkejä! 23 päivää lähtöön :)

8
Olisin kysellyt muiden kokemuksia lentopäivien muuttamisesta ja paluulipuista. Olen siis lähdössä 4kk:den reissuun mm. Uuteen-Seelantiin, Australiaan ja Indonesiaan, joista kaikki maat tuntuvat vaativan rajalla lentolipulla todistettavan maastapoistumisen. Miten te muut tallaajat olette toimineet reissulla, jossa etenemistä ei haluaisi lähteä rajoittamaan. Kerrankin kun pääsisi etenemään fiiliksen mukaan niin tämä tuntuu aiheuttavan harmaita hiuksia :(

Mitkä lentoyhtiöt ovat antaneet muuttaa lentopäiviään, jos varaisi siis etukäteen arviolta liput johonkin ajankohtaan. Paljon on joutunut maksamaan ylimääräistä? Kokemuksia Jet Starin lippujen muuttamisesta?

Entä ylipäänsä kokemukset paluulipuista pitkällä reissulla, jossa tarkkoja suunnitelmia päivämäärien/kohteiden suhteen ei ole?

Vinkkejä !

Ulkoasianministeriön sivuilla NZ:n kohdalla todetaan näin; f) hakijalla on paluulippu tai riittävät varat paluulipun hankkimiseksi.

9
Menolippu varattuna Singaporeen joulukuun lopulla. Lyhyen etapin ja joulun vieton jälkeen olisi tarkoituksena kuikkia NZ:n saaria kuukauden verran. Tarkoituksena tehdä jonkinlainen pyrähdys ausseihin, josta matka jatkuu keveiden suunnitelmien mukaan Indonesiaan; Sumatra, Jaava ..  Suunnitelmat ovat vain suuntaa antavia ja alkumatkasta matkaan muutaman tuttavani kanssa. Mikään ei kuitenkaan estä näkemästä jossain päin maailmaa jo alkuvuodesta jos suunnitelmat natsaa.  

Lähinnä siis etsin reissaajia, jotka olisivat liikenteessä huhtikuussa ja kaipaisivat rentoa matkaseuraa alle 30v neitosesta. Olen reissannut jonkin verran enkä pelkää yksin matkustamista mutta asioiden/kokemusten jakaminen on aina kivempaa.

Huhtikuussa olisin valmis reissaamaan esim- malesia, thaimaa, filippiinit -akselilla tai hyvien ideoiden ja tyypien viitoittamana jossain muuallakin. Otahan yhteyttä jos jokin kohde tai aika kolahti, niin koitetaan vaikka nähdä tai pitää muutoin yhteyttä.

:) nimim. 3kk reissuun alkuun !

10
Lentomatkustus / Stopover
« : 27.08.2012, 20:54:15 »
Olen etsimässä lentoja Uuteen-Seelantiin ja ajattelin minimoida ~30h:n lennon tuskan sekä toisaaltaa hyödyntää maailman toiselle puolelle lentämisen 2-3 pvä:n stopoverilla. Tutkailujen perusteella NZ:n lentäessä pysähtyä voi mm. Singaporessa, mikä kiinnostaisikin. Kuinka välipydähdys/stopover hoidetaan, kun hakukoneet tarjoavat lennot parin tunnin vaihdoilla? Lentoja olen tutkaillut Kilroyn, Skyscannerin, Supersaverin kautta eikä heidän sivuiltaan löytynyt vastausta kyseiseen asiaan.

Muutaman päivän tai jopa viikon mittaisen välilaskun tekeminen taitaa kuitenkin olla ihan tavallista eli neuvokaahan muutoinkin jo hintojen suhteen hikipisaroita nostattavaa lentometsästystä?! :)

11
Myydään lähes käyttämätön Osprey Kestrel 48 rinkka. Kaikki säädöt ja hihnat sun muut tallella. Ostettu Partioaitasta jokin vuosi sitten. Ovh. ~100e. http://www.partioaitta.fi/Osprey_Kestrel_48

/Tarjoa !


Rinkka Tampereella. Nouto tai postitus, postitettaessa vastaanottaja maksaa kulut.
Tiedustella voi yksityisviestien kautta. Ja voin lähettää tarvittaessa kuvan.

12
Afrikka / majoitusta namibiasta jne?
« : 28.09.2007, 14:49:46 »
Heips. Tutkiskelin namibia aiheisia keskusteluja mutta en ainakaan törmännyt majoitusta koskeviin aiheisiin.. eli olisin kaivannut tietoa että mistä kannattaisi lähteä etsimään majoitusta kolmeksi kuukaudeksi.. hostellissa asuminen kun tuntuu kalliilta vaihtoehdolta..

