Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - piltee

Sivuja: [1]
1
Tere!
Paluu Suomeen lähenee ja kesän ajalle tahtoisin vuokrata asunnon, huoneen tms. Tampereen keskustasta.
Tarve olisi 1.5.-31.8. ja mieluusti edes hieman kalustettu (sänky riittää)
Ja koska syksyllä taas lähtö lämpöön, olisi kiva jos vuokra olisi maltillinen.
Olen kolmenkympin ylittänyt vanhapiika jolle kimppakämpät on tuttua hommaa. En liiemmin ressaa tai murehdi vaan avoimin mielin mennään etipäin.
Kesä tulee olemaan työntäyteinen joten kauheasti tuskin tulen lattioita kuluttamaan.
Laitelkaahan viestiä jos kattoa pään päälle löytyy.

Kiitos!

2
Thaimaa / Khanom-Suratthani
« : 18.09.2013, 12:31:45 »
 Terveisiä Khanomista! Pitkä hiekkaranta täysin tyhjänä. Käy! Mukavahan siellä ois pidempäänkin makoilla vaan kun matkaa pitäisi jatkaa. Hienoinen probleema onkin siinä, että kuinka täältä pääsee pois? Surat Thaniin pitäisi suunnata koska jatkamma matkaa sieltä junalla. Respan setä ei juurikaan englantia puhu/ ymmärrä ja aamulla kun kysyimme kyytiä kylille, oli hinta noussut eilisestä 100thb niinkin paljon että ilmoitti saman matkan maksavan 1000thb. Eli hieman epäilen, että on myös numerot ja luvut vähän hakusessa :)
Netistä löytyy tietoa miten tänne pääsee mutta... Anyone?!

3
Muutto tuonne Englantiin on näillä näkymin enemmän kuin todennäköinen. Mahdollisia työpaikkojakin olen tässä katsellut vaan mihinkään en vielä hakenut. Täällä Suomessa olen viimeiset 9 vuotta baarihommia tehnyt joten ehkä uskallan luottaa että jotain alan töitä löytyy...? Mieheni on paikallisia joten asuntokin on jo valmiina odottamassa  :)
Mutta siis... Onko tuolla Leedsin hujakoilla suomalaisia? Kuinka elo siellä sujuu? Vinkkejä ja vihjeitä otetaan vastaan. Mieheni on luvannut auttaa kaikissa käytännön asioissa mutta haluaisin myös kuulla teidän mielipiteitänne paikallisesta toiminnasta yms...

Sivuja: [1]