Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jakarta

Sivuja: [1]
1
Otsikko kertoo kaiken.

2
Italia / Etelä-Italia, tilanne nyt
« : 29.09.2020, 15:18:29 »
Olen kahden viikon päästä lähdössä reiluksi kuukaudeksi Etelä-Italiaan (Napoli, Capri, Amalfi, Sisilia jne.). Onko täällä ketään joka olisi ollut tai olisi tällä hetkellä paikanpäällä, tai muuten tietäisi alueen asioista? Koronatilannehan on tällähaavaa ihan ok tuolla, joten sujuuko alueella reissaaminen mutkattomasti ja vaivattomasti. Onko jotain mitä erityisesti pitäisi tietää vai antaudunko vain seikkailuun? Kaikki vinkit otetaan vastaan, sana on vapaa. Kiitos.

3
Kiina / Kiina-(Tiibet)-Nepal
« : 26.08.2014, 16:08:49 »
kysymyksiä tulee nyt aika runsaasti, mutta olisin kiitollinen jos jollain olisi ensikäden tietoa edes johonkin seuraavista:

1. Onko 3kk turistiviisumin hankkiminen Kiinaan HK:sta mahdollista, helppoa ja järkevää.(viimeksi ainakin 1kk oli todella nopea ja kivuton toimenpide) 
2. Onko kukaan hankkinut lupaa/viisumiaTiibettiin lähempää Tiibettiä esim. Kunmingista tai Dalista?nko edes mahdollista vai pitääkö mennä Pekingiin asti..
3. Mites rajanylitys Kiinasta Nepaliin (ei Tiibetin kautta), onko mahdollinen ja saako Nepalin viisumin rajalta vai pitääkö hankkia etukäteen? Entäpä jos tulisin Kiinan viisumin kanssa (Kathmandusta saa ilmeisesti hankittu) Nepalista Kiinaan (en tiibetin kautta), onko rajanylitys paikkoja?
4. Onko koko Kiina kiinalaisen uudenvuoden aikaan no,no vai onko paikkoa/alueita jonne kannattaisi yrittää matkustaa? ajattelin länsi-Kiinaa lähellä Nepalia..

Kiitos vaivannäöstä..

4
Balkanin maat / Bulgaria tanaan ja nyt.Kiireellinen..
« : 30.09.2011, 21:43:20 »
Pitaisi Skopjesta menna Sofiaan joten:tietaako joku omasta kokemuksesta tai kautta rantain kuultuna mika on suhtautuminen suomalaisiin nyt taman shlengen-sopimuksen torppauksen takia..Voiko olla mahdollista ettei rajalta edes paasteta maahan tai keksitaan jotain muuta kiusaa.Miten bulgarialaisten luoteen laatu,ottavatko loysin rantein vai onko mahdollista etta joutuu nena hommiin jos selviaa et oon suomalainen??pikaisia vastauksia please..

Sivuja: [1]