Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - pelokas

Sivuja: [1]
1
Aasia / Indonesian viisumin pidentäminen?
« : 15.12.2013, 17:55:56 »
Minulla on 30 päivän "Visa on arrival"  myönnetty tänne saapuessani 3.12.2013 Darwinista. Haluaisin pidentää 4 päiivää  6.1.2014 asti. Missä, miten, mitä maksaa? Mitä tapahtuu jos vain pyrin  Jakartassa Singaporen koneeseen 4 päivää sitten vanhentuneella viisumilla?

2
Lentomatkustus / Palau
« : 09.12.2013, 05:53:16 »
Tietääkö joku mistä  pääsee lentämään Palaulle? Ja jos vastaus on jokin saari  (esim. Guam) niin miten sinne pääse Aasian mantereelta?

3
Aasia / Papua Uusi-Guinea ja Itä-Timor
« : 01.08.2013, 12:17:44 »
Voisiko joku noissa maissa liikkunut antaa matkailuvinkkejä?
Erityisesti haluaisin tietää budjettimajoituksesta Port Moresbyssä ja Dilissä?

4
Yleinen / Lähdenkö siis yksin?
« : 06.01.2011, 07:15:17 »
Kun elämänkumppani sanoo, ettei enää huvita. Haluaa 'asettua'. Mitä teen? En kyllä varmaan jää tänne Suomeen! Pakko vielä reissata - ja paljon!
Tiedän monia surullisia eroja, mutta onko se ainoa mahdollisuus? Voinko sanoa: menen nyt, tavataan vuoden (tai ½ vuoden) päästä?

5
Lentomatkustus / Typerät varausohjelmat
« : 21.04.2006, 17:50:50 »
Miksi ihmeessä kaikki, (mukaan lukien pallontallaajien) lentolippujen varaus/selaus-ohjelmat toimivat väärinpäin!
Otetaan esimerkki: Haluan lentää syksyllä halvalla Intiaan! Ihan sama lähdenkö syys- vai marraskuussa, pääasia, että halvalla pääsee. Muttta ei  :evil: ! Kaikki ohjelmat lähtevät siitä, että haluan matkustaa jonain tiettynä päivänä, esim. 1.9. tai 30.11. kuin joku pisnesmies ja ohjelma kysyy primääritietona: Milloin haluat lähteä?  No syksyllä p... :x !
Syötä siinä sitten kaikki päivämäärät 1.9. - 31.11 niin halvin vaihtoehto löytyy kyllä, mutta aikaa menee päiviä!


Mode edit: Kirosana. Pysytäänpäs koko perheelle sopivassa kirjoitusasussa. PetraJii

6
Afrikka / Omatoimimatkailu Afrikassa
« : 12.04.2006, 09:53:47 »
Olen jo kauan suunnitellut pitempää matkaa Itä-Afrikkaan ja tutkinut taustoja mm. seuraamalla tätä palstaa. Ensimmäinen havaintoni oli, että Afrikassa ei itseasiassa kovin paljon matkustella, ei ainakaan jos vertaa Aasiaan. Jatkohavainto ja syy edelliseen tuntuu olevan, että omatoimimatkailu Afrikassa on niin paljon vaikeampaa kuin Aasiassa! Onko näin?
Se iso haaveeni olisi matkustaa maitse Kairosta Kapkaupunkiin, mutta kyllä Nairobi-Johannesburg välikin kelpaisi. Matkan kesto olisi kuitenkin enemmän kuukausia kuin viikkoja.  :wink: ! Mutta voiko sinne lähteä "seikkailemaan" ?

Afrikassa minua arveluttaa moni asia, joita nyt pyytäisin siellä liikkuneita kommentoimaan:
- Onko Afrikassa kehittynyttä reppumatkailun infastruktuuuria? Eli löytyykö kohtuuhintaisia, siistejä ja turvallisia majapaikkoja? Ovatko tiet kulkukunnossa? Löytyykö kulkuvälinetarjontaa?
- Miten rajojen ylitykset sujuvat? Millaisen loven viisumimaksut (esim. 10 maahan) tekevät matkakassaan ja mikä ylipäätään on viisumien saatavuus ja kesto? Joutuuko raja-asemilla korruption uhriksi?
- Entä väkivalta? Riittääkö Euroopassa ja Aasiassa opittu varovaisuus joutumasta ryöstön, varkauden tai törkeän huijauksen uhriksi, vai voiko Afrikassa ylipäätään suojautua rikollisuudelta? Voiko korruptiota välttää?
- Entä tuo poliittinen epävarmuus koko mantereella? Mikä on todennäköisyys, että joudun keskelle sotaa, pakolaisvaellusta tai nälänhätää?

Siinä sisältäni pulppuavat kysymykseni näin ensalkuun. Toivottavasti Afrikassa matkailleet voivat helpottaa ahdistustani, jotta minäkin pääsisin kerran huristelemaan jeepillä pitkin savannia seepralaumojen seassa :shock: , tuijottamaan haltioituneena Victorian putouksia :o , risteilemään Sambesi joella :lol: , löhöämään Mosambikin beacheilla 8)  ja kävelemään turistina ympäri Sowetoa  :P  .

7
Eurooppa / Mustanmeren kiertäminen
« : 31.03.2006, 23:14:14 »
Mua kiinnostais lähteä kiertämään Mustaa merta backpackerinä maata pitkin julkisilla kulkuneuvoilla. Vois vaik aluks lentää jonnekin Turkkiin tai Bulgariaan ja lähteä sitten sieltä reitille Romania - Moldova - Ukraina - Venäjä - Georgia - (Azerbaitzan) - Armenia - ja takas Turkkiin (ja/tai Bulgariaan).
Onko kukaan tehnyt tollasta reissua? Tai voiko joku kertoa maarajojen ylityksistä noissa maissa? Entä budjetti-majoitus? Löytyykö varailematta? Heittäkääpäs vihjeitä joita seurata, please!

8
Aasia / Etela Sumatra
« : 24.11.2005, 16:19:58 »
Ma aloitan uuden threadin kun en muuten ehdi saada vastausta siihen miten Sumatralta paasee Singaporeen kulkematta lahtoruudun (=Melaka)  kautta? Siis Sumatralta suoraan Singaporeen laivalla (?) Koneella? Aikatauluja? Hintoja?
 :?:  8)

9
Mä lähen maanantaina 4.10.05 Junalla Helsingistä Moskovaan. Lippu on taskussa. Lisäks on lentolippu 11.12 Singaporesta Helsinkiin. Muita lippuja ei ole. Eikä ainuttakaan hotelli tms. varausta.
Mitenhän tää sivusto toimii? Koetan ensin lähettää tän ja jatkan sitten, jooko?

10
Aasia / Sadekauden jälkeen Kambodzhaan
« : 18.06.2005, 13:38:08 »
Olis tarkoitus syksyllä matkustella vähän Aasiassa ja esim. huitasta Vietnamista Kambodzhan läpi Thaimaahan. Nyt noi UM:n nettisivut on vähän solmussa, joten kysyisin tietääkö kukaan mistä ja miten haetaan "Kamputsean" viisumia?
Myös kaikkia muita kokemuksia ko. maasta olisi hauska kuulla. UM heitti viikko sitten uuden matkustustiedotteen, jossa ne ei suositellu yksinmatkustamista ja varoitteli turistiryöstöistä Phon Penhissä. Kun nyt sattuu oleen tollanen nimimerkkikin  :wink: , niin kysyisin, että onks siel oikeesti vaarallista liikkua (yksin).

Sivuja: [1]