Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - wormie

Sivuja: [1]
1
Mukana matkannut ja reissun päällä aikoinaan matkaan mukaan tullut kamerani etsii uutta kotia.

Perustietona 6,0Mpix, 12x optinen zoomi (ja 4x digitaalinen päälle), antishake helpottamaan käsivaralta kuvausta zoomin kanssa, muistikortti SD, virtalähteenä 4xAA -paristo. Kameraa on valmistettu mustana ja hopean värisenä - tämä on hopean värinen. Ostettu helmikuussa 2006. Mukaansa kamera saa kaiken myyntipakkauksessa olleen (vain laatikko ja styroksit eivät enää ole tallella). Eli käyttöohje (englanniksi), romput, AV -piuha esim TV:hen kytkemiseen ja USB-miniUSB -piuha tietokoneeseen/printteriin tms kytkemiseen. Tietenkin myös linssisuojus ja hihna ovat mukana. Kilttinä ihmisenä voin laittaa muistikorttikoloseen 1GB kortin ensihätään. Sille mahtuu n. 300-350 kuvaa parhaalla tarkkuudella.

Kunto... Toiminnallisia vikoja en ole toistaiseksi löytänyt. Jollain reissulla kameran laukaisinnappulan viereen ulkoreunaan tuli pieni naarmuuntuma. Tähän mennessä kameralla räpsitty noin puolitoista tuhatta kuvaa. Ei siis ole ollut ainoa kamerani :)

Tarkemmat tiedot ja speksit löytyvät valmistajan sivustolta: http://ca.konicaminolta.com/products/consumer/digital_camera/dimage/dimage-z6/index.html

Hintatoiveeksi esitetään 140€ - asialliset tarjouksetkin huomioidaan. Yhteydenotot, kysymykset ja tarjoukset YV:llä, tai irkissä (nikki on sama). Kameran nykyinen koti on Helsingissä.

2
Käsimatkatavaraan tulee huomattavia tiukennuksia, jotka koskevat nestemäisten, hyytelömäisten jne tuotteiden kuljettamista. Pakkaus saa olla kooltaan korkeintaan 100ml ja kaikkien niiden on mahduttava yhteen 1l vetoiseen esim. minigrip pussiin. Minigrip tms siksi, että pussin on oltava läpinäkyvä ja uudelleensuljettava. Lisäksi tämä pussi on laitettava turvatarkastuksessa hihnalle erillisinä, kuten jo kannettavat tietokoneet nyt. Alla finavian, ilmailuhallinnon ja hki-vantaan infot asiasta.

Ruumamatkatavaran osalta määräykset pysyvät ennallaan. Eli hiuslakkoja, desinfiointiaineita jne kosmeettisia ja/tai lääkinnällisiä tuotteita (palavat/painepakkaukset) saa kuljettaa max 500ml pakkauksissa ja korkeintaan 2l per matkustaja (useamman matkustajan kiintiötä ei voi pakata samaan laukkuun). 24-70% alkoholeja korkeintaan 5l. Alle 24% alkoholeja ei ole rajoitettu. yli 70% kuljettaminen kielletty kokonaan.

http://www.finavia.fi/fcaatiedote_light?id=65977

http://www.ilmailuhallinto.fi/uutiset?id=39106

http://www.ilmailuhallinto.fi/uutiset?id=39107

http://www.helsinki-vantaa.fi/hel_tiedote?id=65967

Sivuja: [1]