Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Emmita_

Sivuja: [1]
1
Egypti / Egyptiläisen biisin metsästys
« : 23.12.2010, 23:31:34 »
Apua kaivataan musiikkipulmaan.

Olin tuossa Egyptissä ja kuulin pariinkin otteeseen radiosta erään biisin, joka tarttui päähän. Tietenkään en kenetäkään kysynyt biisin nimeä tai esittäjää, ja nyt kotona olisi armoton tarve saada kuunnella sitä. Olen jo kaivellut egyptiläisten radiokanavien sun muiden top10-listoja (ja jopa erästä top100-listaa epätoivoissani) eikä vaan nappaa. Lieköhän täällä joku, joka olisi paremmin perillä egyptiläisestä listamusiikista?

Biisi lienee egyptiläistä peruspoppista, koska sen tyyli ei eroa paljoakaan esim. tästä: http://www.youtube.com/watch?v=s7lrExyg8kc. Biisi on nopeudeltaan suunnilleen samanlainen, ei erityisen tanssittava, ehkä hitusen nopeampi. Tyyli on melkoisen samanlainen. Laulaja on nainen ja kertsi on biisissä erityisesti se, joka jäi päähän: siinä oli jotain rytmikästä ja tarttuvaa. Harmi vaan, etten osaa edes foneettisesti kirjottaa kertsin sanoja. :/ Biisissä on taustalla perus nakuttavat rnb-rummut.

Soittaako kellään kelloja tai tuleeko mieleen edes mitään hyviä sivuja, joilta voisin biisiä etsiä? Tämä alkaa olla tosi epätoivoista.

Sivuja: [1]