Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Hanna*

Sivuja: [1]
1
Aasia / Puhelut Indonesiasta
« : 30.10.2008, 23:29:40 »
Mietin, että jos jostakin syystä on pakko soittaa Suomeen, kuinka onnistuu halviten Indonesiasta? Thaimaassa ja Malesiassahan toimi hyvin prepaid- systeemi, onko tälläinen käytössä/hinta?

2
Italia / Malpensasta Veronaan
« : 27.05.2008, 18:55:56 »
katselin tuossa trenitalian sivuilta yhteyksiä. Ollaan malpensassa 20.00 ja mietin että jos olisi suoraan paahtanut Veronaan. Mutta: voiko olla mahdollista, että viimeinen juna menee kuuden jälkeen illalla?

Meillä on vain muutama päivä aikaa Italiassa, lento Espanjaan lähtee Bergamosta, joten siellä aiotaan olla yksi yö ja Veronassa yksi. Mutta täytyykö meidän jäädä Milanoon/Malpensaan yhdeksi yöksi jos kerran junia ei enää kuuden jälkeen Veronaan kulje...muita kulkuyhteyksiä?

Vinkkejä?

3
Thaimaa / Sukeltaminen länsi- rannalla Thaimaassa
« : 03.03.2008, 09:38:53 »
Tarkoitus olisi päästä sukeltamaan Phuketissa, OWD on jo taskussa.
Katselin Poseidon sivuilta ja kiinnostaisi nuo useamman päivän reissut esim. Similanin saarille. Phuket EI ole ainut vaihtoehto, vaan olen avoin kaikelle. Olen varannut vain lennot, joten sijainnin vaihto ei ole ongelma, enemmänkin tavoite :)  Itä- puolella olen sukellellut, joten nyt voisin pysytellä kuitenkin länsi- rannalla.

Mikä olisi paras sujelluskeskus? Halvin, turvallisin jne.? En halua mitään suuria ryhmiä, missä kymmenen aloittelijaa divemasteria kohden, sillä kokemusta ei ole vielä niin paljon. Muutenkaan en välitä liukuhihna- touhusta...

Kokemuksia, kiitos :)

4
Matkaseuraa / Oletko Thaimaassa viikon päästä?
« : 02.03.2008, 16:28:15 »
Heippa!

varasin äsken halvat lennot Phuketiin pariksi viikoksi kun koulusta vapaata ja opinnäytetyön tekeminen ei innosta :roll:

Yhtään en ole matkaa suunnitellut, mutta todennäköisesti pääpaino on  Etelä- Thaimaassa, tai miltä nyt sitten tuntuukin :) Phuketissa ei kuitenkaan ole tarkoitus olla koko aikaa.

Seura kelpaisi koko ajalle tai vaikka vain osaksi lomaa. Sen verran tiedossa että sukeltamaan pitää päästä!

Olen 26- vuotias neitokainen, enkä turhia stressaa lomalla :)

5
Varusteet ja pakkaaminen / Hyvä Intian opus?
« : 02.10.2007, 15:56:45 »
Jokin hyvä reissuopus Intiaan? Berlitz jo kaluttu, vaikutti aika suppealta ja joitakin vanhoja lonely planetteja.
Mondolta ei ole tainnut tulla, en ainakaan löytänyt tietoja?

Kirjakaupassa niin huono valikoima että jäivät hyllyyn; sama berlitz mikä jo tuli luettua ja kahden tiiliskiven kokoinen lonely planet.

Huomenna pääkaupunkiin päin, jos olisi hieman paremmat valikoimat...

Vinkkejä?

6
Intia / yksin Intiaan?
« : 01.12.2006, 14:55:29 »
Joululoma lähestyy ja tekemisenpuute iskee kolmen viikon aikana...veri vetäisi kauemmaksi, mutta seura puuttuu. Pienen reissun olen heittänyt yksin, mutta muuten en. Joten vähän arveluttaa että lähtisi yksin seikkailemaan.