Muutoinkin kaikki windhoekia koskevat vinkit tervetulleita! Reissun ajankohtani tulee olemaan suunnilleen helmikuusta huhtikuun loppuun.. Tarkoitus tehdä pienempiä reissuja lähipaikkoihin ja kenties muutama pidempi vierailu esim. keniaan, tansaniaan tai muualle..Rokotukset ja viisumit sekä muut käytännön asiat siis vielä auki, kun lähtö vasta varmistui.

Eli kertokaapa kokemuksia mitä tulisi huomioida niin olisin huih iloinen :) aika jännityskipristystä mahan pohjassa sillä olen ensimmäistä kertaa suuntaamassa euroopan ulkopuolelle !!!

13
hei. olisin kiinnostunut kuulemaan amk-työharjoittelun suorittamisesta afrikassa ja ylipäänsä kokemuksia itse paikan etsimisestä. kannattaako kiinnostaviin paikkoihin ottaa suoraan yhteyttä vai lähestyä jonkin muun tahon kautta. mietin esim. kepaa ja caisaa, joilla varmasti on jotain yheyksiä sinne suunnille.. nettikin tuntuu yksinään niin laajalta ja melkeinpä hakuammunnalta etsimisessä.. joitain blogeja olen jo lukenut ja sitä kautta yrittänyt löytää kiinnostavia mahdollisuuksia.. tarkoituksena olisi siis etsiä joku lastenkoti tai koulu missä voisi työskennellä kolmisen kuukautta. onko kellään suositella paikkaa akselilta namibia-tansania-kenia :)

14
Espanja / barcelona/madridin kirpputorit
« : 06.06.2006, 21:17:46 »
hopla. koko heinäkuu aikaa hiippailla pitkin poikin barcelonaa ja käydä myös lähikylissä sekä madridissakin.. minkäslaisia kokemuksia ihmisillä on kirpputoreista ja muista mielenkiintosista toreista ko. paikoissa? ..nyt kun olisi reippaasti aikaa koluta ja kierrellä, niin olisi kiva kuulla kokemuksista sekä tietysti saada osoitteita tai muita koordinaatteja näihin paikkoihin :)

15
Eurooppa / Pariisi-barcelona väli?
« : 13.02.2006, 21:38:23 »
heippis. onkos kenelläkään kokemuksia kuinka siirtyä pariisista barcelonaan mukavasti tai vähemmän mukavasti? lifti, bussi, juna?.. hirmu kiirusta ei oikeastaan ole mutta toivottavaa että tuo n. 800 km nyt ei ihan viikkoa veisi ;) luulen että siinä matkallakin saattaisi olla monia kivoja pikkukyliä joissa voisi ollakin hassu pysähtyä ja toisaalta kiinnostaisi käydä ehkä marseillessakin..

auttaako muuten bussien ja junien osalta tässä asiassa lonely planet ja muut vastaavat? hinnat jne? ..itä-euroopan osalta ainakin löytyi ed. reissua varten aika hyvät tiedot ja jopa paikkaansa pitivät lähes täysin! jei :) vinkit ja etenkin kokemukset siis tarpeen! huihai suunnitelmat ihan alkutekijöissään mikäli sellaisia kovin suuria nyt edes tulee laadittua ensi kesää varten :)

16
Junamatkustus / vinkkejä reittiin?!
« : 19.05.2005, 15:22:12 »
Heippis. olemme lähdössä kolmen hengen porukalla heinäkuun lopussa ihka ensimmäisellä reilille.. on siis hieman hakusessa vaihtoehdot ja muutkin viisaat jutut ;D eli siis miltä tämän hetkinen reittisuunnitelma kuullostaa/vaikuttaa;
lahti-hki-tallinna (halpa lautta)-bussilla (=n. 40e) krakovaan, auschwitzissa ainakin tark. käydä 2-3 pvää- slovakia, bratislava ja vuoristot suuntana- unkari, budabest 2-3pvää- itävalta, wien 1-2 pvää - tsekki, praha ja yöpyminen lähistöllä jossain pikkukaupungissa 2-3pvää- sitten sukkana junalla/lautoilla saksan tanskan ja ruotsin kautta kotio..

tässä siis vielä muutoksia elävä suunnitelma, vinkkejä ja ideoita kaivataan :))

kuullostaako n. 1000 euron budjetti ok:lta?! entä 22 pvän ja 2 vyöhykkeen reililipla järkevältä vai pärjääkö ilmankin ja halvemmalla?! vai olisiko esim. bussipassi järkevämpi?!  kiitos jo etukäteen..

Sivuja: [1]