Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Mria

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Matkaseuraa äkkilähdölle n. 16.2.-23.2.?
« : 12.02.2015, 20:13:05 »
Mohoi!

Sain eilen kuulla saaneeni vuoden työsopimuksen, joka alkaa torstaina 26.2.2015. Kohta mulla on rahaa, mutta ei aikaa. Nyt olisi vielä hetki jälkimmäistä, eli moottoritie on kuuma!  ;D

Tulevan työn takia välistä jää moni keväälle ja kesälle suunniteltu matka. Asiaa kompensoidakseni ajattelin ottaa äkkilähdön ens viikolle, esim. ma 16.2. - ma 23.2. Eli matkan kestoksi noin viikko, + 2 / - 2 pv. Hintahaitarina lennot + hotelli max 650€. Johonkin välimeren maahan (tai sinnepäin) olisi kiva mennä. Jos täällä on muita, joista jostakusta vois saada matkaseuraa, niin toivon yksäriä!

Olen matkustellut todella paljon, joten en nillitä turhasta. Tykkään kierrellä ja kaarrella, kuvata paljon. En ole rantaleijona tai shoppailijaluonne, mutta pidän uimisesta, lukemisesta ja laadukkaasta kasvis&kalaruoasta. Naispuolisen ihmisen kanssa jakaisin mieluusti myös hotellihuoneen, ehkä miehenkin kanssa, jos on todella luotettava tyyppi. En kuorsaa tai puhu unissani kovin paljoa, joten seurassani saa nukuttuakin. Olen leppoisaa seuraa. Elän avoliitossa ja en etsi ”sellaista seuraa”, vaan reissukaveria. Mahdollisia maita: Marokko, Italia, Turkki (ei mielellään Alanya), Espanja (ei please Kanariansaarille), Kreikka, Tunisia tms  :)

2
Heisuli manselaiset ja miksei muutkin!

Olisi mukavaa jakaa tositarinoita livenä. Huomasin että Mansessa on miitattu viimeksi vuonna 2009. Eli on uuden miitin aika. Ehdottaisin ajankohdaksi lauantaita 14.1 klo 17 eteenpäin. Paikkana esim. Montun vanha kerhohuone tai Rautsikan vieressä sijaitseva Tentti. Löytyykö muita kiinnostuneita, eli olisiko ajankohta bueno?  ::)

Kiinnostuneiden määrästä riippuen vois päättää paikan. Tarvittaessa voisin jopa varata pöydän jostain enemmän juomaan kuin ruokaan keskittyneestä paikasta. Aiemmin paikkana on ollut Cafe Europa, mutta se on la-iltaisin aika tukossa ja pöytiä ei voi yhdistää, toisin kuin esim. Montussa. Minkä verran noissa aiemmissa Mansen miiteissä on ollut porukkaa? Jos joku tietää, niin hän asiasta valaiskoon. I hope sou :)

3
Olettekos kuulleet... / Citydeal matkatarjousten kannalta
« : 14.12.2011, 20:04:13 »
Mitä mieltä olette Citydealin matkatarjouksista?

Itse koen Citydealit monien palveluiden osalta toimiviksi. Matkatarjouksista en ole vielä hankkinut kokemuksia. Tänään siellä on (http://www.citydeal.fi/deals/koko-suomi) tarjouksessa menopaluulennot Helsinki-Vantaalta Barcelonaan, Prahaan, Lontooseen, Roomaan, Pariisiin, Wieniin, Istanbuliin, Ateenaan, Madridiin, Berliiniin, Amsterdamiin, Milanoon tai Budapestiin. Hinta on 29e. Se ei sisällä lentokenttäveroja, polttoainemaksuja eikä muita veroja, jotka ilmoitetaan nettisivuilla (verot voivat vaihdella välillä 50-200e riippuen määränpäästä, lentoyhtiöstä, paluupäivästä ja mahdollisista välilaskuista). Eli en sit tiedä onko tuo oikeasti niin kovin hyvä tarjous?

Ja mitä mieltä olette noista tarjoushotellipaketeista? Lähes joka viikko on tarjouksessa puoleen- tai kolmasosa hintaan hotellipaketteja esim. Thaimaan Pukettiin. Onko niissä todellista säästöä vai onko kohteet hinnoiteltu aluksi pilviin ja sitten puolet siitä onkin normaali hinta? Toivoisin vastauksiin/kommentteihin oikeaa tietämystä asiasta, ettei please mitään arvailuja!

Ps) Toki tiedän, että Citydeal on yleensä yrityksen kannalta persnettoa, kun esim. parturi saa Citydealilta noin kolmasosan alennetusta hinnasta. Nyt en halua ihmisten tarttuvan näihin Citydealin eettisiin ja moraalisiin dilemmoihin. Se on kuitenkin yrittäjän oma asia jos hän haluaa toimia yhteistyössä Citydealin kanssa.

Sivuja: [1]