Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - sannannaa

Sivuja: [1]
1
Eli siis Bahamasaarten opas voi olla englanniksikin, mutta jos Miami- tai Florida-opas löytyy suomeksi, niin sellainen olisi hakusessa. Ota yksityisviestillä yhteyttä.

2
Eli itse en valitettavasti pysty lahjakorttia käyttämään, ei raha eikä aika anna periksi.  :(

Joten nyt olisi siis myynnissä lahjakortti otsikossa mainittuihin kohteisiin. Lisäänpä nyt tähänkin myynti-ilmoitukseen kortissa mainitut asiat:
"Matkustusaika 18.1.-29.3.2007. Valitse matkakohteeksi jokin neljästä yllä olevasta kohteesta. Lahjakortin oikeuttaman menolennon Helsingistä Blue1:n suorilla lennoilla voi varata 4.2.2007 saakka vain Blue1 Sales Centeristä, puh. 020 585 3333. Mainitse matkan varauksen yhteydessä lahjakortin numero. Matkan varaus toimitetaan tilaajallw sähköpostitse. Matkan varauksen jälkeen matkaan ei voi tehdä muutoksia eikä sitä voi vaihtaa toiseen lentoon. Rajoitettu määrä paikkoja/kohde."

Hintapyyntö n.30e/paras tarjous. Yhteydenotot yksityisviestillä.

3
http://www.ryanair.com/site/EN/news.php?yr=06&month=aug&story=gen-en-300806

Joopajoo, toivottavasti toi on turvallisuuden puitteissa mahdollista.

4
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Akupunktio
« : 24.08.2006, 15:57:11 »
Millasia kokemuksia teillä on akupunktiosta? Uskotteko siihen ylipäätään?
Kerran Espanjassa ollessani käytiin purjeveneilemässä. No sehän ei mulle tietenkään sopinut, heti matkapahoinvointisena lähdön jälkeen rupesin oksentelemaan. Ei sattunut ees olemaan niitä matkapahoinvointipilsuja mukana. Kapteeni sitten päätti auttaa mua; merkkasi ensiksi molempiin ranteisiin kuulakärkikynällä kaksi pistettä. Sitten haki kuminauhalliset rannekkeet, missä oli joku pallura keskellä, siis semmonen kohotettu pallukka. Laitto ne mun ranteisiin niin, että pallurat osu näitten kynällä tehtyjen pisteiden keskelle, ja mä simahdin heti. Vitutti kyllä, kun veneily meni ohi mutta ei se olis kivaa ollut oksennellessakaan. Kun oltiin perillä ja rannekkeet otettiin pois, heräsin ja oksentelu jatkui koko automatkan kämpille.
En tiiä yhtään mihin toi perustuu ja miten se on mahdollista. Onko muilla kokemuksia?

5
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Paras voittonne
« : 12.07.2006, 18:05:57 »
Tulipa tässä mieleen, että millainen on paras palkinto minkä olette voittaneet arpajaisissa/kilpailuissa tms? Oliko se rahaa, tavaraa vai kenties kultamitali?

Itselläni paras oli ehdottomasti noin viisi vuotta sitten radioasema NRJ:n Supla-kilpailussa. Voitin viitenä päivänä (max määrä) peräkkäin, ja kolmena päivänä viidestä voitto oli meno-paluu -lippu Saksaan Lufthansalla, ja kaupungin sai valita muutamien joukosta. Otin pari kaveria ja lähdettiin Kölniin kattomaan mun ex-poikakaveria. Se oli hieno reissu se  :)

6
Junamatkustus / Slovakiasta....
« : 27.05.2005, 12:01:44 »
Onkohan noilla VR:n kartoilla jokinlainen värivirhe vai miksikäs Bratislava on merkitty keltaiselle alueelle, eli siis Itävaltaan? Meillä kuitenkaan se ei kuulu reililippuun vaikka itä-Eurooppa kuuluukin, joten eikö me nyt sitte päästä sinne pääkaupunkiin?

Ja toinen tyhmä kysymys, edelleen noilla VR:n kartoilla ei näy Banska Bystrican sijaintia eikä asemaa. En oo lukenu että kukaan reilaaja olis siellä ollu. Meillä kuitenkin vakaa aikomus sinne päästä, haitanneeko tuo jos se ei siinä kartassa oo kuhan paikanpäällä kattoo että sinne pääsee? Aattelin vaan kun se ei mikään pieni kaupunki silleen oo, että miks se on jätetty pois..

No mutta, kiitos paljon jos viittitte vastata aloittelijan kysymyksiin  :D

7
Matkaseuraa / Itä-Eurooppa ja Italia + Kreikka elokuussa
« : 23.05.2005, 20:42:07 »
Heipsan!
Kaksi 19-vuotiasta opiskelijatyttöä lähössä ekaa kertaa reilaa noina aikoina, jos joltain uupuu matkaseuraa tai muutenvaan tahtoo liittyä joukkoon niin tervetuloa, pistäkää vaan mailia =)

Sivuja: [1]