Goaan pääsisin suht edullisesti, joten onko turvallista nais- ihmisen liikkua yksin yms.? Käytännönvinkkeja ja tietysti jos joku sattuisi olemaan samaan suuntaan seuraa vailla. Mutta se taitaakin kuulua jo "matkaseura"- palstalle :wink:

7
Eurooppa / Varsovassa kulkeminen
« : 07.10.2006, 12:45:50 »
Luin jostakin ettei Varsovassa kannata käyttää busseja lentokentältä keskustaan. kannattaako välttää muutenkin vai onko ihan pötypuhetta?

Hostellimme on 5 km keskustasta, joten millä parhaiten onnistuu liikkuminen ja onko taksit luotettavia?

8
Italia / reissuun Italiaan, käytännön kysymyksiä
« : 18.07.2006, 03:07:06 »
Olisi muutama käytännön kysymys. Vastaukset helpottaisi kummasti sekasortoa ja vähentäisi muutamaa ajatusongelmaa...
Eli, Bolognan lentokentältä keskusrautatieasemalle, pääseekö kentältä suoraan junalla, vai mikä nopein/helpoin vaihtoehto?
Junapaikat varattu, joten saako kentältä liput varausvahvistusta vastaan, vai toimiiko varausvahvistus lippuna junassa?

9
Italia / Bolognasta Napoliin junalla
« : 12.07.2006, 10:46:24 »
Pitäisi päästä Bolognasta Napoliin. Jos menee ic junalla, täytyykö liput varata etukäteen vai voiko luottaa siihen että paikkoja on vielä paikan päältäkin ostettuna?

10
Aasia / Singaporesta piipahdus Malesiaan?
« : 26.05.2006, 12:32:46 »
Tammikuussa pariksi viikoksi Aasiaan. Singaporessa tullaan olemaan kolme yötä. Kuinka helppoa käydä piipahtamassa Malesian puolella ? Ja Mihin siellä lyhyellä vierailulla kannattaisi suunnata?

11
Lentomatkustus / lentoja Tallinnasta kaukomaihin
« : 12.05.2006, 14:25:44 »
Hei!

Onko kellään kokemusta ottaa lentoja Virosta? Oltaisiin lähdössä Thaimaahan talvella ja tuli mieleen että josko sitä kautta saisi halvemmat lennot.

12
Auto- ja moottoripyörämatkailu / autoilu Italiassa
« : 18.04.2006, 09:54:27 »
Kaverin kanssa Italiaan lähdössä elokuun alussa. Tulo- ja lähtöpaikkana Bologna. Mietittiin että vuokraisi auton koko vkoksi. Onko paikalliset autovuokraamot minkä hintaisia ja kannattaako autoilu mielummin kuin junalla kulkeminen ( taloudelliselta kannalta)? Muutenkin hyviä autoreittejä ja mitä kannattaa ehdottomasti nähdä?

13
Eurooppa / Millä kulkea Prahasta Venetsiaan?
« : 28.03.2006, 11:26:58 »
Ajateltiin lähteä elokuussa lentäen Prahaan ja sieltä Wienin kautta Venetsiaan ja Roomaan.
Kuinka matka Prahasta Wieniin ja Italiaan sujuisi parhaiten? bussilla vaiko junalla? Kuka tietäisi hintoja?
Missä pohjois- Italiassa olisi paras mahdollisuus viettää rantalomaa?
Tähän kaikkeen ajattelimme varata aikaa 10 päivää, muutama päivä Wienissä ja Prahassa, Italiassa loppuaika. Meneekö liian tiukille?

