Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Nikka

Sivuja: [1]
1
Etelä-Amerikka / Bolivia ja Salar de Uyuni
« : 15.11.2017, 08:59:07 »
Suunnittelen tammikuulle visiittiä tuonen Salar du Uyunin suola-aavikolle. Vähän pelottaa tuo korkeus, yli 4000 m.
Onko kokemuksia miten kroppaa ja pää kestää nuo korkeudet? En ole saanut firmalta, joka matkaa on järjestämässä, mitään vahvistusta onko lisähappea tarjolla reissussa. Ja mitä tehdä, jos ihan oikeasti vuoristotauti iskee, kuljettavatko alemmille rinteille vai oletko oman onnesi varassa sen jälkeen...

2
Kalustettu kaksio Käpylässä Mäkelänkadulla, 54 m2.
Asunto vuokrataan määräajaksi sopimuksen mukaan 1-4 kuukautta.
Syksyn 2009 aikana.

Vuokra 570 e/kk, sisältää veden ja sähkön.
Mikäli kiinnostaa laittakaa viestiä.

3
Lentomatkustus / Air Asian "herja"
« : 17.08.2007, 13:50:34 »
Täällä on kovin kehuttu tuota Air Asian yhtiötä, ja päätinkin varata lennot Kuala Lumpurista Balille ensi tammikuussa.
Tuossa varauksen yhteydessä sain "pop-up"-ikkunan, jossa oli seuraava teksti: Airport tax of Rp 100 000 is applicable for flights departing from Ngurah Rai International Airport to an external/international destinations, to be settled before flight departure from airport.

Nyt jäin ihmettelemään tuo mainittua summaa??? Valuuttalaskurini mukaan on kyse kymmenistä tuhansista euroista??? Vai puuttuuko sieltä pilkku välistä. Onkohan jollain ensikäden tietoa, paljonko tuo lentokenttä vero on?

4
Lentomatkustus / Ryanair ja kadonnut varausnumero
« : 26.03.2007, 14:59:02 »
Varasin lennot kavereille Rayanairilla Dubliniin ja nyt he ovat kadottaneet varausvahvistuksensa (ja itse olen tyhjentänyt sähköpostini). Pääseekö koneeseen esim. passeja näyttämällä vai pitääkö nyt ruveta metsästämään Ryanairin puhelinpavelusta kadonnutta varauskoodia.

5
Väli-Amerikka ja Karibia / Panama-Costa Rica rajanylitys
« : 12.07.2006, 07:51:05 »
tässä suunnittelen reissua Panmaan ja Costa Ricaan alkuvuodesta.
Tarkoitus olisi viettää tuolla Panman puolella viimeiset päivät Bocas del Torossa ja siitä sitten ylittää raja Costa Rican puolelle. Nyt ihmettelen tuota turistikorttia, saako sen siitä CR:n rajalta, vai miten?
Panaman turistikortin käsittääkseni saan lentokoneesta (lennän nääs Panama Cityyn)

6
Väli-Amerikka ja Karibia / Panama
« : 26.04.2006, 07:32:59 »
Suunnitteilla ensi vuoden alusta Panamaan ja Costa Ricaan sellaiselle 5 viikon reissulle. Olen yrittänyt netistä kaivaa hostelleja Panaman puolella, mutta aika heikoin tuloksin. Panama Cityssa kyllä tarjolla, mutta mitenkäs muualla maassa? Ja mitkäköhän paikat olisivat näkemisen arvoisia Panama puolella? Kaikki vinkit ovat tervetulleita, jotta saan matkastani kaiken irti.

7
Eurooppa / Prahan hostellit
« : 13.03.2006, 07:48:38 »
Tulipa tuossa ohi mennen varattua lennot Prahaan toukouussa ja nyt kaipaisin vinkkejä missä hostellissa kannattaisi majailla viitisen päivää. Kyseisessä kaupungissa en ole aikaisemmin vieraillut.
Kohtuullisen halvalla olisi tarkoitus majailla.

8
Tyhmät kysymykset / Yksin rannalla
« : 29.07.2005, 11:12:55 »
Olen lähdössä ensimmäistä kertaa itsekseni reissuun ja tarkoitus olisi myös viettää rannalla köllötellen aikaa. Mitenkäs te olette järjestäneet tavaroidenne vahtimisen? Ei varmaankaan uskalla jättää reppua vahtimatta kun veteen pulahtaa.

9
Väli-Amerikka ja Karibia / Belizen uimarannat
« : 28.06.2005, 13:00:40 »
Mitenkäs tuolla Belizessä on uimarantoja? Olen ymmärtänyt että ainakin Caulcer Cayella ei olisi kuin yksi pieni uimakelpoinen paikka.
Onko tietoa millaiset mahdollisuudet pulahtaa turkoosiin Karibianmeren maininkiin on Placenciassa sekä Ambergris Cayella?

Tarkoitus olisi nimittäin vuodenvaihteessa singahtaa tuolle suunnalle ja kun ne rantalököilyt ja veteen pulahdukset ovat minun keinoni rentoutua.

Sivuja: [1]