Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ylläpito

Sivuja: [1]
1
Ylläpidon projektina ollut majoitustietokannan parantaminen on ottanut jälleen yhden askeleen eteenpäin. Nyt kaikkien majapaikkojen yhteyteen on käyttäjien mahdollista lisätä kuvia niistä.

Tässä yksi esimerkki: VB Sleep Inn Liettuan Vilnasta.

Nyt siis toivomme, että Te, arvon tallaajat, kävisitte läpi vanhoja matkakuvianne ja lisäisitte niistä majapaikkoihin liittyvät majoitustietokantaan! Näin saamme tietokannasta entistäkin hyödyllisemmän tietopaketin kaikille matkaa suunnitteleville ja majoitusta miettiville.

Tähän ketjuun voi antaa palautetta uudistuksesta ja kertoa mahdollisista virheilmoituksista.


2
Tässä ketjussa rekisteröityneet käyttäjät voivat antaa palautetta moderaattoreille ja ylläpidolle.

3
Avaamme jälleen moderaattorihaun, sillä käyttäjä- ja viestimäärät jatkavat edelleen rajusti kasvuaan. Myös pari vanhempaa modea on jättänyt tehtävänsä, joten tämänkin vuoksi uusille on tarvetta.

Mikäli koet, että Sinussa olisi ainesta tähän tehtävään, vastaa alla oleviin kysymyksiin ja lähetä ne sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Haku päättyy 11.3. klo 24.00.

Pyydämme myös edellisen hakuun osallistuneita (mikäli kiinnostusta edelleen löytyy), mutta valitsematta jääneitä hakemaan uudestaan, sillä vanhat viestit katosivat valitettavasti bittitaivaaseen.

Ylläpito valitsee saapuneiden hakemusten perusteella uudet moderaattorit. Jo aiemmin moderaattoreina toimineilla säilyvät vanhat oikeudet.


Kysymykset

1. Kuka olet?

2. Miksi haluat moderaattoriksi?

3. Omaatko aiempaa kokemusta moderaattorina toimimisesta?

4. Kuinka usein vierailet Pallontallaajien foorumilla?

Sivuja: [1]