14
Tyhmät kysymykset / Ams-Paris hinta junalla
« : 06.10.2005, 10:52:15 »
Hei!

Majailen Amsterdamissa ja aikomuksena lähteä käymään Pariisissa. Tietääkö kukaan paljon maksaa junalla eestaas? saahan sen tietoon asemaltakin, mutta laiskottaa lähteä kysymään... :roll:

15
Nyt kaikki Hollannin aupparit mailia tulemaan! Itse saavun maahan 17.9 ja olisi mukava saada aikuista seuraa kun päivät häärii puolitoistavuotiaan kanssa. Menen itse Amsterdamiin. [email protected]

16
Tyhmät kysymykset / Apua! kiire!
« : 28.07.2005, 02:45:09 »
Rupeaa tulemaan kiire puseroon; maanantaina lennot Riikaan ja lauantaina takaisin. Meinattiin pyöriskellä Latvia- Liettua.
Yhtään ei nimittäin olla suunniteltu reissua, joten nyt nopsaan vinkkejä mihin kannattaa mennä ja mitä nähdä!

Onko muuten kellään tietoa kuinka helposti majoitus järjestyy? Hostelli varattu vain yhdeksi yöksi. No, kunhan on hyvä fiilis niin eiköhän tästä jotakin tule :wink:

17
Aasia / aloittelijat Aasiassa
« : 25.05.2005, 01:35:25 »
Ollaan tässä mietitty vähän pitempää reissua tuonne Aasian suuntaan. Kerta olisi ensimmäinen sinnepäin, joten mikä voisi olla paras vaihtoehto kahdelle ihmiselle?

A: Ottaa pakettimatka kolmeksi viikoksi Thiamaahan/ neljäksi viikoksi Malesiaan, pitää hotellia pysäkkinä ja reissata naapurimaita tällä tavalla?

B: Ottaa lennot Bangkokiin, reissata siitä alaspäin akselilla Malesia, Thaimaa, Kambodza, Vietnam ainakin kuukauden verran?

C:Ottaa lennot esim. Krabille, viettää viikko pari siellä hölläillen, tiedustella hyviä vaihtoehtoja rauhassa ja mennä sitten mihin nokka näyttää?

Kuinka moni on mennyt tyylillä C, koska tällä hetkellä se kuulostaisi parhaalta, mutta esim. viisumien kannalta kuinka järkevää?

Emme halua liikaa suunnitella matkaa ja mihin mennä, mutta mitkä ovat sellaisia asioita jotka KANNATTAA ottaa huomioon ennenkuin lähtee?

Päiväbudjetti kahdelle ihmiselle 30-40 e, onko liian vähän (sis. matkustukset paikan päällä)?

18
Yleinen / Vakituinen työ ja reissaus
« : 24.05.2005, 03:27:03 »
Tuli tällainen juttu eteen, että miten te muut sovitatte yhteen reissaamisen ja työnteon?

Itsellä vakituinen homma, mutta polttelee niin pahasti että luultavasti on työt jätettävä nurkkaan jos ensi talvena en saa virkavapaata muutamaksi kuukaudeksi.
Muutenkin tämä reissailu on mennyt siihen, että palkattomia lomia ottelen( muun loman lisäksi) muutaman kerran vuodessa ja työnantaja on hampaat irvessä etsimässä sijaisia.

Eli, kuinka moni tekee sitä, että paahtaa töitä puoli vuotta, kerää reissurahat kasaan, painaa pallolle muutamaksi tai pitemmäksi kuukaudeksi, tulee takaisin, hankkii töitä ja aloittaa ruljanssin alusta?

Tekisi mieli nimittäin heittää hyvästit koko riippakivelle(vakituinen työ) ja elää sen mukaan mitä elämä eteen tuo.

Vai onko turvallisempaa tehdä lyhyitä parin vkon reissuja silloin tällöin  ja pysyä duunissa? ( mikä toisaalta tuntuu liian sitovalta).

niin, ja en asu pääkaupunkiseudulla, joten tuo työn hankinta ei aina ehkä ole niin yksinkertaista...mutta minkäs kohta mahdat :wink:

Sivuja: [1]