Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - elmoensio

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Yhdensuuntainen mannertenvälinen lento
« : 26.08.2015, 18:00:32 »
Onko pallontallaajissa joku joka tietäis jonkun hyvän hakukoneen tai kikan yhdensuuntaisen lennon ostamiseksi? Oma kokemus on että yhdensuuntainen lento maksaa saman tai enemmän kuin menopaluu. Ei tietty koske euroopan sisäisiä vaan lähinnä toiselle.

2
Heippa hei pallontallaajat!

Juttelin tässä Fiji:llä resorttini omistajan kanssa ja tämä vanhempi mieshenkilö sanoi että kymmenen vuotta sitten hällä oli kolkyt donaa ameriikan dollareita taskussa ja nyt pyörittää menestyksekkäästi vähän parempaa resorttia, ei ökyluksusta, mutta ei backpacker paikkaakaan.

Kaipailen hyviä tarinoita sankareista jotka ovat asettuneet ulkomaille ja luoneet oman bisneksen sukanvarsisäästöillään? Missä olet, mitä teet ja paljonko oli siemenrahaa?

Kertokaahan omat tai ohikuullut tarinanne. Jospa näistä jotain oppis ettei tarttis tulla maailmanympärimatkalta takaisin oravanpyörään palkkaorjaksi. :)

t.Elmo

3
Matkaseuraa / RTW 2013-2014
« : 25.10.2012, 23:15:50 »
Moi,

Tossa parin palstalaisen kanssa olenkin jo kirjoitellut, mutta laitetaan vielä oma julkinen matkaseuranhakuilmoitus nettideittailun stigmaa uhmaten. :P Aliaksen Elmo takaa löytyy suht tavis 34v omilla aivoillaan ajatteleva suomalainen insinöörimies. En polta, enkä kuorsaa.

Reissuhistoriaa on jonkin verran, nähty on pikku pala aasiaa, road-trip jenkeissä, transsiberian ja mongolia, kaks pakettisafaria afrikkaan. Lisäksi asuin kaks vuotta liettuassa, joten voisin sanoa olevani ns. street-smart edes vähän.

Tämän reissun tavoitteena on vapaus ja soulsearching. Tarkoittaa sitä että yksinkin haluan matkustaa pitkiä pätkiä, mutta aina välillä on luksusta lyöttäytyä yhteen samanhenkisen avoinmielisen reissarin kanssa ja rentoutua logistiikkahuolien puolittuessa. Kakkostavoitteena on valokuvaus.

En ole elämäntapahippi, bilehile enkä extreme fanaatikko. Kuppiin en sylje, mutta jokailtainen kännäily ei _todellakaan_ ole tarkoitus. Kuten varmaan suurin osa meistä, osaan arvostaa hostellin halpoja hintoja ja sosiaalista elämää, mutta esim. kahden viikon puskareissun jälkeen arvostaa hotellihuonetta.

Reissu alkaa maaliskuun alussa Intiasta, jonka jälkeen annan virran viedä. Jos raha ja aika riittää, niin virta vie pallon ympäri, jos ei, niin sitten ei. En aio stressata jos RTW-matkasta tuleekin halfway and back matkakassan ehtyessä ennenaikaisesti :)

Eli jos kirjoitukseni herätti jonkinlaista resonointia ja olet aasia-oseania akselilla v. 2013, niin ota yhteyttä. Ei tässä tarvi tehdä sitoumuksia puolin eikä toisin. Joittenkin kanssa vaan yhteinen puhuttava loppuu kahvikupillisen aikana, joittenkin kanssa ei koskaan.

Elmo

4
M: Canon EOS 30D ja Tamron AF18-270mm F3.5-6.3Di II VC LD Aspherical (IF) Macro superzoom linssi UV filtterillä. Runko on ostettu v. 2008 ja linssi v. 2009. Kuitit löytyy molempiin.

Tämä kamera on reissannut maailmalla kanssani viimeiset 4v ja nyt olen upgreidannut kamerakalustoni. Kaikki toimii ja kenno on putsattu tarpeen mukaan ts. kolme kertaa.

Kameralla hintaa on 100e ja linssillä 400e (verkkokaupan hinta 530e uudelle). Jos ostat molemmat, niin hinta 499e ja 2x2Gb +2x1Gb muistikortit päälle.

Kuvia kamerasta ja kamera+linssi combolla otettuja kuvia voin lähettää innokkaimmille ostajille.


Sivuja: [1]